VV: Stranu opustili právě ti, kteří odmítli respektovat demokratické procesy

19.04.2012 19:37

Vyjádření Věcí veřejných k brífinku Hany Marvanové.

VV: Stranu opustili právě ti, kteří odmítli respektovat demokratické procesy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John na zasedání VV

Vystoupení Hany Marvanové považujeme za stupňování tlaku na poslance VV, aby podpořili vládní koalici a přidali se k platformě funkcí a postů Karolíny Peake. Rozhodovací procesy v politické straně Věci veřejné jsou demokratické. Na podzim 2011 byla vybudována krajská struktura strany a postupně došlo k přenesení rozhodovacích procesů, v souladu se stanovami strany, na grémium. Grémium strany je tvořeno předsednictvem, ministry, předsedou poslaneckého klubu a zástupci 14 regionů.

Politickou stranu Věci veřejné opustili právě ti, kteří odmítli respektovat demokratické procesy ve straně. Odmítli respektovat usnesení grémia, pro která ostatně většina z nich hlasovala. Opakujeme, že Věci veřejné jsou demokratickou stranou, která jedná v souladu s usneseními svých demokraticky ustavených orgánů. Usnesení ke konkrétním bodům jsou výsledkem diskuze a jsou přijímána většinou přítomných členů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…