VV: Odvolání Dany Holečkové je pro ZOO Dvůr Králové životně důležité

02.10.2012 20:16

Věci veřejné upozorňují na destrukci Královédvorské zoo a volají po odvolání jejího nekompetentního vedení již od roku 2009!

VV: Odvolání Dany Holečkové je pro ZOO Dvůr Králové životně důležité
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Logo Věcí veřejných

Závažná manažerská i profesní pochybení, ekonomický propad, vyloučení z prestižních světových organizací jdoucí ruku v ruce s republikovou i mezinárodní izolací, pokles návštěvnosti a podivné přesuny s ohroženými druhy. Toť ve zkratce a nikoliv vyčerpávajícím způsobem výsledek dlouholeté nekompetentní činnosti ředitelky ZOO Dvůr Králové n.L. Dany Holečkové. K jejímu odvolání vyzývala odborná i laická veřejnost, na hrubé nedostatky a pochybení upozorňují i Věci veřejné a to již od roku 2009. Tehdy vznikla společná petice VV a občanského sdružení Safari archa 2007 za odvolání ředitelky Dany Holečkové.

V roce 2010 Věci veřejné varovaly před riziky přesunu bílých nosorožců do Afriky a na podezřelé ekonomické zájmy s tím spojené. Bohužel, vše se naplnilo a nosorožci slouží jen jako kulisa drahého safari, po němž, světe div se, provází ředitelka Holečková. Velká škoda, že Andrej Babiš lépe neprověří osoby, které podporuje svými penězi. Je to totiž uskupení Východočechů, které se za Danu Holečkovou vehementně postavilo a zároveň ji hostí na své kandidátce. Východočeši udělali z odborné a nanejvýš závažné věci politikum, aniž by měli ponětí o skutečném jádru problému.

Ač dříve s krajským vedením za zády, nyní ji k odstoupení vyzval i sám hejtman kraje. Samoděržavná ředitelka však tuto výzvu nerespektovala a dál tančí svůj agonický tanec o přežití. Proto i Věci veřejné Královéhradeckého kraje opět, stejně jako v předchozích letech jednohlasně vyzývají: „Odstupte Dano Holečková z vedoucího postu ZOO a ukončete tak konečně toto zoologické pandemonium!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Danuše Nerudová je konzistentní

8:05 Nacher (ANO): Danuše Nerudová je konzistentní

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k problému Danuše Nerudové s publikací v predátorskýc…