Vladimír Novotný: Office 365 pro nás představuje obrovský přínos

29.09.2017 7:29

Bez investic do vlastního podniku to nejde a tahle investice se nám vyplatí.

Vladimír Novotný: Office 365 pro nás představuje obrovský přínos
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: psací stroj

Již jsem zde zmiňoval, že vlastníme výrobní firmu a samozřejmostí je, že kromě zaměstnanců v provoze máme i kanceláře, ve kterých pracují ekonomové, účetní a personální. Navzájem spolu spolupracují a já jsem se rozhodl, že jejich spolupráci a celkovou práci zefektivním. Akorát jsem si pořád nebyl nějak jistým tím, čím bych to měl udělat. Až jsem narazil na informace o nových officech. Což mě velmi zaujalo.

Dočetl jsem se o jednotlivých produktech, o tom, že by zaměstnanci měli stále k dispozici klasické kancelářské balíčky a programy od Wordu, Excelu až po PowerPoint a další, navíc bychom však měli k dispozici úložiště na dokumenty, ke kterému bychom měli kdykoliv a odkudkoliv přístup. A mnoho, mnoho dalšího. Nadšeně jsem to ukazoval mému společníkovi a shodli jsme se, že Office 365 je přesně to, co naše firma potřebuje. Proto jsme oslovili firmu, která tyto služby nabízela, a dohodli jsme se na spolupráci.

Když už bylo vše objednané a naplánované, oznámili jsme tuto novinku na společné poradě se zaměstnanci. A shledali jsme téměř stoprocentní nadšení. To víte, že se našlo pár rýpalů, kterým to přišlo jako zbytečnost, tím jsem se však nenechal absolutně nijak rozviklat. Spíše naopak. Během pár dní pak celá firma přešla na nový Office 365 a zároveň dostali i příručku s popisem jednotlivých produktů. Mně osobně se nejvíce líbí nový e-mailový klient a interní sociální síť, přes kterou můžeme společně všichni komunikovat a zároveň tam sdílíme novinky, které by měly všechny zajímat.

Možná si říkáte, jak reagují zaměstnanci. Celkově shledávám jenom pozitivní reakce a to hlavně díky možností sdílení dokumentů a společné upravování jednoho dokumentu. Což je přesně to, čeho jsem chtěl docílit. Rozhodně nelituji a byla to investice, která se nám ještě hodně krát vrátí. 

Vyšlo na Vasevec.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…