Bělobrádek: Studenti mají pravdu, jde nám o budoucnost

16.11.2012 18:33

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek dnes na Národní třídě přišel společně s Pražany zapálit svíčku u památníku událostí 17. listopadu 1989.

Bělobrádek: Studenti mají pravdu, jde nám o budoucnost
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

„Je třiadvacet let po 17.listopadu a my jsme se obloukem vrátili na začátek. Komunisté získávají zpátky moc na krajích, v letošních volbách mají již 156 zastupitelů a lidem je to jedno. Šokuje nás, že komunisté ve společných koalicích se sociálními demokraty obsazují místa náměstků a radních v oblasti školství, což považujeme za velice nebezpečné. Vítám, že studentům v Jižních Čechách došlo, co se tady děje a jaké mohou být celospolečenské důsledky. Je dobré, že nám vyrostla generace, která si sice osobně z listopadu 89 nemůže nic pamatovat, ale ví velice dobře, co je její občanská povinnost a co jsou její práva. Plně jejich protesty podporujeme,“ řekl dnes Pavel Bělobrádek.

KDU-ČSL vždy odmítala nejen komunisty a spolupráci s nimi, ale i neodpovědné jednání politiků, které žene voliče do protestní volby komunistické strany.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zuna (TOP 09): Migrační pakt je krok správným směrem. Pracujeme dál

13:02 Zuna (TOP 09): Migrační pakt je krok správným směrem. Pracujeme dál

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.