Vyzýváme k vyslání vojáků k uzavření hranice Schengenu, apeluje spolek Zdravější Morava. Evropa musí zůstat křesťanská!

26.09.2015 9:14

Znění výzvy k vyslání našich vojáků do Řecka uzavřít hranice Schengenu, Polsko do Turecka, Slovensko na Balkán, a požadavek k Evropské komisi k okamžitému uzavření.

Vyzýváme k vyslání vojáků k uzavření hranice Schengenu, apeluje spolek Zdravější Morava. Evropa musí zůstat křesťanská!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čeští vojáci vracející se z mise v zahraničí

Vyzýváme Vás, zodpovědné za bezpečnost naší země,

abyste tak činili. Plané mlácení slovy na schůzkách v EU a žádné činy nás neochrání před invazí běženců. Naopak, nereagovat na nezákonnou situaci, kdy Evropou putují tisíce neidentifikovaných osob z jiných kontinentů, je TRESTUHODNÉ.

V pořadu předevčírem odvysílaném a moderovaném velmi dobře paní Jílkovou pan místopředseda vlády ČR A.Babiš jasně zdokumentoval problém, proto si nemůžete hrát na to, že o něm nevíte. Je třeba, abyste požadovali, aby se opravdu sešli představitelé USA, Německa, Ruska a Francie a přijali jednoznačnou dohodu vedoucí k ukončení války v Sýrii a vyžadovat okamžité reálné kroky těchto zemí a kontrolovat je. Oznámit je celosvětově, oznámit také i do Afriky, že žádný ekonomický migrant nesmí vstoupit na území EU a bude zatčen, učiní-li tak. Požádat občany válkou zmítaných zemí, aby vyčkali uklidnění, že ekonomicky pomůže nejen EU, ale také USA. Evropa zůstane křesťanskou a ten, kdo toto nepřijme, bude vyhoštěn.

Německu musí být jasně sděleno, že ve Španělsku a v Itálii ale i v jiných unijních zemích, je tak vysoká nezaměstnanost mladých a vzdělaných lidí, ale nejen jich, že odtud má čerpat do svých továren a proporodní politiku, že musí změnit u svých občanů celá EU tím, že podpoří rodiny, dá jim ekon. a právní jistoty, když povedou své děti správně, k pracovitosti a k humanitě. Německu musíme sdělit jasně, že vede politiku k zániku evropské kultury a tuto, že si nepřejeme, že ji má okamžitě zanechat.

Jsme povinni svým předkům ale i dnešním jejich následníkům udržovat evropskou kulturu a ne multikulturalismus. Jen z důvodů vyššího zisku a z neschopnosti se zamyslet nad jiným, nezhoubným řešením nemůže vést EU v čele s Německem a Francií politiku ekonomické prosperity za každou cenu, tedy povolovat vývoz zbraní, utvářet uměle spory uvnitř cizích zemí a na nich bohatnout dočasně. Tuto cestu také zakotvit do listin OSN a především USA dát najevo, že tuto cestu mají opustit.

Aby mohla být EU jako vážný partner, musí mít i kvalitní vojsko a do něj tedy investovat a nikoli do byrokracie. Proto vyzýváme ke zrušení nefunkčních evr. úřadů a ušetřené finance věnovat okamžitě do posílení armád a bezpečnostních složek jednotl. čl. zemí EU a do jejich kooperace.

Za spolek Zdravější Morava
jednatelka Jana Václavíková,
členka sp.  Marie Nečesaná,
externí spolupracovník pro otázky bezpečnosti  Ivo Rušák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…