TOP 09: Prosíme občany o pomoc při vyčištění Prahy od korupce

09.01.2012 17:01

Vyjádření k výzvě pražské TOP 09.

TOP 09: Prosíme občany o pomoc při vyčištění Prahy od korupce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Tůma

Pokud se setkáte s případy nepřiměřené šikany ze strany úřadů anebo s obstrukcemi, které by mohly vést k podobnému jednání směřovat, prosíme, obracejte se v těchto případech na policii, anebo na radní za TOP 09 na magistrátu,“ uvádí ve výzvě pražská TOP 09.

V souvislosti se zjištěnou korupcí v PVS se radní  TOP 09 obracejí za na občany s prosbou o pomoc při vyčištění Prahy od korupčního jednání a vyděračů, kteří komplikují život nám všem. Radní jsou ochotni pomoci, ale o případech se musí v první řadě dozvědět.

„Jsme přesvědčeni, že společně jsme schopni v této oblasti dosáhnout výrazné změny a žít ve společnosti, která poskytuje stejné podmínky všem občanům,“ stojí ve výzvě.

Případ, který vyvolal tuto odezvu, se v médiích objevil ve čtvrtek, 5. ledna, kdy policie obvinila dva muže kvůli přijetí úplatku 1,6 miliónu korun. Za peníze jednomu z podnikatelů slíbili, že zajistí od PVS potřebný souhlas ke stavebnímu povolení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…