Celý islám je perverzní, jejich Mohamed byl pedofil. Sedm migrantů znásilňovalo několik hodin ženu, policie má přikázáno to tajit. Promlouvá krajanka z Německa slavná od Jílkové

22.09.2016 20:45

ROZHOVOR Není nic, čemu se říká umírněný islám, myslí si kandidátka na prezidentku Jana Yngland Hrušková. Budoucnost vidí černě. „Jakmile někdo zavelí, budou vraždit. Je jich tu dostatek na to, aby se jednoho dne zvedli. Začne občanská válka. Malé bojůvky už tu jsou. Ale proud migrantů nikdo nezastavuje – takže z malých konfliktů vzniknou velké. Policie to nebude zvládat. Na řadu přijde vojsko. Nastolí se stanné právo,“ sděluje v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.

Celý islám je perverzní, jejich Mohamed byl pedofil. Sedm migrantů znásilňovalo několik hodin ženu, policie má přikázáno to tajit. Promlouvá krajanka z Německa slavná od Jílkové
Foto: archiv J.Y. Hrušková
Popisek: Jana Yngland Hrušková, herečka, aktivistka

Po volbách v Berlíně německá kancléřka Angela Merkelová prohlásila, že by chtěla vrátit čas, že neudělali všechno správně. Jak se díváte na tato její slova?

Je to bohužel jen nic neříkající fráze. Ona, i když přiznává, že udělala chybu, stále v ní pokračuje. Přiznat chybu a nejednat, to přece nemá žádný význam. Je to psychopatické jednání. Na to ale dojede celá Evropa.

Kancléřka Merkelová několikrát prohlásila, že to Německo zvládne. Co si myslíte vy?

Německo to nemá šanci zvládnout. Nezvládají to Itálie, Švédsko ani Francie. Situace je velmi vyhrocená. Lidé to při volbách v Německu už dali najevo, že s politikou Angely Merkelové nesouhlasí. Doufám, že tento trend zůstane a Němci vydrží a pomalu se Angely zbaví.

V Německu organizují pro migranty kurzy. Budou podle vás k něčemu?

Jeden kurz má například absolvovat 86 lidí. Na konci ale už tam sedí jen dva. Jazykové kurzy nejsou povinné. Tak tam nikdo nechodí. Také jsou tam kurzy, jak se seznamovat se ženami, které organizují i ženy. Tak tam asi občas někdo zajde, protože být v blízkosti žen, to je pro ně přece jen rajcovní. Ale učit starého vola tahat? Takové kurzy jsou opravdu zbytečné. Řekla bych směšné. Pak kurzy plavání. No, ty možná zachrání několik životů. Ale ty peníze, které tohle všechno stojí, by bylo nutné investovat do důležitějších věcí. Pro samotné Němce. Jejich mzdy jsou někdy také mizerné jako ty naše. Integrovat neintegrovatelné je velmi naivní. Druhé generace uprchlíků jsou ještě mnohem agresivnější. Hřejeme si na prsou hady.

Píšete na Facebooku, že někteří azylanti v Německu odjeli na dovolenou do Sýrie do oblasti Lakátie na pobřeží Středozemního moře. To bylo za čí peníze?

Tuto dovolenou jim platil pracovní úřad. Tedy to byly peníze určené pro nezaměstnané. Je to dost zvrácené, když Německo má 860 000 bezdomovců a uprchlíci si jezdí na dovolenou do zemí, ze kterých utíkají kvůli válce. Absurdněji to už opravdu nejde!

Islám považujete za perverzní. Můžete prosím vysvětlit proč?

„Podle islámských posvátných textů byl Mohamed pedofilem. Oženil se totiž s šestiletou dívkou a měl s ní pohlavní styk v jejích devíti letech. Tak nám to popisují samotné hodnověrné muslimské prameny a posvátné texty.“ Důkazy existují například ZDE a také ZDE.

Jakmile nějaká kniha – tedy Korán – souhlasí a propaguje pohlavní styk s malými dětmi, je to perverzní. My máme v Evropě jiné hodnoty. Když někdo sexuálně zneužívá malé děti, je to perverzní pedofil. Islám pro mě je a bude perverzní. I kvůli tomu, že je v něm dovoleno provádět ženskou obřízku, kamenovat ženy, vraždit bezvěrce, lhát, když se nám to hodí. Jiné slovo, které by lépe vystihovalo islám, než „perverzní“, opravdu neznám.

Napsala jste také, že kdo souhlasí s islamizací Evropy, je zvrhlý a perverzní a nechápe, co se stane, když u nás muslimové získají převahu. Co se podle vás stane v takovém případě?

Za nějaký čas zde vzniknou jejich ghetta a no go zóny. Naše kultura zanikne. V Německu i Norsku sundávají v kostelech a školách kříže. Vánoční trhy se nesmějí jmenovat vánoční trhy. Vánoce pro muslimy přece vůbec neexistují. Muslimy vše uráží. Muslimské děti mobují děti ve školách. Sami jsme to již zažili, když jsme bydleli v Norsku v letech 1990–1992. Syn měl s Pákistánci ve škole velké problémy, až jsme to museli řešit. V těchto lidech je mnohem více agresivity než v nás, křesťanech. Jsme jinak vychováváni. Někdo řekne, že ne všichni jsou takoví. Jsou výjimky, ale bohužel to nestačí. V Molenbecku v Bruselu se schovávali teroristé z Paříže a nikdo je neprozradil. Umírnění muslimové podporují ty agresivní. Takže není nic, čemu se říká „ umírněný islám“. Jakmile někdo zavelí, budou vraždit. Je jich tu dostatek na to, aby se jednoho dne zvedli. Začne občanská válka. Malé bojůvky už tu jsou. Ale proud migrantů nikdo nezastavuje – takže z malých konfliktů vzniknou velké. Policie to nebude zvládat. Na řadu přijde vojsko. Nastolí se stanné právo. Vidím to černě.

Uvádíte, že ve Švédsku se dějí věci, které si neumíme představit. Mohu se zeptat konkrétněji, co se ve Švédsku děje?

Mladé ženy tam jsou znásilňovány bandami migrantů. Několik hodin třeba sedm migrantů znásilňuje jednu ženu. To bohužel nejsou ojedinělé případy. Je jich mnoho. Vraždy. Ale policie má přikázáno mlčet. Kriminalita stoupla o 300 %. Byty pro Švédy samotné – nejsou. Dostávají je pouze migranti. A to už roky. To není nic nového. Rodilí Švédové utíkají ze Švédska.

Zaznívají názory, že současná migrační vlna je jen předzvěst toho, až se zvedne Afrika. Máte podobné obavy?

Samozřejmě že mám obavy! A to velké! Afrika už je na pochodu. Tím, že Německo neurčilo žádný limit pro přijímání migrantů, dávají Africe signál, že může přijít každý a o každého bude postaráno. Co je to za logiku? Co je to za politiku? To je přece absolutně nereálné. My jsme přijímali migranty z Řecka v 50. letech. Z Ukrajiny, z bývalé Jugoslávie a mnoha dalších zemí. Ale to se nedá absolutně s touto migrační vlnou srovnávat. Tenkrát nikdo neprotestoval. Mě by nikdy nenapadlo protestovat v roce 1993 proti migrantům, kteří přicházeli z bývalé Jugoslávie do Berlína! To, co se děje teď, nemá obdoby. To se s žádnou migrací nedá srovnávat. A kdo to dělá, lže sám sobě i nám.

Co by tedy Evropa či Česká republika měly dělat?

Evropa by měla zavřít hranice. Itálie musí zavřít hranice. Řecko musí zavřít hranice. Musí se určit strop pro příjem migrantů. Jinak oni vidí stále zelenou. Vydejte se na cestu. Evropané jsou dost blbí na to, aby se o vás všechny starali. Česká republika má už dávno budovat a obnovovat hranice. Kontrolovat přechody. A hlavně nesmíme nikoho přijímat. Ti muslimové, kteří tu jsou, nám úplně stačí. Oni se totiž budou radikalizovat a vyžadovat právo šaría.

Diktát z EU si nesmíme nechat vnucovat. Bude to stát miliardy. Stále nám někdo říká, jak se máme dobře. Ale není to pravda. Proč jsou u nás a po celé Evropě statisíce bezdomovců a hladovějících dětí? My máme nejdříve povinnost se postarat o tyto lidi. Pak teprve, až bude opravdu vše v naší zemi v pořádku, můžeme dotovat opravdové oběti válek. Ale určitě ne mladé muže, kteří ve svých zemích zbaběle zanechali napospas svoje sestry, manželky a matky a sami se vydali za lepším.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

10:02 Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

„Byla to čistě rituální návštěva, která měla potvrdit naši absolutní loajalitu Washingtonu,“ hodnotí…