Paroubek (ČSSD): Jsem na rozpacích, kdo ODS vede

01.04.2010 12:55

Naše země potřebuje silná, přesvědčivá a jasná rozhodnutí.

Paroubek (ČSSD): Jsem na rozpacích, kdo ODS vede

Očekával jsem proto, že buď dnes přijde rezignace Mirka Topolánka a ODS povede podle pravidel její první místopředseda David Vodrážka, anebo předsedou zůstane Mirek Topolánek.

Schizma ODS po dnešku pokračuje. Bohužel pro ČSSD, která nemá jasného partnera pro jednání, bohužel pro vládu Jana Fischera, o jejíž další budoucnosti a práci má dnes proběhnout jednání.

Dále čtěte: Topolánek zůstává formálním předsedou. Rozhodovat bude Nečas

Jsem na rozpacích, kdo dnes vlastně ODS vede. Fakticky je to Mirek Topolánek, v jehož nepřítomnosti to je podle stanov ODS David Vodrážka. Prakticky však ODS vede duo Nečas-Langer. První jako marketingový nástroj toho druhého. Doufám proto, že dnešní schůzka s premiérem Janem Fischerem bude mít smysl a dohoda s někým, koho nominuje vedení ODS, nebude následně zpochybňována.

ČtěteParoubek: Topolánek nekončí, v ODS vládne triumvirát

Již o víkendu jsme totiž byli svědky naprostého názorového chaosu ODS na budoucnost vlády Jana Fischera. Naše země potřebuje jistotu a odpovědnost, nikoliv politikaření a hrátky tak, jak to nyní předvádí ODS v boji o nástupnictví po Mirku Topolánkovi.

Jiří Paroubek, předseda ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…