Výzva z Náměstí Míru: Buďme solidární se spojenci v NATO!

30.03.2015 22:36

Na veřejném shromáždění, jež se konalo v sobotu 28. března na Náměstí Míru, Bohumil Doležal přečetl výzvu Klubu na obranu demokracie s výše uvedeným názvem. Její text přikládá a prosí ty, kteří s ní souhlasí, aby se k ní připojili.

Výzva z Náměstí Míru: Buďme solidární se spojenci v NATO!
Foto: ČT
Popisek: Bohumil Doležal

Ve chvílích velkého politického napětí je důležité, aby lidé různého světonázoru a různé politické orientace našli společnou řeč a dovedli zformulovat společný zájem.

Chtěli bychom proto dnes, tváří v tvář protestům komunistů a proruské lobby srdečně přivítat americké vojáky v České republice, dát najevo solidaritu s našimi spojenci v Atlantické alianci, kterou považujeme za záruku naší národní bezpečnosti, přihlásit se ke kontinuitě naší zahraniční politiky od listopadu 1989 a k závazkům, které jsme na sebe dobrovolně vzali, vyzvat českou vládu a českou politickou reprezentaci, aby byla ve své solidaritě se spojenci daleko rozhodnější a důslednější než dosud.

V Praze 28. března 2015

Výbor Klubu na obranu demokracie: Bohumil Doležal, Vojtěch Kučera, Bohumil Dvořák, Pavel Otto, Jan Scheinost

Svůj podpis můžete přiložit zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.