Defenestrace liberálních fašistů. Humanistka Albrightová s rukama od krve. Senátor Doubrava o slzách sluníčkářů a hysterii zamindrákovaných

09.02.2017 19:13

ROZHOVOR „Já protestující hysteriky (proti Trumpovi) označuji za liberální fašisty. Soros je jeden z nich. U nás se jim také říká sluníčkáři,“ vysvětluje v rozhovoru pro ParlamentniListy.cz senátor Jaroslav Doubrava (Severočeši.cz). K budoucnosti EU říká: „Pokud voliči nevezmou liberální sluníčkáře, kteří dnes vládnou byrokratům v EU a většině zemí EU, za límec, a neprovedou jejich defenestraci, bude zde ještě hůře. Proto ta hysterie všech po Trumpově zvolení. Tuší, že přežije-li své volební období a neskončí jako JFK, dojde k tak potřebným změnám nejen v Americe, ale v celém světě. Je nejvyšší čas!“

Defenestrace liberálních fašistů. Humanistka Albrightová s rukama od krve. Senátor Doubrava o slzách sluníčkářů a hysterii zamindrákovaných
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Donald Trump sotva usedl do prezidentského postu a hned prakticky druhý den se objevily hlasité protesty různých aktivistů proti němu. Proč se tak děje?

Po selsku se tomu říká uražená ješitnost. Jasně to vyjádřil Andor Šándor, bývalý šéf vojenské tajné služby. Nedávno uvedl, že je absolutně nepřijatelné, aby odcházející šéf CIA otevřeně kritizoval nastupujícího prezidenta. Šándor si nedovede představit, že by to šéf CIA udělal bez vědomí odcházejícího prezidenta Obamy. Prostě jde o hysterii zamindrákovaných. Myslím, že si to přitroublé běsnění ověřovali i u nás.

Zastánci Trumpa tvrdí, že je jen trestán liberálními, multikulturními a globalistickými kruhy, a vyslovují i jméno George Sorose. Jak to vidíte vy?

Ano. Já protestující hysteriky označuji za liberální fašisty. Soros je jeden z nich. U nás se jim také říká sluníčkáři.

Europoslanec Jan Zahradil napsal, že Trump dělá tečku za 90. léty – léty Clintona, Albrightové či Havla. Myslíte si to také?

Ano, svůj liberální fašismus vydávali za prosazování demokracie. Přitom dělali křoví velkým korporacím a také si hrabali pod sebe. A víme, že ne zrovna málo. Velká humanistka s rukama potřísněnýma srbskou krví, Albrightová, se moc dobře znala s bossem mafiánské Kosovské osvobozenecké armády Hashimem Thaçim a pomohla s okupací Kosova pod záštitou NATO.

Odměnou za to bylo, že její firma Albright Group získala podíl v hlavním kosovském mobilním operátoru Ipko. Ten potom se ziskem prodala slovinskému Telekomu. Jak vidíte, peníze buďtež až na prvním místě. V jejich jménu se dokonce zapomene i na to, zač by Srbům měla být vděčná!

"Debata" Madeleine Albrightové s oponenty v Praze před několika lety

A takto dopadl tazatel v USA:

Nový americký prezident se s tím zatím nemaže. Vydal příkaz ke stavě zdi s Mexikem, rozhodl, že vláda zastaví dotace městům, která odmítají věznit nebo deportovat nelegální migranty. V úmyslu má též na několik měsíců zastavit jakoukoliv imigraci a chce zablokovat vydávání víz obyvatelům z některých blízkovýchodních a severoafrických zemí včetně Sýrie, Súdánu, Somálska, Iráku, Íránu a Jemenu. Co na jeho rozjezd říkáte?

Jenom plní předvolební sliby. Samozřejmě v tom je i kopec populismu na efekt, ale jeho kroky jsou v podstatě racionální. Chce zabrzdit nelegální migraci z Mexika. Co je na tom špatného? Pokud se americká města chovají stejně debilně vůči migrační hrozbě jako Merkelová nebo její poskok Gabriel, ohrožují vnitřní bezpečnost a ekonomiku USA. Zastavit těmto městům dotace je to nejmenší. Zablokovat vydávání víz z některých blízkovýchodních a severoafrických zemí? A proč ne? Bezpečnostní složky budou mít aspoň čas se připravit na to, aby mohl být každý z příchozích detailně prověřen. Měli by si z něho vzít příklad snad všichni čelní představitelé všech států, kterých se migrace týká. A co si budeme povídat, „díky“ Merkelové a jejím poskokům se to týká všech v Evropě, v Bruselu obzvlášť!

Výnos amerického prezidenta na zastavení migrace označila německá kancléřka Angela Merkelová za špatný. „Nutný a rozhodný boj proti terorismu žádným způsobem neospravedlňuje všeobecné podezřívání lidí určité víry, v tomto případě lidí muslimské víry, nebo lidí určitého původu,“ uvedla. Jak byste okomentoval její slova?

Několikrát jsem již řekl, že je to hloupá ženská. Co má s vírou společného společného znásilňování žen a co horšího, velmi mladých dívek? Co má s vírou společného brutální vraždění lidí? I když vlastně má. Sami vyznavači této víry tvrdí, že jednají v souladu s jejich prorokem. Z těchto zemí mohou přicházet do USA lidé s islamistickou infekcí mozkových blan. Je potřeba je prověřit. Je jedno, jestli v těch zemích človíčkové většinou věří v Mohamedův pupek, ale i ve zlaté tele. Hlavně, že madam Merkel vidí chyby u jiných a nevidí ty své. Vidět ty své, pak by si nutně musela položit otázku, jak je možné, že státy, které mají chránit vnější hranice EU tak nečiní. Pak by musela chtít, aby NATO přestalo se svými kravinami na ruské hranici a začalo hranice EU chránit i ono, atd.

Je tu evidentní rozpor v přístupu k migrační krizi mezi Trumpem a některými evropskými lídry. Jak to podle vás nakonec dopadne? Ovlivní Trump svým přístupem k migraci Evropu, nebo naopak?

Doufám, že ano. Jenže to bude záležet na volbách v EU. Pokud voliči nevezmou liberální sluníčkáře, kteří dnes vládnou byrokratům v EU a většině zemí EU, za límec, a neprovedou jejich defenestraci, bude zde ještě hůře. Proto ta hysterie všech po Trumpově zvolení. Tuší, že přežije-li své volební období a neskončí jako JFK, dojde k tak potřebným změnám nejen v Americe, ale v celém světě. Je nejvyšší čas!

Trump upřednostňuje Ameriku na prvním místě, jako první přijal pobrexitovou britskou premiérku. Nejsou v ohrožení americko–evropské vztahy? Nebudou USA teď Evropskou unii poněkud přehlížet? A co to případně s EU udělá?

To neví zatím nikdo. Jisté je, že kšeft je kšeft. Ani jedna strana neudělá nic, co by poškodilo transatlantické kšefty, pokud to nebude pro jednu stranu skutečně výhodné. Myslím, že menší závislost na ekonomice Ameriky by Evropě přinesla jen a jen prospěch. Ona se totiž Amerika velmi snaží ekonomiku Evropy co nejvíc zbrzdit. Vidím to, že Trump se zatím chová jako velký patriot Ameriky. Škoda, že se tak nechovají i evropští čelní představitelé. To by tu fungovalo vše úplně jinak!

Jaké očekáváte vztahy USA – Česká republika? Budou naopak lepší než za Obamy vzhledem k bývalé manželce Trumpa, ale hlavně proto, že prezident Zeman jako jediný prezident ze zemí Evropské unie Trumpa podpořil už před volbami?

Nezmění se asi nic. Jsme tak malá země, že na nás absolutně kašlou i naši západoevropští spolustolovníci v EU. Podobně jako v třicátých letech v čase Mnichova. I když vezmu-li to, tak lepší než za časů Obamy to být musí, to taková námaha nebude. Pro nás obyčejné lidi to moc změn nebude. Kdo asi své slzy dlouho neusuší jsou sluníčkáři, kterým Trump odvolal jejich ideologického tajemníka Schapira. Líto mi jich není!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…