ePortál: Sluníčkáři se odvázali v jedné diskuzi. Tohle je jejich pravá tvář

25.07.2017 7:36

Před několika dny se bouřlivě diskutovalo o rozhodnutí Aquaparku Čestlice vpustit do bazénu oblečenou muslimku. Česká společnost se opět rozdělila na dva tábory a kritici tohoto kroku byli v médiích bez obalu označováni za islamofoby. Údajně láskyplní a mírumilovní sluníčkáři je potom častovali vulgárními urážkami, prostřednictví kterých napadali jejich inteligenci.

ePortál: Sluníčkáři se odvázali v jedné diskuzi. Tohle je jejich pravá tvář
Foto: pixabay.com
Popisek: Muslimka - ilustrační foto

Je pikantní, kolik nenávisti může vzbudit v příznivcích multikulturalismu opačný názor. Problematické je rovněž rozhodnutí samotného Aquaparku Čestlice, které patří hlavnímu sponzorovi ODA Sehnalovi. Zatímco jindy vyhazují i malé české kluky za nošení bermud, oblečené muslimce vyjdou vstříc. Pravidla by přece měla platit pro všechny stejně. Západ muslimské menšině ustupoval a výsledky nyní všechny vidíme.

Redakce serveru ePortál.cz se blíže podívala na diskuzi na facebookovém profilu Aquaparku Čestlice a dovolila si publikovat některé příspěvky příznivců ustupování muslimské menšiny. Ačkoli se tito lidé profilují jako mírumilovní jedinci, jejich nenávist vůči Čechům je neskutečná. Obzvlášť alarmující je to u studenta práv "palestinského původu" Alberta Kayeda.

Dokážou neziskové organizace, paní Šabatová, Jiří Dienstbier a další zastánci přistěhovalecké politiky otevřených dveří, že tento mladý muž nebude chtít v budoucnu potrestat "zlé Čechy" i jinak než "pouze" nenávistnými příspěvky na Facebooku? Nebylo by to přece poprvé, kdy se zradikalizoval student VŠ, který se jinak do většinové společnosti integroval velmi dobře.

Ovšem zatímco u lidí s kořeny na násilnickém Blízkém východě se dá jistý míra nenávisti vůči "Bílým" předpokládat, u ostatních Čechů je to nepříjemné překvapení. Zejména někteří mladí Češi si neuvědomují, jaké důsledky mělo na Západě neustálé vycházení vstříc narůstajícím požadavkům muslimském menšiny.

Stejně jako svazáci po 48. roce se i dnešní studenti cítí (i pod tíhou multikulti indoktrinace na VŠ) jako pokrokoví nositelé spásné ideologie. Zatímco v případě spisovatele Pavla Kohouta a spol. to byl komunismus, u dnešních mladých lidí jde o multikulturalismus. Nejenom tato diskuze ukazuje, že novodobí svazáci jsou naplněni stejnou mírou pohrdání vůči "neuvědomělému" plebsu, jako tomu bylo u mladých nadšených komunistů.

Někteří z bývalých nadšených svazáků si později své omyly uvědomili. Bohužel ale až poté, co i oni sami přispěli ke zničení životů mnoha nevinných. Ať už hlasováním pro jejich vyloučení z VŠ či podepisováním tehdy oblíbených petic, které požadovaly trest smrti pro odpůrce komunistického režimu. Nevědomost, naivita a samolibé přesvědčení o své morální a intelektuálně převaze nad svými oponenty. Někdejší a současní svazáci si skutečně mohou podat ruce.

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …