Kubata (ODS): Pryč s parazity!

24.03.2013 12:44

Nechal jsem si na sociálního demokrata Mládka pár dnů, abych vychladl a komentoval jeho neuvěřitelný výrok o parazitech v řadách živnostníků rozumně a bez zbytečných emocí. Moc mi to nepomohlo, mám opravdu velké obavy.

Kubata (ODS): Pryč s parazity!
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec za ODS Jan Kubata

Hovoří-li tímto způsobem člověk, který má být podle plánu sociálních demokratů příštím ministrem financí této země, nemohu být klidný. Vzkaz, který nám všem pan Mládek poslal je jasný a srozumitelný.

Vy, kteří se staráte sami o sebe, ať už více či méně úspěšně, vy, kteří od ostatních, tedy od státu, nic nechcete (snad kromě pořádku a spravedlivých podmínek k práci a životu), vy to s námi socialisty nebudete mít snadné. Vaše samostatnost, soběstačnost a možná i hrdost nám socialistům nevoní. Potřebujeme lidi slabé, nesamostatné, kteří chtějí, aby se o vše postaral stát. Aby zakázal špatné věci a podporoval věci dobré. Jen tak se budeme mít všichni dobře. A vy, slabí a nesamostatní, vy máte nás, sociální demokraty. Všem parazitům vezmeme jejich peníze a dáme je vám, slabým a potřebným. A pak bude svět spravedlivý. A kdyby vám to nestačilo, můžeme ty parazity rovnou pozavírat. A majetek jim sebrat a rozdělit ho spravedlivému lidu...

Takhle nějak to vnímám já. A už jsem v minulosti slyšel o lidech, kteří mluvili jako sociální demokrat Mládek. Vyprávěli mi o nich rodiče. Tehdy se jim říkalo komunisté a měli nastolit spravedlivý řád světa. Většinou to vzdali, ale někde to zkouší dodnes. A jsou i úspěšní. Například severní Korea se s parazitujícími živnostníky vypořádala dávno.

Mgr. Jan Kubata
poslanec PČR
předseda regionálního sdružení
člen výkonné rady
neuvolněný zastupitel městské části

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…