Zemanovce povede v Ústí do voleb ministr Toman

05.09.2013 22:39

Prohlášení Strany práv občanů - zemanovců o lídrovi kandidátky v Ústeckém kraji.

Zemanovce povede v Ústí do voleb ministr Toman
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zemědělství Miroslav Toman

Ministr zemědělství v demisi Miroslav Toman dnes souhlasil s kandidaturou jako lídr kandidátky Strany Práv Občanů ZEMANOVCI v Ústeckém kraji. Po Martinu Pecinovi, který bude lídrem za Zemanovce v Moravskoslezském kraji a Františku Koníčkovi, který bude na kandidátce Středočeského kraje, je to pro Stranu Práv Občanů další významná posila.

"Pan ministr Toman je skutečným zemědělským odborníkem a svůj resort dokonale zná. Velmi si jeho rozhodnutí vážíme a pro kandidátku Ústeckého kraje bude významnou posilou" komentoval Tomanovo rozhodnutí předseda Zemanovců Zdeněk Štengl.

Třiapadesátiletý Miroslav Toman z Ústeckého kraje pochází. Narodil se v Žatci na Lounsku a před nástupem do Rusnokovy vlády byl prezidentem Potravinářské komory ČR, působil také jako člen dozorčí rady Podpůrného a garančního rolnického a lesnického fondu (PGRLF). Vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Praze.

Zemanovci plánují zveřejnit kompletní podoby kandidátek v krajích do 12. září po jejich schválení předsednictvem strany.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.