Němec (NS-LEV 21): Přestaňte napadat Zemana, vyhrál čestně

30.01.2013 5:29

Když byla uzákoněna přímá volba prezidenta, domníval jsem se, že by to mohl být další krůček ke stmelení našich občanů a rovněž i k posílení naší dosavadní nevyspělé demokracie.

Němec (NS-LEV 21): Přestaňte napadat Zemana, vyhrál čestně
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Demokracie má být totiž vládou lidu, nikoliv vládou hrstky zbohatlíků, kteří si u nás doslova přes noc a s posvěcením státu nakradli obrovské majetky, v důsledku toho si „ochočili“ prodejné politiky a již více než dvacet let společně  - a naprosto bez zábran - devastují naši zemi. A to se vcelku pochopitelně většině lidí, kteří vytvářejí skutečné hodnoty, ať již rukama či hlavou, a pracují často za plat kolem 10 tisíc korun hrubého měsíčně, nelíbí.

Nic nepomohly ani opakované masové demonstrace proti vládě, neboť vedení odborů není dostatečně razantní, pracujícím je za účast na stávce či demonstraci ve firmách vyhrožováno propuštěním a vláda je k požadavku občanů naprosto hluchá. Z opozičních stran správně argumentuje nejen ČSSD, která je však stále málo razantní a uzavřená do sebe, neboť odmítá spojení s ostatními levicovými stranami, ale i SPOZ vedená zkušeným politikem a vítězem prezidentské volby Milošem Zemanem, NS LEV 21 vedená nebojácným politikem Jiřím Paroubkem, ale také KSČM vedená poměrně umírněným Vojtěchem Filipem, které však pravicoví novináři stále nedávají sluchu přesto, že ji stabilně volí značná část našich občanů. Proto také řada našich občanů zanevřela na všechny politiky takřka bez rozdílu, přestala chodit k volbám a uzavřela se do sebe. A to, co se u nás dělo v průběhu prezidentské předvolební kampaně a děje se i po ní, je pouze výsledek této pravicové devastace posledních třiadvaceti let a ukazuje, kam až může dojít řízená manipulace mladé generace, která dnes – i díky hloupým školním osnovám, účelovým překrucováním dějin a nedovzdělaným učitelům na všech stupních naší školské soustavy – ani neví, co to byl „Mnichov“, kdo začal druhou světovou válku, co to byly Sudety a kdo nás vlastně v roce 1945 osvobodil od fašismu a za jakou cenu. Když k tomu přidáme opravdu stupidní vyjádření některých povedených sportovců a umělců, či těch, kteří si tady na umělce již léta hrají, ač sami nic moc neumí a kdyby nebyli, díky svým známostem, napojeni na státní penězovody, nejspíš by se museli začít živit poctivě a skutečnou prací, je snadno ovlivnitelná mládež totálně zmatená a dělá chyby, které by se záhy obrátily proti ní samotné.

Osobně jsem si, po této nenávistné pravicové kampani směřující k oblbnutí národa, již přestal vážit novinářů, kteří v honbě za tím, aby byl právě ten jejich příspěvek v pravicovém tisku uveřejněn a dostali za něj dobře zaplaceno, jsou ochotni dávat sluchu různým prostoduchým sportovcům, kteří sice možná umí za několik milionů měsíčně dobře kopnout do míče a mají i řadu svých fanoušků, ale o politice neví naprosto nic, jejich vyjádření jsou primitivní, ubohá a urážející nově zvoleného prezidenta, čímž dále eskalují již tak vyhrocené vztahy v rozdělené společnosti. A pokud takový „trouba“ urážlivě komentuje zvolení Miloše Zemana slovy....“chce se mi zvracet…………“, je třeba mu otevřeně sdělit, že řadě našich lidí, kteří marně hledají práci či poctivě pracují ve fabrikách, firmách i na úřadech za pár tisíc korun měsíčně, se chce již dlouho zvracet z toho, kolik milionů měsíčně dostávají tyto „privilegované panenky“ za to, že místo poctivé a tvrdé práce provozují vlastně pouze nadstandardně placeného svého koníčka, vydírají své kluby nehoráznými finančními požadavky a když jim klub nezaplatí horentní sumy, prchají – bez ohledu koho tam budou reprezentovat - do zahraničí.

Naštěstí však, i přes veškeré manipulace, zvítězil zdravý rozum a vyhrál zkušený polistopadový politik a jasně čitelný levicový kandidát Miloš Zeman, jehož hlavním úkolem bude nejen zastavení celkové devastace státu, jeho hospodářství a majetku naprosto nekompetentní pravicovou vládou, ale i sjednocení doposud roztříštěné levice, která musí opět prokázat, že je schopna se semknout, jde-li o naše občany, o pracovité lidi, kteří chtějí žít a pracovat v naši krásné zemi bez obav z toho, že je tady bude utiskovat a vydírat banda nikým nevolených „kleptokratů“ a „mafiánů“.

Jsem plně přesvědčen (a napsal jsem to již mnohokrát od počátku výběru prezidentských kandidátů), že Miloš Zeman to dokáže a dovrší tak úspěšně svoji historickou roli v našich dějinách.

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D., předseda Rady pro otázky vnitřní bezpečnosti státu a odborný mluvčí NS LEV 21 pro oblast vnitřní bezpečnosti

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…