Vysloužil (VV): Lubomír Zaorálek a jeho nový kabát

06.02.2012 10:35

Lubomír Zaorálek je předním českým bojovníkem za demokracii, svobodu a lidská práva. V sociální demokracii nebylo většího stoupence zesnulého prezidenta Václava Havla. Lubomír Zaorálek je prostě úhelným kamenem české demokracie, svobody a sociálních jistot. Už více než dvacet let zasedá ve Sněmovně a symbolizuje tak novodobou demokracii a svobodu.

Vysloužil (VV): Lubomír Zaorálek a jeho nový kabát
Foto: Archiv
Popisek: Poslanec Radim Vysloužil

Bohužel Lubomír Zaorálek byl i symbolem osmdesátých let. Lubomír Zaorálek vystudoval Filosofickou fakultu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Brně. To zní vznešeně. Obor, který studoval, ho předurčoval pro kariéru předního znalce ducha své doby: marxisticko-leninská filosofie a politická ekonomie. Prostě vystudoval obor, kde mu vštípili, co si strana a lid myslí. A ihned po vysoké škole nastoupil do České televize Ostrava jako dramaturg. To je i dnes člověk, který rozhoduje o tom, co se bude a nebude vysílat. Pokud dostal Lubomír Zaorálek po vystudování marxismu-leninismu místo dramaturga, tak to znamená, že byl do televize poslán, aby kontroloval obsah vysílání. Následně v dalších letech v televizi nastoupil jako tajemník Československé strany socialistické. V jedné ze stran Národní fronty uplatňoval své vzdělání. Poté přišla nová doba a duch se změnil a s ním i Lubomír Zaorálek.  Byl kooptován jako poslanec do Federálního shromáždění a stal se bojovníkem za pravdu a lásku, demokracii, lidská práva a zakládajícím členem OF v Ostravě. A nyní tu máme uhelný kámen nového režimu v plné kráse.

Radim Vysloužil, poslanec Parlamentu ČR za Věci veřejné

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce