Zdeněk Koudelka: Exposlanec TOP Husák o pozvání na Hrad kecal

01.11.2016 13:30

Dne 25. 10. 2016 zveřejnil bývalý poslanec za TOP 09 Jan Husák informaci, že dostal pozvánku na Pražský hrad na oslavu státního svátku.

Zdeněk Koudelka: Exposlanec TOP Husák o pozvání na Hrad kecal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Koudelka

Následný den informaci zveřejnil web Lidovky.cz a další. Informace byla spojena s údajnou omluvou řady zákonodárců z obřadu předávání státních vyznamenání a ve čtenářích se vyvolal dojem, že Kancelář prezidenta republiky chce zaplnit prázdná místa bývalými poslanci. Uvedena byla i Husákova slova, že je smutné, že se na takovou státní akci hledá komparz, kde se dá.

Pravda je jiná. V rámci recepce po slavnostním aktu byla prezentace moravských vín. Tuto prezentaci zajistil Vinařský fond, kde členem Dozorčí rady je i Jan Husák. Vinařský fond předal Kanceláři prezidenta k pozvání na akci seznam členů svých orgánů. Jan Husák byl pozván jako člen Dozorčí rady Vinařského fondu a ne jako bývalý poslanec. Prezident republiky Miloš Zeman pomáhá moravskému vinařství. Husákovu neúčast hodnotím jako neúctu k moravskému vinařství. Snad si to moravští vinaři zapamatují, až budou v příštích volbách zvažovat, koho volit. Uvidíme, zda novináři z Lidovek a jiní budou schopni čtenářům oznámit svůj omyl nebo od pravdy odvrátí zrak a přidrží se doporučení slavného sexuologa MUDr. Miroslava Plzáka ve věci manželské nevěry – zatloukat, zatloukat a zatloukat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…