Vladimír Dlouhý: V cestách po regionech budu i nadále pokračovat

05.10.2012 17:41

Vladimír Dlouhý získal 50 tisíc podpisů na petiční listiny pro podporu jeho kandidatury na prezidenta České republiky. Hranice 50 tisíc podpisů bylo dosaženo i přesto, že Vladimír Dlouhý patří k nemnoha vážným kandidátům, kteří se neopírají o strukturu žádné politické strany.

Vladimír Dlouhý: V cestách po regionech budu i nadále pokračovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Dlouhý

Mezi prvními, kteří podepsali kandidátskou listinu, byli přátelé, příznivci a podporovatelé Vladimíra Dlouhého.

Velký význam na rychlý sběr podpisů měla regionální kampaň „Dlouhý běh na Hrad“. V rámci návštěv regionů běhá Vladimír Dlouhý napříč celou Českou republikou a setkává se s voliči.

Významnou roli sehrála i unikátní spolupráce s brigádníky. Tým Vladimíra Dlouhého oslovil prostřednictvím sociálních sítí občany České republiky s nabídkou letní brigády. Té se účastnilo téměř tisíc lidí, většinou studentů, kteří podporu Vladimíra Dlouhého spojili s možností výdělku v době letních prázdnin.

Ziskem potřebného počtu padesáti tisíc podpisů však sběr nekončí. Ukončena byla jen forma letních brigád šířená prostřednictvím sociálních sítí. Nekončí ani návštěvy regionů. „Cesty po regionech omezovat nebudeme. Zcela určitě budou součástí intenzivní kampaně, kterou připravujeme po oficiální nominaci na kandidaturu pro lednové volby. Setkávání s lidmi je cennou zkušeností, kterou si z kampaně odnesu, ať už ve volbě uspěji nebo ne,“ říká Vladimír Dlouhý.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vdlouhy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…