Nečas: ČSSD vrátila politruky do školství

04.03.2013 14:58

Premiér a předseda ODS Petr Nečas dnes při pracovní návštěvě Karlovarského kraje ostře odsoudil spolupráci sociálních demokratů s komunisty.

Nečas: ČSSD vrátila politruky do školství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

„ČSSD po dvaceti letech vytáhla komunisty z izolace. Byla to ona, kdo vrátil politruky do školství,“ připomněl Petr Nečas fakt, že koalice ČSSD a KSČM prosadila v Karlovarském kraji do funkce krajského radního pro školství Václava Sloupa.

„ODS před volbami varovala před návratem komunistů k moci v krajích. ČSSD jim tento návrat opravdu umožnila. To, co se dnes děje v Karlovarském kraji kolem Václava Sloupa, jasně ukazuje, že se komunisti přes záda ČSSD vyškrabávají k moci a nebojí se si dupnout. Už minulé volební období ukázalo, že koalice komunistů a socialistů má v kraji devastující vliv na hospodářství. Doufám, že zbylí demokraté v krajském zastupitelstvu budou mít dost sil na to, aby zabránili stejným dopadům i na školství,“ uvedl Petr Nečas.

Premiér a předseda ODS Petr Nečas je v pondělí na pracovní návštěvě Karlovarského kraje. V programu má setkání s podnikateli, s představiteli krajské ODS a návštěvu zakončí besedou s občanskými demokraty, na kterou dostali pozvánku všichni členové ODS v regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.