Výzva k odstoupení premiéra Sobotky

11.05.2017 9:07

Na petičním portálu se o víkendu objevila výzva k odstoupení premiéra Sobotky:

Výzva k odstoupení premiéra Sobotky
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka na volebním sjezdu v Brně

Pane (dosavadní) premiére Bohuslave Sobotko,

buďte tak laskav a vysvětlete nám občanům ČR následující otázky...

Obecně: Pokud někoho nařknu, že měl nějaké provinění, ale to provinění se nedokáže a je dokonce doložené, že ono provinění proviněním nebylo, mohu ho vyhodit z práce (míněno nařknutí pana Babiše ohledně Čapího hnízda a Optimalizace daní)?

Co se týká zveřejněné nahrávky:

  1. Proč by chtěl pan Babiš poškozovat vlastní/svěřeneckou firmu, která má své hodnoty. Kolik by ztratila, kdyby se z Mafry stal nedůvěryhodný a zmanipulovatelný zdroj informací (cár papírů sloužících k podpalu krbu)? 
  2. V Mafře, podle vyjádření jejího šéfredaktora, fungují procesy, které by zveřejnění takového článku zabránily.
  3. Proč by se onen novinář, kteřý 3x hovořil s panem Babišem, měl snažit o článek na objednávku pana Babiše, který by stejně prověřovacím systémem neprošel – jistě o procesech schvalování v Mafře věděl.
  4. Proč by chtěl pan Babiš ovlivňovat noviny, když je každý den vidět v televizi a má plnou sledovanost na Twitteru?
  5. Jak to, že čirou náhodou byla tato schůzka nahrávána?
  6. Jak to, že se nahrávka objevila zrovna v daný den (a dokonce v ideálně přesně načasovanou danou hodinu) kdy se hodí tyto informace vašim úmyslům o odstranění pana Babiše z ministerského postu?
  7. Jak to, že nahrávka není v úplné verzi a existuje dokonce podezření, že nahrávky mohou být mixované (v dané kvalitě a profesionálním systému se snad dá při důsledné práci velmi dobře zamaskovat tyto přesmyčky)?
  8. Proč je všem podezřelá vaše totální zmatenost v posledních dnech, jakoby jste na něco čekal, jakoby jste nevěděl, kdy zakročit?

Pokud si dáme tyto body dohoromady, je každému bystřejšímu člověku jasné, že pravý důvod vládní krize není ve falešných/vykonstuovaných podezřeních na pana Babiše v otázkách Čapí hnízdo a Optimalizace daní, ale v tom, že ČSSD výrazně klesly preference a ANO naopak stouply.

Dnes je už zřejmé, že onen novinář byl vámi (nebo s vámi "neoficiálně/tajně" spolupracujícímí politickými stranami TOP 09/ODS) nastrčen. Byli jsme toho svědky v minulých vládách, kdy chtivost (nejen) ČSSD po korýtku byla úmyslně tlačena na oko velmi jasně podezřelými praktikami.

Je teď už každému jasné, že z politiky děláte opět zatraceně odpornou špinavou hru, smyslově podobající se praktikám gestapo/StB, kterou tady v ČR od jistých dob zásadně odmítáme!!!

V tomto nepopíratelně velevážném podezření o zařizování nelegálních odposlechů a pokusy o převraty a vlastizradu, pane Bohuslave Sobotko, vás žádáme k okamžitému odsoupení ze všech činností vlády ČR.

Pane (dosavadní) premiére ČR Bohuslave Sobotko, který nás občany ČR máte za stádo hloupých neprozíravých ovcí – jste velmi odvážně nechutný! – děkujeme, a těšíme se na neviděnou v dalších trapných divadlech.

Václav Kijonka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…