Rouček (ČSSD): Arabské revoluce pokračují

17.01.2013 16:24 | Zprávy

Místopředseda Skupiny S&D Dr. Libor Rouček se zúčastní 19. – 20. ledna 2013 v Káhiře konference “Společná vize pro progresivní arabský svět”.

Rouček (ČSSD): Arabské revoluce pokračují
Foto: liborroucek.cz
Popisek: Europoslanec Libor Rouček

Evropští sociální demokraté budou jednat se zástupci progresivních stran z  celého arabského světa. Tuto v pořadí již třetí konferenci, po Tunisku a Amánu, spolupořádá sociálnědemokratická organizace Globální progresivní forum.

Libor Rouček ke konání konference: “Arabské revoluce neskončily svržením zdejších režimů. Arabské revoluce pokračují. Očekávání, která vynesla například v Tunisku nebo v Egyptě do vlády strany jako muslimské bratrstvo, se nenaplnila. Z tohoto důvodu hledají obyvatelé těchto zemí alternativu v sekulárně orientovaných stranách, které dovedou skloubit ekonomický rozvoj se sociálními požadavky středních a chudších vrstev. Konference se zástupci sociálnědemokratických stran z těchto zemí představují velký přínos jak pro ně tak i pro nás Evropany.”

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Green Deal

Dobrý den, obracím se na vás jako na zastánce tohoto paktu nebo co to je. Můžete mi říci, kde třeba většina z nás má brát peníze na auta bez spalovacích motorů? Neměla by tedy minimálně EU lidem na nová auta nějak přispět? Myslíte si, že si je lidé u nás, kteří vydělávají kolem 20 tisíc měsíčně moho...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Za nás byly rezervy podstatně vyšší

23:07 Farhan (ANO): Za nás byly rezervy podstatně vyšší

Projev na schůzi Poslanecké sněmovny 13. června 2024 ke zdravotně pojistné plány zdravotních pojišťo…