Hejtman Běhounek: Krach Hegerova plánu na rušení nemocnic vítám

17.01.2013 8:50

Reforma není dobře připravena, chybí validní data a neexistuje srovnání nemocnic. Z pohledu krajů a jimi zřizovaných zdravotnických zařízení připravované kroky významně zvýhodňují fakultní nemocnice. Kvalitně připravená reforma a její výsledky vypadají jinak.

Hejtman Běhounek:  Krach Hegerova plánu na rušení nemocnic vítám
Foto: c-m-t.cz
Popisek: Jiří Běhounek, hejtman kraje Vysočina

Realistické postoje vedení naší největší zdravotní pojišťovny doslova vyrazily slabé argumenty Ministerstva zdravotnictví. To chtělo využít pojišťovny k realizaci nepřipravených a nedomyšlených reformních kroků. VZP nelze nadále oslabovat, všechny nemocnice a ostatní hráči v systému jsou si vědomi potřeby reformních opatření, ale nelze je činit jednostranným diktováními podmínek, navíc bez přijetí jakékoliv zodpovědnosti.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

4:32 Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Rusku.