Analytik: Nenávist USA k Rusku je racionální. Putin stojí Americe a Bruselu v cestě k nastolení vlády nadnárodních finančníků. Imigrací zničení Evropané se jim nevzepřou

17.09.2016 4:42

ROZHOVOR Analytik Inštitútu národnej politiky a autor knihy „Súmrak európskej civilizácie. Barbari sa zmocňujú Európy“ Pavel Fendek říká, že migrací rozředěné a demoralizované evropské obyvatelstvo se nastolení totalitního politického režimu a Nového světového řádu nebude schopné vzepřít. Putin posiluje tradiční hodnoty Ruska proti neomarxismu a tím posiluje Rusko. To je trnem v oku nadnárodním korporacím a finančníkům, kteří si přejí slabé Rusko, které by ekonomicky ovládli.

Analytik: Nenávist USA k Rusku je racionální. Putin stojí Americe a Bruselu v cestě k nastolení vlády nadnárodních finančníků. Imigrací zničení Evropané se jim nevzepřou
Foto: www.kremlin.ru
Popisek: Prezident Ruské federace Vladimir Putin

Někteří konzervativci typu Pata Buchanana upozorňují na to, že Vladimir Putin se hlásí ke konzervativním a křesťanským hodnotám, omezil propagaci homosexualismu, naopak rodiny i prorodinné organizace mají státní podporu, je zakázána propagace potratů. Britský euroskeptik a tradiční katolík John Laughland říká, že virus marxismu, který infikoval Rusko v roce 1917, byl z Ruska nyní vyhnán, zatímco minimálně od šedesátých let v nové formě neomarxismu ovládl Západ a na Západě jsou nyní prosazovány věci, které prosazovali bolševici typu volného sexu, potratů, homosexualismu, vlastnictví dětí státem, sexuální výchovy... Ambasády USA mají po celém světě za úkol šířit gender a homosexuální agendu. Tu samou agendu podporuje EU. Kde je tedy dnes „říše zla“?

Rusové byli hrdí na SSSR, který byl globální supervelmocí, ačkoli jim ten „sovětský člověk“ vadil. Po rozpadu SSSR se Rusko místo toho, aby se dostalo do pozice státu, který se zbavil komunismu a ukončil studenou válku, za což by si zasloužil respekt, dostalo do pozice poraženého státu připraveného k vyrabování. Jelcinovo opilecko-liberální běsnění způsobilo kolaps ekonomiky. Demoralizace Rusů nabyla obludných rozměrů, čehož následkem nastal demografický propad mající charakter vymírání. Od vyspělého Západu se nedalo okopírovat nic, co by mohlo situaci zvrátit, sám totiž navzdory blahobytu vymírá.

Protože Putin je v první řadě člověkem moci, bezmocné Rusko pro něj nebylo přijatelné, i když poskytovalo obrovské příležitosti pro rozkrádání. Hodnotový systém komunismu zkolaboval, neomarxistický systém Západu, jeho vymírání a liberalismus za Jelcina se v Rusku zdiskreditovaly, proto pro Putina nezbývala jiná možnost než se hodnotově vrátit před rok 1914.

Proč Jelcin se Západem vycházel a za Putina se vztah ochladil? 

Západu by ten návrat k tradičním hodnotám zřejmě až tak nevadil, kdyby následkem Putinovy volby nebylo vzkříšení Ruska jako velmoci. Rusové začali být hrdí na Rusko a Putina, protože vzkřísil moc Ruska, i když v podstatně skromnějších rozměrech než byl Sovětský svaz, což je obrovsky morálně posilňuje a motivuje snášet ekonomické následky sankcí ze strany Západu.
 
Rusové mají znovu jednoznačně definovaného nepřítele, který je chce porazit, a silného gosudara, cara, který je povede k vítězství. Zajímavou povahovou vlastností Rusů je i to, že dokáží odpustit svému gosudarovi vše, jen ne slabost. Putin ještě nemá ani v Rusku vítězství v kapse.

Jak to?

Musí se ještě zbavit páté kolony kolaborující s USA a finančního systému navázaného na USA. V situaci, kdy USA představují pro Rusko reálnou hrozbu, mu to zřejmě projde.

Putin podle vás podporuje tradiční hodnoty z pragmatických důvodů?

Co se na Západě zamlčuje, je permanentní růst porodnosti právě u Rusů, nejen u neruských národností v Rusku. Putin jednoduše podporuje vše, co je ve prospěch Ruska, a odmítá vše, co je v jeho neprospěch. Čím silnější je Rusko, tím větší moc i jeho gosudar. Nemyslím si například, že homosexuálové jsou v Rusku pronásledováni. Jsou tolerováni, pokud nepřekročí stanovený limit tolerance. Gay pochod tento limit překračuje, proto jsou jeho účastníci potrestaní. To se netýká jen gayů, ale všeho, nezávisle na tom, zda je něco z toho na Západě podporované, propagované a prosazované.

Abych se vrátil k začátku, „říše zla“ je proto tam, kde lid nenávidí své vládce. Rusové podporují Putina jako svého gosudara. Pro drtivou většinu Rusů se stal říší zla Západ, který je podvedl, po rozpadu SSSR přivedl na mizinu a dnes proti Rusku fakticky vyhlásil zatím studenou válku. Vzájemná nenávist je normální jev. Pokud na Západě převládá nenávist k Rusku, tak to nic neznamená. Pokud na Západě lid národů EU ve své většině nenávidí své vládce, tak víme, kde se nachází „říše zla“.

Rusko bývá kritizováno též kvůli potlačování lidských práv. Ale jak je na tom s lidskými právy takzvaný Západ? Známe juvenilní justici. V Norsku jsou děti odebírány rodičům, protože jim dali pohlavek, či jsou falešně obviněni ze sexuálního zneužívání. To samé se děje ve Švédsku. Ve Velké Británii byly již desítkám českých i slovenských rodin odebrány děti. Cameronova „konzervativní“ vláda přijala zákon, že katolické instituce, které zprostředkovávají adopce dětí, musejí děti nabízet i homosexuálům. Katolické školy v Británii musí vyučovat gender a homosexualismus. V Itálii jsou snahy kriminalizovat kritiku adopce dětí homosexuály a homosexuálních manželství. Vidíme, že tady v Evropě jsou napadány vůbec nejzákladnější lidské svobody – právo rodičů vychovávat své děti. Zasahuje se do nejintimnější oblasti lidského života: rodiny a sexuality. V Německu jsou rodiče zavíráni do vězení, když odmítnou poslat své děti na sexuální výchovu, kde jsou děti vyučovány v masturbaci a análním styku. vy ostatně řadu těchto věcí popisujete ve své knize Levy prichádzajú. Není důležitějšího lidského práva než svoboda projevu, která je nyní stejně na Západě již omezována politickou korektností a mnohdy i kriminalizována, žít ve své rodině a vychovávat své děti podle svého svědomí?
 
V Rusku funguje standardní parlamentní demokracie, která se v principu v ničem neliší od západní. Jeden člověk, Vladimir Putin, však získal svojí zásluhou postupně takovou autoritu a moc, kterou je za normálních okolností možné získat jen v nějaké formě totalitního politického režimu. Když vládne Vladimir Putin, jeho politický režim je autoritativní, ne nedemokratický. Rusům v drtivé většině vyhovuje a imponuje.

Hodnotový systém v Rusku je založený na křesťanských tradicích, přičemž musí zohledňovat v rozumné míře hodnotové systémy početných menšin. Lidská práva, povinnosti a zodpovědnost vycházejí právě z tohoto hodnotového systému a nejsou ovlivněná žádnou ideologií. Vše, co Rusko posilňuje, je správné, vše, co Rusko oslabuje, je nesprávné. Čím je Rusko silnější a na Západu nezávislejší, tím větší moc má i Vladimir Putin, bývalý příslušník KGB, který ví, jak funguje ideologie.

Putin rozumí, proč je Západem kritizovaný, touto kritikou pohrdá a nerespektuje ji, neboť by to znamenalo oslabení morálky, soudržnosti a hrdosti Rusů, které chce posilňovat, ne oslabovat. Čím více se rodí Rusů, tím je Rusko silnější, schopné odolat globalistům a jejich Novému světovému řádu a tím větší je moc gosudara Ruska. Nenávist Západu k Rusku má racionální kořeny. Rusko Západu stojí v cestě k nastolení Nového světového řádu.

Jak to souvisí s věcmi neomarxistické agendy na Západě, které jsem zmiňoval?

Globalisti na Západě nedokáží získat moc, jako má Putin, přirozenou cestou. Rozhodli se aplikovat ideologii jako v minulosti komunisti. Nadnárodní, korporativní finanční oligarchie, která v minulosti podporovala pravicové politické strany, zjistila, že touto cestou neomezenou ekonomickou moc nezíská. Neomarxisti, kteří vycházejí z kulturního marxismu Frankfurtské školy, začali svou ideologii vyvážet už koncem šedesátých let dvacátého století.
 
Lišácké mozky finanční oligarchie si spočítaly, že neomarxisti, kteří chtějí nastolit diktaturu proletariátu a totalitní politický režim prostřednictvím kulturní revoluce a dlouhého pochodu institucemi, jsou pro dosažení jejich cíle nenahraditelní. Po kolapsu SSSR a komunismu nastala jejich hvězdná doba. Evropský proletariát přestal být proletariátem, nahradily ho rasově-kulturně a sociálně-kulturně utlačované menšiny, které globalistům, finanční oligarchii pomohou nastolit diktaturu a totalitní politický režim, což jim umožní získat neomezenou ekonomickou a politickou moc.

Dezorientovaný proletariát, Evropané, jim sedl na lep. Agenda lidských práv, která pokrývá výlučně práva menšin, i všechno, co je v uvedené otázce, slouží k dekonstrukci evropských národů, jejich kultury a civilizace. Migrací rozředěné a demoralizované evropské obyvatelstvo se nastolení totalitního politického režimu a Nového světového řádu nebude schopné vzepřít. Globalistům zřejmě vůbec nezáleží na tom, zda to nakonec bude orientální despocie typu islámského kalifátu v Evropě. To je pravá tvář ideologie multikulturalismu.

Nejdůležitější je pochopit, že se globalistům, velkoburžoazii a finančnímu velkokapitálu podařilo zmocnit se levicové ideologie a její nositele, neomarxisty, zapojit do svých služeb. Jen z vůle globalistů se levicová ideologie multikulturalismu stala oficiální ideologií EU. Proto se stírá rozdíl mezi mainstreamovou levicí a pravicí. Socialisti, ostatně jako vždy, zradili.

Ing. Pavel Fendek je ekonom a zakládající člen Inštitútu národnej politiky. Fendek se problematice imigrace systematicky věnuje od vstupu Slovenska do EU. Své analýzy a závěry z nich přednáší od roku 2008 na Medzinárodných politologických dňoch v Prešově a Košicích a též je prezentuje ve sbornících z těchto konferencí. 

reklama

autor: Lukáš Petřík

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opravdu chtějí Fialovi voliči tak „masivní podporu válce“? Je zde pochybnost

17:30 Opravdu chtějí Fialovi voliči tak „masivní podporu válce“? Je zde pochybnost

„Česká republika, ale postupně i další země, jsou zatahovány do konfliktu na Ukrajině,“ říká předsed…