Bárta: Kde bere Paggio drzost. Takto lhát v přímém přenosu

09.09.2012 20:53

Poslanec Viktor Paggio se ve středečním pořadu ČT Hydepark opět navážel do Věcí veřejných, do strany, která jej katapultovala v kariéře, do strany, jejíž priority zradil ve snaze zachránit nespravedlivou vládu Petra Nečase.

Bárta: Kde bere Paggio drzost. Takto lhát v přímém přenosu
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

Nechápu, že Paggio hovoří o tom, že to byly právě Věci veřejné, které měly ustoupit od svých programových priorit jen tím, že jsou založeny na netransparentním financování odněkud z Panamy. To je lež jako věž. VV mají naprosto transparentní účet a jsou spozorovány oficiálními subjekty. Financování Věcí veřejných je zcela v souladu se zákonem o financování politických stran, což stojí i ve zprávě protikorupční policie, jež financování prověřovala.

Je to právě naopak program dosud neustanovené strany LIDEM, jenž se odchýlil od programu VV, přestože Karolína Peake deklarovala program VV jako základní platformu programových priorit LIDEM. Jsou to právě LIDEM, kteří poškozují schvalováním zákonů občany ČR a straní nejbohatším vrstvám společnosti na úkor středně a nízkopříjmových vrstev.

Věci veřejné nesouhlasí s církevními restitucemi, důchodovou reformou v předkládané podobě a už vůbec ne se zvyšováním daní, které povede k nižšímu výběru. Právě tyto klíčové zákony premiér Nečas protlačuje s podporou LIDEM.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…