Bárta: Náhoda? Dalíka sebrali tam, kde Topolánek "pařil" před třemi týdny

08.10.2012 17:40

Policie postupně uvolňuje informace o zatčení lobbisty Marka Dalíka, který je obviněn z podvodu při nákupu obrněných transportérů Pandur pro českou vládu. Důležitá je ale také zpráva z hlediska, kde k zatčení Dalíka došlo.

Bárta: Náhoda? Dalíka sebrali tam, kde Topolánek "pařil" před třemi týdny
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

Podle policie se tak stalo v holešovickém klubu Sasazu, který je pověstný mezi pražskou smetánkou jako místo uzavírání lukrativních kontraktů s ruskou a slovenskou obchodní klientelou. Ptám se, jestli nemůže mít spojitost, že v tomto klubu pro mladší generaci, byl před třemi týdny k vidění také Mirek Topolánek, Dalíkův někdejší nadřízený. Topolánek oděn v sako si evidentně nepřišel zapařit na vystoupení DJské formace Above and Beyond. Podle důvěryhodných zdrojů Topolánek jako blesk sestoupil z patra určeného pro VIP hosty, prošel kolem ochranky klubu a nechtěje být zpozorován, zamířil rychle k východu, opět určeném pro VIP hosty.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…