Bárta: Rath ve sněmovně? Jak promiskuitní mládež na oddělení pacientů s HIV

05.06.2012 13:22

Z deníku Víta Bárty

Bárta: Rath ve sněmovně? Jak promiskuitní mládež na oddělení pacientů s HIV
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

Dnešní představení Davida Ratha ve sněmovně bude pro ostatní podobné návštěvě začínajících toxikomanů na odvykačce či promiskuitní mládeže na oddělení pacientů HIV.

Základní otázka, kterou si dnes řada politiků v duchu položí, zní, stojí mi to za to? Chci také takhle skončit? Obejdu se bez své závislosti na postech a penězích? Přitom vzpomenou na staré dobré časy, kdy se mohlo konzumovat beze strachu. Vzpomenou na bývalého policejního prezidenta a hlásnou povinnost oznamovat korupční trestní oznámení jedné pozorné sojce.

Nenávistně přitom pohlédnou na zlého Johna a do řad VV, které tomu učinily přítrž a nyní to, co se stalo Rathovi, se muže stát komukoliv z nich. Bohužel se zároveň tímto směrem zasmějí, neboť prvním nepravomocným odsouzeným za korupci jsem já.
Odsouzený za to, že bezúročné půjčky z mých řádně zdaněných peněz údajně ovlivnili poslance, aby si nezvedli své poslanecké náhrady!

Ke cti Kalouska ovšem řada politiků koukne i na něj a zamyslí se i nad tím, zda není bezpečnější přes své fiktivní reklamní agentury a poradenské společnosti úplatky vyfakturovat.

Po zkušenostech s PROMOPREM si to však většina s nenávistným pohledem na ministra financí rozmyslí a spíše začne hloubit hlubší skrýše s hotovostí.

Skoro si říkám, zda by John nemohl své protidrogové přednášky a Memento aktualizovat na preventivní protikorupční školení, se kterým by měl oběhnout krajské i parlamentní strany s cílem omezit korupční závislost politiků…

Škoda jen, že ve sněmovně obtížně projde zákon o majetkových daňových přiznáních, který by nachytal všechny ty, kteří ze svých skrýší vytáhnou svůj lup.

Doufám, že to VV nevzdají a občané uslyší obhajobu Nečase či Kalouska na téma, jak zásadně majetková přiznání omezí svobodu občanů a proto je nemohou podpořit, řekněme například z ideologických důvodů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vít Bárta

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

23:07 Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nástupu do funkce ministra pro vědu, vývoj a inovac…