Nedbálek (ČS): Synergie Evropské unie

19.05.2014 9:41

Tak jako Česká Suverenita i já osobně jsem přesvědčen, že cesta prosperity vede přes Evropský parlament. Musíme využívat to pozitivní, co Evropská unie nabízí, hledat synergické síly, která povedou k větší prosperitě a zvýšení životní úrovně nás, občanů ČR.

Nedbálek (ČS): Synergie Evropské unie
Foto: Česká suverenita
Popisek: JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Některé strany při volbách do Evropského parlamentu hýří nic neříkajícími, nebo obecnými hesly. V nejlepším případě s názory, které de fakto jsou použitelné většinou napříč všemi stranami co kandidují do EP. Velmi často se používá strašení bez důkladného rozboru situace, a tím se odvádí od zásadních problémů v životě nás občanů, členů EU.

Nesouhlasím, když EU je nám dávána jenom za příklad nesmyslných nařízení (těch je taky dost), ale hledejme to pozitivní. Některé věci bych chtěl uvést na pravou míru. Snad nechceme, aby u nás bylo jiné elektrické napětí, či jiná frekvence v zásuvce a jiná zástrčka? To si jistě nikdo nepřeje a pokládá to za velkou blbost. To samé je ale i se zákony. Přece chceme, aby byly harmonizované a platily v celé EU. Jako příklad uvedu dopravní předpisy, určitě bychom uvítali, aby platily v celé EU stejné a tím i řidičský průkaz. Také chceme, aby potraviny měly stejnou kvalitu ve všech státech EU, aby legislativně byly stejně popsané a tak dále. Výsledek, který chceme, představuje obrovský rozsah práce a běh na dlouhou tratˇ.

Česká Suverenita chápe tvorbu nařízení a směrnic vznikajících v Evropském parlamentu jako právní regulaci se synergickými důsledky.

Česká Suverenita chce, aby Evropská unie bylo společenství svobodných, rovnoprávných národů. Tyto národy musí být účelně propojeny silniční, železniční, vodní a taky informační sítí. Jestliže i jeden stát je v této oblasti pozadu, musí se mu pomoci, neboťˇ nejslabší článek brzdí rozvoj všech. To je jako s řetězem, když jsou malá a velká oka, praskne to nejslabší, a je jedno, jak velké bylo největší.

Svrchovanost naší země je základním předpokladem prosperity a svobody a zárukou našeho budoucího rozvoje. Stejně jako spojenecké vazby, musí však mít vzájemně výhodnou podobu. Chceme se všemi sousedy a spojenci žít v přátelství, míru a vzájemně výhodné spolupráci.

Česká Suverenita již mnoho let upozorňuje na vážné nebezpečí, spočívající v tiché a skryté, ale systematické islamizaci Evropy. Takový stav zásadním způsobem ohrožuje lidská, občanská i politická práva občanů daných států, navíc pak je v jednoznačném rozporu s uznávanou zásadou civilizovaných zemí o rovnoprávném postavení mužů a žen ve společnosti.

Česká Suverenita považuje práci za jednu ze základních hodnot, a proto si váží každého, kdo dokáže poctivou prací uživit sebe a svoji rodinu. Poctiví řemeslníci, živnostníci i zaměstnanci jsou skutečnou základnou prosperujícího státu a je nutné, aby jim stát vytvářel k jejich práci dobré podmínky.

Česká Suverenita ví, že nikdo by neměl mít více moci, než kolik má odpovědnosti. Každý, kdo vládne jiným, si musí být jasně vědom toho, že za své činy nese odpovědnost. Moc by měli vykonávat pouze ti, kteří jsou schopni nést odpovědnost.

Česká Suverenita zná Vaše problémy a je schopna řešit a hájit zájmy občanů Vás i České republiky i v Evropském parlamentu, proto volte Českou Suverenitu č. 33 a kroužkujte kandidáta č. 18 Mgr. Karla Nedbálka, který je jazykově vybaven čtyřmi jazyky a zná Vaše problémy.

JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Nedbálek

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…