Vladimír Novotný: Ultrazvuková čistička - Investice do vlastního podniku se vyplácí

28.09.2017 12:35

Když chcete, aby Váš podnik dobře fungoval, musíte do něj investovat čas i finance.

Vladimír Novotný: Ultrazvuková čistička - Investice do vlastního podniku se vyplácí
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: psací stroj

V naší výrobní firmě jsme se neustále potýkali s tím, že naši zaměstnanci trávili mnoho času nad čištěním a odstraňováním nečistot jak z vyrobených produktů, tak i z předmětů, které se k výrobě používají. Čištění bylo velmi časově náročné a výsledek rozhodně nestál za to. Proto mi nezbylo nic jiného, než začít jednat.

Nevěděl jsem, kde vlastně začít, proto jsem si jednoduše do vyhledávače zadal odstraňování nečistot a mastnot. A vyběhlo na mě několik možností. Jednou z nich byly ultrazvukové čističky. Začal jsem si o nich zjišťovat více. Za prvé, co to přesně je, jak to funguje, na kolik to vyjde. Velmi dávám na recenze jiných uživatelů. Když jsem si vše sepsal a pročetl, přišel jsem s tím za mým kamarádem a spolumajitelem naší firmy. Společně jsme to probrali a rozhodli se, že to zkusíme.

Rozhodně naše objednávka nebyla na, bůh ví kolik kusů. Objednali jsme na zkoušku dvě. Chtěl jsem mýt jistotu, že bude čištění účinné a v tomhle případě jsem rozhodně nechtěl riskovat. Když nám kurýr čističky přivezl, nechal jsem je ihned umístit do provozu a byl plný obav a velkých očekávání. Zaměstnanci se k nim ihned hrnuli a začali zjišťovat, jak se s nimi pracuje a jak to celé vlastně funguje.

Byl jsem velmi mile překvapen a to nejen velmi jednoduchou obsluhou, ale zároveň i výsledkem. Už teď víme, že je čištění za pomoci ultrazvukových čističek efektivnější, než když nečistoty odstraňovali zaměstnanci manuálně. I ohlas zaměstnanců je velmi pozitivní. Zřejmě budeme muset brzy objednat další ultrazvukové čističky, protože nám tyhle dvě nebudou stačit. Nicméně tohle je investice, která se nám tisíckrát vrátí a to se vyplatí.

My nelitujeme a už teď plánujeme, kolik budeme muset do budoucna objednat čističek. 

Vyšlo na Vasevec.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla