Občané za svá práva: Krnáčová nemůže být primátorkou hlavního města Prahy

25.09.2014 18:47

Občané za svá práva: Krnáčová nemůže být primátorkou hlavního města Prahy Naše sdružení se dlouhodobě zabývá problémy hlavního města Prahy. Volební kampaň do Zastupitelstva hl.m. Prahy má sloužit k tomu, aby si občané mohli vybírat z jednotlivých kandidátů podle jejich dosavadní činnosti.

Občané za svá práva: Krnáčová nemůže být primátorkou hlavního města Prahy
Foto: ODS
Popisek: Adriana Krnáčová

Na zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy dne 11. září 2014 vystoupil místopředseda našeho sdružení Ing. Aleš Moravec se zásadním příspěvkem, týkajícím se lídryně hnutí ANO v Praze paní Adriany Krnáčové – viz příloha. Tato dáma si m.j. vzala 1,5 milionu Kč státních peněz z DOTACE, o kterou Transparency International TIC ani NEPOŽÁDALO - viz http://obcanepraha.cz/kausy/ti/tikonf6.htm

Předpokládali jsme, že paní Krnáčová – nastávající primátorka hl.m. Prahy, se k těmto zásadním informacím pravdivě vyjádří. Namísto toho ve svém článku „Všechno o naší jedničce na pražský magistrát – Můj příběh“ prostě uvádí nepravdy, které zcela zpochybňují její kvalifikaci na post primátorky.

Vrcholem je její tvrzení v MF DNES dne 25.9.2014 na str. 4B, že „Zamezí plýtvání a rozkrádání našich peněz v NEPRŮHLEDNÝCH ZAKÁZKÁCH“. V jejím případě, když se přišlo na to, že TIC obdržela 30 milionů Kč od ministerstva financí z dotace, o kterou NEŽÁDALO, tak namísto toho, aby tyto finanční prostředky státu vrátila v plné výši zpět, tak raději se TIC zrušilo jako občanské sdružení a založilo se POD STEJNÝM NÁZVEM jako o.p.s.

Následně, po provedené kontrole, tento postup kvalifikoval ministr financí České republiky, že takto postupují pašeráci cigaret, ale u takovéto protikorupční organizace, pod vedením její ředitelky paní Adriany Krnáčové, by to nečekal.

Paní Adriana Krnáčová nemá z výše uvedeného proto řádnou kvalifikaci na primátorku hlavního města Prahy. Požádáme všechny politické subjekty kandidující v Praze, aby vysvětlili voličům, že paní Krnáčovou nemohou  na tak důležitý post volit.

NECHCEME V PRAZE DALŠÍ NEPRŮHLEDNÉ ZAKÁZKY.

Ing. Karel Berka
předseda

Ing. Aleš Moravec
místopředseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.