Bobošíková: Hodnoty Václava Klause z politiky nezmizí

10.03.2013 16:59

Suverenita děkuje Václavu Klausovi za to, že se v uplynulých 23 letech významně zasadil o vybudování standardní parlamentní demokracie a tržního prostředí v naší zemi, a že důsledně bránil a brání svobodu jednotlivce, státní suverenitu České republiky a historickou pravdu.

Bobošíková: Hodnoty Václava Klause z politiky nezmizí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Suverenita jasně prohlašuje, že se k těmto hodnotám Václava Klause hlásí. Suverenita je pravicová strana, která prosazuje osobní svobodu, tržní ekonomiku a parlamentní demokracii. Suverenita prosazuje levný stát, nízké daně, nezadluženou budoucnost a solidaritu zodpovědných. Programem Suverenity není politická korektnost, multikulturalismus, pozitivní diskriminace, klientelismus, uplácení lenochů sociálními dávkami a uhýbání před mediokracií.

Suverenita zahájila jednání s názorově příbuznými politickými subjekty o společném postupu ve volbách v příštím roce. Naším cílem je vyplnit místo v politice, které současní pseudopravicoví paraziti a kariéristé zbaběle opustili. Cílem Suverenity je zabránit populistům všeho druhu pokračovat v zadlužování a destrukci naší země a obnovit elementární společenskou soudržnost a svornost.

Pokud jde o volby do Evropského parlamentu, i zde budeme spojovat síly. Suverenita pracuje na vzniku společné euroskeptické kandidátky názorově spřízněných politických subjektů a významných osobností. Naším cílem je, aby hlas, který odmítá bruselské nedemokratické vládnutí a varuje před nebezpečím totalitního superstátu, byl co nejhlasitější a v Evropském parlamentu výrazně promlouval.

Ing. Jana Bobošíková
předsedkyně Suverenity SBB

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.