Rath: Paní Langšádlová z TOP 09 kritizujeme sama to, na čem se osobně aktivně podílela

07.03.2012 16:00

Reakce MUDr. Davida Ratha na tiskovou zprávu paní Langšádlové z TOP 09

Rath: Paní Langšádlová z TOP 09 kritizujeme sama to, na čem se osobně aktivně podílela
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

Paní Langšádlová, dříve lidovci, dnes TOP 09, ztratila paměť, nebo soudnost. Před několika dny kritizovala výběrová rřízení na vybavení přistroji, a to prředevším v kladenske nemocnici. Přitom tato výběrová řízení vypsala bývalá krajská vláda v čele s Petrem Bendlem, kterou podporovala v koalici právě paní Langšádlová, tehdy ještě za lidovce. Zároveň tehdy působila jako místostarostka koruppčními aférami neblaze proslulého starosty Radla v Černošicích.

Vyýběrové řízení na přístorje v kladenské nemocnici proběhlo před nástupem současného vedeni kraje. Bývalé vedení stačilo podepsat i smlouvy s dodavateli.

Nové vedení kraje v čele s Davidem Rathem  provedlo naopak kontrolu vysoutěžených cen a zjistilo značné předražení. Teprve po řadě velmi komplikovaných jednaní s každám dodavateleme, který argumentroval platnou a podepsanou smlouvou, se podarilo dohodnout slevy v řádech desitek milionů korun. Jen tedy na kladenské nemocnici nové vedenií kraje-oproti Bendlkově koalici , na které se podilela i pani Langšádlová, ušetřilo nemalé částky z veřejných rozpočtů.

Místo kritiky by se tedy pani Langšádlová měla veřejně omluvit za to, co aktivně podporovala, a to jak v koalici s Bendlem , tak v koalici s Radlem.Například hlasovala i pro nevýhodný rozprodej středočeských nemocnic, kterým kraj přišel o 3/4 miliardy korun!! Zatim je videt, ze sama dokázala pouze jediné :bezmezně podporovat velice problematické figury , jakými  jsou Kalousek, Bendl a Rádl. Dalo by se o ni říci, ze zmíněnému triu posloužila zatim vždy jako užitečná naivka.

Patrik Tomšů
asistent poslance MUDr Davida Ratha

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce