Vysloužil (VV): Kdo platí tuto propagaci pana Ratha?

16.02.2012 15:46

Komentář ke skryté reklamě Středočeského kraje v médiích na hejtmana Davida Ratha.

Vysloužil (VV): Kdo platí tuto propagaci pana Ratha?
Foto: Archiv
Popisek: Poslanec Radim Vysloužil

Reklamu na Středočeský kraj, kde ústřední postavou je lékař David Rath, máme možnost shlédnout snad už ve všech médiích. Mnozí se ptají: „Kdo platí tuto propagaci pana Ratha?“ Středočeský kraj z našich společných peněz, z mých i vašich daní. Středočeský kraj ročně vynaloží neuvěřitelných 42 milionů korun na komunikaci s médii a veřejností. Tak velkou částku nevynakládají na tuto činnost ani menší ministerstva, ale náš kraj na to zajisté „má“ i když je jedním z nejzadluženějších krajů v České republice. Zamezit takovému plýtvání prostředky opoziční zastupitelé nemohou zabránit, jelikož ČSSD si s podporou KSČM prosadí to, co potřebují. Jaké výhody má KSČM z takovéhoto utrácení? Zaplacenou reklamu ve své tiskovině Haló noviny? Nechť si každý odpoví a udělá obrázek o praktikách koaličních stran ČSSD a KSČM sám. Kde dostanou opoziční zastupitelé šanci prezentovat své návrhy? V současné době v oficiálních tiskovinách Středočeského kraje nikde. Dne 1. 2. 2012 schválila vláda novelu tiskového zákona, kterou se povinně zpřístupňují radniční noviny a časopisy také opozičním zastupitelům.

Díky straně Věci veřejné se konečně také zamezí neuvěřitelnému narcistnímu jednání pana doktora Ratha a věřím, že poté, co tento zákon vejde v platnost, dojde zajisté i k úsporám. Jak řekl Martin Luther: Nepravda je jako sněhová koule, čím déle ji válí, tím je větší. Pan Rath nás válcuje svou pravdou již dost dlouho.

Radim Vysloužil, poslanec Parlamentu ČR za Věci veřejné

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…