Vojáci: Teroristické útoky v Bruselu logickým vyústěním politiky Evropské unie

22.03.2016 17:15

Prohlášení Československých vojáků v záloze pro mír

Vojáci: Teroristické útoky v Bruselu logickým vyústěním politiky Evropské unie
Foto: youtube.com
Popisek: Výbuch v Bruselu

My, Českoslovenští vojáci v záloze pro mír, činíme toto prohlášení.Vzhledem k mezinárodní situaci, která se vyhrotila v samotném srdci Evropské unie v Bruselu jsme se rozhodli jasně a jednoznačně se vyjádřit k politice naší vládní reprezentace.

Dnešního dne, který se dá označit za „ černé úterý“ došlo k teroristickým útokům v Belgickém Bruselu. Tato situace je logickým vyústěním politiky Evropské unie na které se podílí naše Vláda a Parlament ČR. Neschopnost a neochota čelit mezinárodnímu terorismu a podpora rozvracení národních států ohrožuje samotnou existenci evropské civilizace, integritu jednotlivých států. Ohrožuje bezpečnost každého Evropana.

Z těchto důvodů jsme se rozhodli vyjádřit nespokojenost s postoji naší politické reprezentace a vyzýváme ji k okamžitému přehodnocení mezinárodní politiky nebo odstoupení ze svých pozic a umožnit českým občanům vyjádřit se v mimořádných svobodných volbách.

Velení Československých vojáků v záloze pro mír

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…