Semelová (KSČM): Další „perla“ Tomáše Hudečka

10.09.2014 12:42

Na rozdíl od současného primátora Tomáše Hudečka, který do hlavního města přišel z Olomouce, já jsem se narodila v Praze. Přesto jeho výrok - „Pokud si kdokoli v České republice myslí, že Česká republika se může dostat na evropskou úroveň rozvinutím Brna, Ostravy, Břeclavi nebo Krnova, je na velkém omylu.

Semelová (KSČM): Další „perla“ Tomáše Hudečka
Foto: red
Popisek: Marta Semelová (KSČM)

Pouze podpora centra, podpora hlavního města, pouze podpora Prahy a pouze samotná aktivita nás, obyvatel Prahy, může být tím jediným nástrojem pro to, dostat se na evropskou úroveň." - naprosto odmítám.

Na mnoha místech naší země je vysoká nezaměstnanost, kdy na jedno pracovní místo čeká dlouhá fronta zájemců, zanikly podniky a zemědělská družstva, v nichž nezřídka pracovali všichni členové rodiny. Zrušily se jesle a mateřské školy, takže dnes rodič, který potřebuje jít do práce, nemá, kam umístit dítě. Po opatřeních polistopadových vlád musí jezdit obyvatelé nejen vesnic, ale i měst za doktorem či zubařem do vzdálených míst, protože tam, kde bydlí, se zdravotní zařízení už nenachází. Na Ostravsku, ale i na jiných místech, je životní prostředí v takovém stavu, že jsou dny, kdy je tam nedýchatelno. A tak bych mohla uvádět další a další příklady toho, co vše je třeba napravovat, do jakých oblastí je třeba investovat. V celé republice, nejen v Praze.

Primátor a vedoucí kandidát TOP 09 do pražského zastupitelstva Tomáš Hudeček si očividně potřebuje od politiky odpočinout a hlavní město si nutně potřebuje odpočinout od jeho neuvážených kroků. Ale možná, že motivem jeho výroku je snaha najít finance na další pražské tunely, na předražené karty opencard, na ztráty, které vyplynou z jeho zahraničních aktivit, kdy poslední, co se mu „povedlo“, je pozastavení partnerských vztahů mezi Prahou a Moskvou, k čemuž vyzval i představitele dalších měst. Naštěstí ti měli, na rozdíl od něj, všech pět pohromadě a k podobné hlouposti se neuchýlili. Myslím, že by bylo nejlepší vrátit Tomáše Hudečka jeho rodné Olomouci, jejíž obyvatelé ho po jeho posledním výroku zcela jistě uvítají s otevřenou náručí.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…