Ministr Dobeš: Po konzultaci s odborníky, jsem jmenoval ředitelem ŘSD Davida Čermáka

11.05.2012 21:49

Ředitelství silnic a dálnic povede nový generální ředitel

Ministr Dobeš: Po konzultaci s odborníky, jsem jmenoval ředitelem ŘSD Davida Čermáka
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Pavel Dobeš

Ministr dopravy Pavel Dobeš dnes jmenoval do funkce generálního ředitele Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Davida Čermáka. Tato státní příspěvková organizace tak bude mít svého oficiálního šéfa. David Čermák nahradí Reného Porubu, který byl pověřen řízením této organizace od září 2011.

„Na základě jednání s pověřeným ředitelem Reném Porubou v minulém týdnu jsem se následně setkal s možnými kandidáty a po konzultaci s odborníky jsem se rozhodl jmenovat do pozice ředitele ŘSD Davida Čermáka. S ohledem na dosavadní zkušenosti a kvality z komunikace s kraji, municipalitami, dále poslanci a především členy gesčního Hospodářského výboru je prokazatelná jeho odbornost,“ řekl ministr dopravy Pavel Dobeš.

Jednoznačnými prioritami nového generálního ředitele bude stabilizace ŘSD, včetně zkvalitnění komunikace vůči spolupracujícím subjektům a veřejnosti, dořešení problematiky dálnice D47 a modernizace D1. V neposlední řadě bude jeho úkolem úspěšně čerpat finanční prostředky z evropských fondů a připravit projekty pro nové rozpočtové období.

Detailní přehled priorit a následných kroků bude představen na společné tiskové konferenci ministra dopravy a ředitele ŘSD ve středu v příštím týdnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo dopravy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.