Češi rádi hrozí smrtí a vyžívají se v popisu vražd se sexuálním podtextem. Recesista o tom ví své...

12.01.2014 5:04

ROZHOVOR Češi by z České republiky měli odtáhnout na Jadran, kam patří. Takhle ironicky se vysmívá rasismu a xenofobii v tuzemské společnosti autor recesistické iniciativy Čechy v ČR nechceme a internetových stránek stopcechum.cz, jenž se skrývá pod pseudonymem Karel Roztočil. Je mu totiž vyhrožováno.

Češi rádi hrozí smrtí a vyžívají se v popisu vražd se sexuálním podtextem. Recesista o tom ví své...
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

Můžete krátce pohovořit o vzniku vaší iniciativy?

Vznikali jsme více méně postupně. Hlavním stimulem ale byly projevy Čechů vůči spoluobčanům. To jsme si uvědomili, že je potřeba něco už konečně udělat. Nějak prorazit tu zeď politické korektnosti, která brání slušným lidem říkat pravdu o Češích. Takovým zlomovým okamžikem, kdy jsme vznikli, byl zhruba červen 2013.

Jaké jste za tu dobu dostal výhrůžky, že raději používáte pseudonym Roztočil?

Jémine! To by bylo na dlouho. Češi rádi hrozí smrtí. Nejvíce se vyžívají v popisech vražd se sexuálním podtextem. Ukazuje to na jejich deviantní povahu. A také to krásně odhaluje, že Češi jsou psychopati a měli by být buď za zdmi blázince, nebo jiného zařízení, které by je izolovalo od slušných lidí, nebo by - a to by bylo nejlepší - měli odtáhnout zpátky na Jadran. Sem nepatří.

DALŚÍ ROZHOVORY PARLAMENTNÍCH LISTŮ.CZ ZDE

Můžete prozradit, proč jsou příznivci vaší iniciativy Ladislav Bátora či Daniel Landa?

Mezi naše podporovatele nepatří jen tito dva vážení pánové. Ale jsme moc rádi, že zrovna oni naši iniciativu podporují, protože k oběma mají Češi tendenci se vztahovat jako ke svým modlám. A proč nás podporují? Na přesné důvody byste se musel zeptat samozřejmě přímo jich, protože my máme jen ty důvody, které jsme uvedli na našich stránkách stopcechum.cz. A v nich se oba shodují, že Češi jsou verbež a je třeba s českým problémem něco dělat.

Jak moc je podle vás Česko rasistické?

Česko není rasistické vůbec. Češi jsou ale rasističtí až na půdu. Ale je to problém těchto imigrantů, že se neumí přizpůsobit a nechtějí se zařadit mezi slušné lidi. Náš problém jsou oni. A proto s tím musíme něco dělat. Naše iniciativa navrhuje vystěhování Čechů zpět na Jadran.

Jak moc je rasistická či xenofobní zdejší politická garnitura?

Politická garnitura má problém jen v tom, že se Čechům neumí efektivně bránit. A podle toho také její nereagování vypadá. Bojí se. Lze tedy čekat, že bude smetena.

Myslíte si, že dělat si z rasistů či xenofobů či anticikánistů srandu zabere? V minulosti už podobné snahy byly, ale moc nezabraly...

Víte, to je problém Čechů, že nemají smysl pro humor. Chytrému napověz, hloupého trkni. A tak trkáme.

Jak se to dnes má s trestním oznámením, které na vás podala Dělnická strana?

Zatím nijak. Nikdo nás nekontaktoval, ani s námi na toto téma nemluvil. Tuzemská policie má evidentně víc rozumu než zastupitelstvo Prahy 7 v případě Tomáše Rafy.

Nakonec by mě zajímalo, jak reagujete na protesty starších lidí, kteří třeba tuto recesi nemusí chápat. Třeba protikomunistických bojovníků, bojovníků s nacismem, pozůstalých po obětech koncentračních táborů, ale třeba i jen opravdových patriotů bez vedlejších příznaků?

Na tuto otázku bohužel neumím odpovědět, protože jsme se nesetkali s protesty nikoho takového. Právě naopak. Ti, kteří z těchto skupin s námi hovořili, nám vyjádřili uznání.

reklama

autor: Jan Rychetský

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš byl asi unesen, podstrčili dvojníka. Režisér Rychlík pro PL

4:44 Babiš byl asi unesen, podstrčili dvojníka. Režisér Rychlík pro PL

„To mne vede k domněnce, že ten Andrej Babiš, podepsaný vlastnoručně pod dopisem plédujícím za podpo…