Čekají nás možná poslední volby v ČR, jak ji známe. Zkáza, terorismus, válka. Okamurova zastupitelka z drsného kraje ukazuje, komu všemu vyhovuje odporná politika multikulti

05.07.2017 10:34

ROZHOVOR „Evropská unie se velmi změnila, není to už spolek rovnoprávných států, jedná se o totální diktát Bruselu, jenž má podobnou strukturu, jako jsme zažili v dobách socialismu, kdy nám poroučela Moskva,“ říká Tereza Hyťhová, předsedkyně krajského sdružení SPD v Ústeckém kraji a krajská zastupitelka. K některým plánům vedení EU pak ještě dodává: „Návrh na vyrovnání výše sociálních dávek ve všech členských státech je zrůdným projektem, jehož cílem je rozptýlit islámské, arabské a africké migranty do všech zemí Evropské unie. Způsobí to zkázu, další eskalaci terorismu, sociální nestabilitu a v konečném důsledku možná i válku.“

Čekají nás možná poslední volby v ČR, jak ji známe. Zkáza, terorismus, válka. Okamurova zastupitelka z drsného kraje ukazuje, komu všemu vyhovuje odporná politika multikulti
Foto: archiv T. Hyťhová
Popisek: Tereza Hyťhová, předsedkyně SPD pro Ústecký kraj

Francouzský prezident Macron do toho řádně šlápl na mezinárodní scéně po svém zvolení. Vadí mu, že některé státy si prý myslí, že Evropská unie je supermarket, ze kterého si lze jen brát. Narážel tím na to, že například Česko odmítá kvóty na uprchlíky. Pokud EU nebude vynucovat svá pravidla, bude se dle něj sama oslabovat. Zrazujeme tedy my, Poláci, Maďaři či Slováci evropskou jednotu, když jsme se při vstupu zavázali dodržovat pravidla, dostali jsme dotace, a teď se „cukáme“? Anebo jsme vstupovali do jiné EU, než je dnes, a odmítnutí migrantů je otázkou našeho přežití a naší bezpečnosti?

Prezident Macron neuvádí přesné informace; čeští vládní poslanci v roce 2015 hlasovali v europarlamentu pro kvóty, následně je v létě v roce 2015 odsouhlasila Sobotkova, Babišova a  Bělobrádkova vláda a také na základně tohoto rozhodnutí pak migranty do ČR vláda přijala. Byť ve velmi omezeném počtu. Zároveň však vláda v roce 2015 odsouhlasila, že přijme více než 1500 nezákonných migrantů dobrovolně. Realizace tohoto vládního rozhodnutí probíhá v ČR dodnes, což vidíme i v integračních migračních zařízeních na území ČR, kde jsou k trvalému pobytu v ČR přijímáni i vyznavači islámu, což způsobuje pnutí v české společnosti. My v SPD od počátku prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace a zákaz islámu v ČR.

Ale zpátky k vaší otázce, jelikož je těsně před volbami, tak Sobotka s Babišem vidí, že jim přijímání migrantů odrazuje voliče, takže teď před volbami otočili a říkají, že vlastně žádné migranty na základě kvót nechtějí. Jak vidíte, je to jejich „slovní hříčka“, jelikož dobrovolně mimo kvóty migranty přijímají neustále. O tom svědčí například i petice 5 tisíc občanů Havířova z letošního roku, kteří odmítají přijímání migrantů na území jejich města, jelikož právě v Havířově je jedno z vládních integračních migračních zařízení pro migranty, kterým vláda udělila trvalý pobyt.

Jediná KDU-ČSL zůstala poctivě u svého stanoviska a nadále otevřeně podporuje přijímání migrantů do ČR a podporuje politiku Angely Merkelové. Jak jsem už říkala, SPD s takovou politikou zásadně nesouhlasí. Z tohoto pohledu se není co divit prezidentovi Macronovi, Angele Merkelové či Junckerovi, že se nyní zlobí na ČR, protože vláda nejprve kvóty odsouhlasila a podpořila. A jen proto, že je před volbami, tak dělá šarádu na voliče, aby je obelhala a aby dostala co nejvíce hlasů. Samozřejmě po volbách zase chtějí ti stejní politikové pokračovat v původní vstřícné politice vůči EU.

K druhé části vašeho dotazu, ano, politici České republiky podepsali s EU Lisabonskou smlouvu, takže skutečně musíme migranty na základě Bruselu přijímat a musíme také přijmout euro, jelikož jsme ztratili suverenitu. Zde bych ráda dodala, že pro Lisabonskou smlouvu hlasovala i ODS. Stejně tak platí, že novou směrnici EU o „odzbrojení“ občanů, kteří drží legálně zbraně, budeme muset tak jako tak přijmout.

Takže jediným reálným řešení, jak se bránit diktátu EU, je to, co od počátku prosazuje naše hnutí SPD. A to je referendum o vystoupení z EU. Cokoliv jiného je pouze komedie ostatních politických stran, kdy ve skutečnosti podporují politiku EU, jelikož moc dobře vědí, že na základě Lisabonské smlouvy musíme povinně všechna nařízení a směrnice EU přijmout, ale protože to nyní není v ČR populární, tak se tváří, že jakoby s EU nesouhlasí. My v SPD poctivě navrhujeme jediné možné řešení a to je, aby občané sami rozhodli v referendu, jestli chtějí být nadále součástí EU, či nechtějí. Náš předseda Tomio Okamura návrh na referendum ve Sněmovně již mnohokrát podal – a pokaždé, jen v letošním roce dvanáctkrát, mu tento návrh ostatní parlamentní strany včetně Babiše a Sobotky zamítli. Tady vidíte, jaké je reálné konání vládních stran.

A máte pravdu, EU se velmi změnila. Není to spolek rovnoprávných států. Je to spolek států, kde je někdo rovnější, a někdo méně rovný. Náš hlas nikdo neposlouchá, je to totální jednostranný diktát Bruselu. Podobnou strukturu jsme již zažili, a to v dobách socialismu, kdy nám tady všechno diktovali z Moskvy a také to finálně nefungovalo a struktura se rozpadla, přestože se ve srovnání s EU jednalo o relativně kulturně blízké slovanské národy, tak jsme si přesto nerozuměli. Proto si myslíme, že po více než deseti letech v členství v EU je nejvyšší čas, abychom stejně jako jsme rozhodli o vstupu do EU, tak abychom se znovu v referendu vyjádřili, jestli chceme v EU nadále setrvat. Přičemž zdůrazňuji, že i po vystoupení z EU by pro nás platila smlouva o Evropském hospodářském prostoru (EFTA), která nám zaručuje volný pohyb osob, kapitálu, služeb a zboží.

Někteří čeští politikové (například Miloš Zeman, Jaroslav Kubera, Jaroslav Doubrava atd.) jsou přesvědčeni, že i když současná vláda celkem rezolutně odmítla uprchlické kvóty, po volbách se situace změní a nová politická reprezentace, ať už pravicová, či levicová, Bruselu nakonec stejně ustoupí. Co si o tomto názoru myslíte?

Jak jsem vysvětlila v předešlé odpovědi, ano, je to pouze vládní předvolební šaráda s cílem obalamutit voliče. Ovšem v případě, že by se naše hnutí SPD podílelo na vládě, tak v žádném případě nepřipustíme jakékoliv přijímání migrantů v rámci stávající migrační vlny na území ČR a prosadíme zákonné změny, které by zabránily propagaci islámu v ČR. Proto jsou říjnové parlamentní volby snad nejdůležitější od roku 1989. Následující vláda buď nevratně a zcela změní tvář České republiky – nebude se už podobat tomu, co celý život známe, dopadne to například jako v Paříži, tedy že prakticky nezavadíte o rodilého Francouze, je tam obrovská kriminalita a slušní lidé se dostávají do defenzivy – nebo zachováme český, moravský a slezský charakter našich hodnot a tradice našich předků, a hlavně bezpečnost a sociální smír.

V souvislosti s touto tématikou například známý český matematik a publicista Marian Kechlibar tvrdí, že jestli se v Evropě skutečně dorovnají dávky, jak o tom uvažuje vedení Evropské komise i někteří premiéři západoevropských zemí, budou i u nás do několika let celé čtvrti, a to zejména v Praze, mluvit arabsky. Domníváte se, že má pravdu? 

Náš předseda Tomio Okamura totéž tvrdí od počátku. Plán vedení EU na vyrovnání výše sociálních dávek ve všech státech EU je zrůdným plánem, jehož cílem je rozptýlit islámské, arabské a africké migranty do všech zemí EU. My v SPD tento multikulturní plán zcela odmítáme. Způsobí to zkázu, další eskalaci terorismu, sociální nestabilitu a v konečném důsledku možná i válku. My v SPD vidíme budoucnost nikoliv v globální multikulturní Evropě pod diktátem Bruselu, ale v co nejužší spolupráci suverénních evropských zemí. Bohužel, tento multikulturní plán podporují členové současné české vlády, jako je premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD), ministr spravedlnosti Robert Pelikán (hnutí ANO), česká eurokomisařka Jourová (hnutí ANO) a místopředseda vlády Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL). A opět platí, že rozhodnutí o dalším směřování České republiky na klíčové další čtyři roky mají v rukou občané v říjnových parlamentních volbách.

Nedávno se na ParlamentníListy.cz obrátili obyvatelé Prahy-Vršovic se stížnostmi na vystupování některých arabských obyvatel, že se hrubě chovají k ženám a znečisťují odpadky i vnitřní veřejné prostory v supermarketech. Jak je to tedy s muslimskou menšinou žijící u nás? Vzrůstá její počet a jsou tito lidé nebezpečím pro českou veřejnost, anebo se jedná jen o zbytečně přehnané reakce vyvolané zejména teroristickými útoky v Německu, Francii a Británii?  

To, že po celé republice stoupá počet muslimských obyvatel, snad vidí úplně každý. A nejedná se o turisty, tady vidíte přesně důkazy politiky současné české vlády ve složení ČSSD, hnutí ANO, KDU-ČSL. ANO, chování muslimů a jejich návyky vycházející z islámu se neslučují s evropskými demokratickými standardy. Islám je náboženský fašismus hlásající nadřazenost věřících nad nevěřícími a nadřazenost mužů nad ženami. Propagace této ideologie nemá co dělat v ČR.

Po volbách v Británii se podle některých komentátorů ukazuje, že muslimové se stali výrazným faktorem voleb, jenž zajistil úspěch Jeremy Corbynovi, který prý nenávidí Izrael. Co by tedy mohly znamenat mohutné a disciplinované muslimské komunity pro volby v evropských zemích do budoucna, například v sousedním Německu?

Ano, muslimové již v některých západoevropských zemích ovlivňují politiku, je to přesně v souladu s učením koránu, které se týká šíření islámu mezi nevěřící. Džihád má různé formy: politickou i násilnou. Například francouzský prezident Macron před druhým kolem voleb otevřeně podpořil mnohamilionovou muslimskou komunitu ve Francii a výměnou za to dostal jejich podporu. To je skutečně politika sebezáhuby. To je začátek konce Francie tak, jak ji tradičně známe.

Výsledkem této politiky je, že je Francie již několik let v permanentním válečném stavu. Lidé se bojí o svoji bezpečnost a v mnoha čtvrtích francouzských měst již nelze bezpečně ani chodit po ulici, takže původní obyvatelé zůstávají raději večer doma. Ale i přes den jsou neustále terčem neustálé šikany, konkrétně například sexuálních a jiných dehonestujících narážek od muslimských obyvatel. Mimochodem, v současnosti dochází k největšímu exodu Židů z Evropy do Izraele od druhé světové války – a je to právě kvůli situaci ve Francii. Tamní Židé jsou totiž v poslední době pod tak velkou permanentní šikanou muslimů, že hromadně prodávají své majetky a stěhují se pryč.

My v našem hnutí SPD říkáme jasně, že takovou sociálně nestabilní a nebezpečnou Českou republiku rozhodně nechceme a nedovolíme, aby k něčemu takového u nás postupně docházelo. Záleží však na občanech, jak silný dostaneme mandát ve volbách. Naším programem je spravedlnost pro obyčejného občana – nejen pro vyvolené – bezpečnost a prosperita pro slušné a řádné občany. A říkáme jasně, NE parazitujícím a nepřizpůsobivým. Prosazujeme demokracii, a nikoliv jednostranný diktát.

Když už jsme u té západní Evropy, tak muslimský starosta Londýna Sadiq Khan po útocích islamistických radikálů vše zlehčoval, že je to běžná součást života v dnešním velkoměstě. Ale když jednou zaútočili na mešitu, plamenně promlouval proti nenávisti. Jak byste toto chování britského politika zhodnotila?

Chování starosty Londýna je zcela skandální a svědčí o tom, že nemá žádný reálný návod, jak zajistit bezpečnost občanů. Bezesporu je vidět, že je muslim, protože povinností každého muslima je šířit islám mezi nevěřící; muslim nemá ani jinou možnost, než postupovat přesně podle těchto tezí koránu. Proto se muslimská komunita nikdy v žádné západoevropské zemi neintegrovala a nikdy nedošlo k celospolečensky přijatelnému soužití mezi muslimskou menšinou a křesťanskou většinou.

Jelikož muslimové jsou přesvědčeni, že Evropa také patří jim a je nás potřeba jakýmkoliv způsobem obrátit na víru v Alláha. Podobnou politiku jako londýnský starosta předvádí také současná česká vláda. Místo, aby udělala jasné kroky k zabezpečení občanů České republiky a zcela odmítla diktát EU, tak nám tady chodí po vánočních trzích a nákupních centrech policisté a vojáci se samopaly a vláda nám lže, že prý nic nehrozí. Samozřejmě se každý rozumný člověk musí ptát, proč tedy po ulicích chodí vojáci a policisté se samopaly, když tomu ještě před nedávnem nebylo?

My za hnutí SPD říkáme jasně, my si na terorismus rozhodně zvykat nebudeme a uděláme jasné kroky k tomu, abychom zamezili jakémukoliv usazování nepřizpůsobivých lidí v ČR. A řeči o nepřípustnosti kolektivní viny jsou v souvislosti se současnou migrační vlnou nesmysl. Když dostanete koš s jablky, kde máte podezření, že jedno z jablek je otrávené, dáte celý koš vašemu dítěti, aby si vybralo?

Itálie hlásí opět kalamitu kvůli náporu běženců, kteří do ní míří ze severní Afriky i z některých částí Asie. Přitom si je pobřežní italské hlídky vozí samy na své území místo toho, aby je vracely. Nyní už i Řím požádal oficiálně Evropskou unii o pomoc. Proč to podle vás Italové dělají, když na řadě summitů EU se hovořilo o zabezpečení evropských hranic vůči nelegálním uprchlíkům a boji proti pašerákům? Co tím vedení EU podle vás sleduje? A dočkáme se v nejbližších letech vůbec řádné ochrany mořské hranice ve Středozemním moři?

Evropská unie prosazuje zničující globální multikulturní politiku, která vyhovuje velkým nadnárodním korporacím. Co je pro ně lepšího než beztvaré stádo stamilionů lidí, kteří jen kupují a nemyslí? A zároveň jsou tak zahlceni vlastními problémy, že nemají ani sílu protestovat? Je to odporná politika a myslím si, že mnohým západoevropským zemím již není sociálně a bezpečnostně pomoci. My v SPD proto prosazujeme co nejužší spolupráci v rámci  zemí V4, tedy s Polskem, Maďarskem a Slovenskem, kde bychom lépe mohli hájit naše vlastní zájmy. Brzdou této spolupráce je však současná česká vláda v čele s premiérem Sobotkou, která má zcela odlišné vize než maďarský premiér Orbán.

Doufejme tedy, že po říjnových volbách voliči rozhodnou o změně směřování ČR směrem k hájení našich národních zájmů a zájmů našich českých občanů, nikoliv zájmů Bruselu a Německa. A my za SPD bychom se na změně tohoto směřování na vládní úrovni velice rádi podíleli a doufám, že nám k tomu voliči dají velmi silný mandát. Kam jsme to dopracovali, že nám cizinci ze zahraničí diktují, kdo má s námi žít v ČR a co máme dělat?


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Štěpán

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…