Zdeněk Kořistka: Otevřený dopis pro moralistu-komentátora Fendrycha a vítačku-režisérku Le Fay

07.06.2017 12:53

Po přečtení článku „Teror chce zničit západní svobody, korektnost, „multikulti“. Braňme je tvrdě…“ ze dne 4. 6. od komentátora Aktuálně.cz pana Fendrycha, který nás po teroristickém útoku v Londýně burcuje ( to chce silný žaludek, že? ) a nabádá nás, abychom přicházejícím uprchlíkům pomáhali tímto způsobem… „ Nezamykat dveře před lidmi, kteří prchají před Islámským státem. Není to šílený postoj, ale západní postoj.“, jsem se zamyslel, protože jsem se až od něho dozvěděl, že Afričané z Mali, Gambie, Nigérie, DR Konga, Kamerunu, Nigeru, Čadu, Středoafrické republiky, Senegalu, Guiney, Ghany a Pobřeží Slonoviny trpí pod jhem Islámského státu! Většina z oněch desetitisíců mužských pasažérů na lodích neziskovek, kteří se týden co týden hrnou do Itálie totiž pochází s těchto zemí.

Zdeněk Kořistka: Otevřený dopis pro moralistu-komentátora Fendrycha a vítačku-režisérku Le Fay
Foto: psp.cz
Popisek: Bývalý poslanec Zdeněk Kořistka.

Od paní režisérky Le Fay (původně Elšíková) jsme se zase dozvěděli, že rozhodnutí vlády nepřijímat uprchlíky ji ranilo, a musela tuto svoji bolest okomentovat… „Stydím se za naši vládu do morku kostí a pohrdám jimi za jejich malost. Kéž nebudete muset nikdy prožít to, co ti lidé, kteří jsou na útěku!“ Sice si asi nevšimla, že toto rozhodnutí vlády je jen gesto k oblbnutí občanů před volbami, protože v tichosti se k nám hrnou tisíce inženýrů, lékařů a techniků z černé Afriky, kteří v Praze prodávají drogy, pasou prostitutky, a tisíce muslimů z Blízkého východu, kteří spolu s nimi čekají až přijde jejich chvíle…

Pro tyto dva typické představitelé multikulti víry máme tento návrh, který zveřejňujeme formou otevřeného dopisu.

U nás, v Moravskoslezském kraji, máme v utečeneckých táborech desítky mírumilovných muslimů, kteří touží po svobodě a novém domově. Mezi svými přáteli jsme provedli sbírku, která zatím vynesla 16 200,-Kč, což odpovídá cca 30-ti jízdenkám vlakem v 1.třídě do Prahy. Pokud by pan Fendrych projevil tolik empatie a porozumění k těmto lidem nejen pérem, ale i v srdci, jsme připraveni jednu typickou 30-ti člennou rodinu okamžitě finančně podpořit, a když dojedou k němu do Prahy, jistě je rád příjme pod svou střechu. Jak píše pan Fendrych „ nezamykat dveře před lidmi, kteří prchají“. Jen věřím, že nechce otvírat dveře NAŠE, ale JEHO budou zavřené. Pokud tak neučiní, tak píše jen tendenční žvásty a moralizuje občany této země, kteří mají svůj rozum, myslí na budoucnost svých dětí, a nechtějí prožívat scény, které vidí skoro každý týden v televizi ze západní Evropy.

Paní režisérku Le Fay chceme poprosit, aby o tomto bohulibém činu pana Fendrycha natočila dokument, nejlépe Třináctou komnatu Martina Fendrycha, kde zvýrazní jeho lidskost, a vyzve tímto dílem i ostatní multikulti vítače, například pana Schwanzerberga ( na jeho zámku musí být spousta místa ), Zlatušku, Zvěřinu, Langšádlovou, Niedermayera, Jandu, Rozumka a stovky dalších, aby prokázali onu nám vnucovanou lidskost, ubytovali ty tisíce migrantů u sebe doma, a integrovali je. Tím splníme vnucené kvóty EU, a paní Le Fay se nebude muset stydět.

Zdeněk Kořistka
bývalý poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla