Nedbálek (ČS): Stop veřejnoprávní České televizi s kapciózními informacemi

17.03.2014 9:50

Souhlas s připojením ukrajinského poloostrova Krym k Ruské federaci v nedělním referendu podle prvních odhadů vyslovilo asi 90 procent voličů, při účasti 80 procent obyvatel. Komentování ČT24 ohledně výsledků referenda na Krymu mne přesvědčilo o faktu, že platit poplatky veřejnoprávním mediím za paskvilní a zavádějící informace je dalším pokračováním tunelování veřejných prostředků.

Nedbálek (ČS): Stop veřejnoprávní České televizi s kapciózními informacemi
Foto: Česká suverenita
Popisek: JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Jako naprosto zavádějící informace je, když poslanec dolní komory českého parlamentu za hnutí Úsvit přímé demokracie Milan Šarapatka, říká, že neviděl vojáky a ČT 24 ještě v průběhu hovoru ukázala podprahově obrázek vojáků.

Vysílání České veřejnoprávní televize a Českého rozhlasu nás každodenně přesvědčuje o tom, že pojem objektivita jim je velmi vzdálený. Tím se dostávají do rozporu se zákony o České televizi a Českém rozhlasu, ale i se svými vlastními kodexy. Jasnými příklady jsou každodenní manipulované informace o rusko-ukrajinské krizi, které jsou nám nabízeny jednostranně a pohled z druhé strany zcela chybí. Vrcholnou ukázkou neobjektivity vysílání České televize bylo skandální (ne)tlumočení vyjádření ruského prezidenta Putina v přímém přenosu. Proto se Česká Suverenita rozhodla vytvořit petici občanů ke zrušení rozhlasového a televizního poplatku. Považujeme totiž za nemravné, aby občané byli nuceni platit ze svých peněz tak neobjektivní zpravodajství, jaké jim Česká televize i Český rozhlas poskytují. Objem vybraných prostředků z poplatků pro Českou televizi činí ročně 6 miliard Kč a tyto prostředky je možno nepochybně využít smysluplněji, než je vyhazovat za službu, kterou Česká televize a rozhlas neplní.

Proto žádejme zrušení poplatku za rozhlasové a televizní vysílaní. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Nedbálek

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice