EU plánuje přesun dalších milionů muslimů do Evropy. Dříve či později se to stane i zde. Kníže je lhář, nebo senilní, a lidovci podporují likvidaci národa. Exmuslim a znalec islámu hovoří

21.08.2017 11:22

ROZHOVOR „Již od roku 2000 otevřeně hovoří představitelé OSN, že je třeba do Evropy nastěhovat desítky milionu Afričanů a muslimů. Židovská spisovatelka Bat Ye´or zdokumentovala ve své knize ‚Eurabia: The Euro-Arab Axis‘ kořeny programu na přesun milionů muslimů do Evropy, který se zavázala Evropská unie realizovat,“ upozorňuje bývalý muslim, autor knihy Islám a islamismus v České republice Lukáš Lhoťan.

EU plánuje přesun dalších milionů muslimů do Evropy. Dříve či později se to stane i zde. Kníže je lhář, nebo senilní, a lidovci podporují likvidaci národa. Exmuslim a znalec islámu hovoří
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lukáš Lhoťan

Co říkáte teroristickému útoku v Barceloně, kdy bylo zabito zhruba 13 lidí a je mnoho zraněných? Dalšímu teroristickému útoku měla španělská police zabránit…

Dalo se to čekat, již v listopadu 2016 jsem napsal pro web časopisu Reflex článek o tom, že ve Španělsku proběhly desítky protiteroristických operací a byly zatčeny stovky islámských bojovníků. A tyto razie proti islámským bojovníkům proběhly hlavně v turistických oblastech.

Je logické, že se prostě nepodařilo odhalit a zlikvidovat všechny islámské bojovníky, a proto mne osobně tento teroristický útok nepřekvapuje. Spíše je s podivem, že těch útoků není ještě více a nemají více obětí. Je vidět, že zatím útočí hlavně muslimští imigranti a jejich potomci, a ti nejsou moc vynalézaví a chytří. Až začnou masově útočit evropští konvertité k islámu, bude situace mnohem horší.  

Anketa

Který normalizační komunista nejvíc ublížil českému národu?

7%
hlasovalo: 1932 lidí

Jaká je podle vás obecně situace na Západě?

Hodně špatná. Například ve Francií se již veřejně přiznává, že muslimové proměňují Francii podle svých představ. Aleksandra Rybińská, polská novinářka a absolventka Institutu politických studií v Paříži, o tom napsala analýzu a ta není nijak optimistická. Nedávno byl například zatčen bývalý vězeň z americké základny Guantánamo Sabir Mahfouz Lahmar ve francouzském Bordeaux pro podezření z verbování evropských muslimů do řad teroristické organizace Islámský stát. Nejhorší je, že mladí francouzští muslimové jsou mnohem náchylnější k náboženskému fanatismu než mladí křesťané a další nemuslimové, jak vyplývá z pilotního výzkumu francouzského Centre National de la Recherche Scientifique (Národní výzkumné centrum – dále CNRS).

Reportér sítě veřejnoprávních televizních stanic ARD Constantin Schreiber navštívil několik mešit v Německu a zjistil, že tam nehlásají integraci do evropské společnosti, ale naopak hlásají potřebu nastolit v Evropě islámskou společnost. Celé bych to shrnul citátem muže, který prožil svůj život mezi muslimy v Egyptě. „Evropa nerozumí ‚pravé povaze islámu‘ a bude ‚zničena‘ politickou korektností,“ řekl Henri Boulad, přední katolický myslitel a bývalý šéf křesťanské charity v Egyptě, citovaný  rakouským deníkem Die Presse v článku o tom, že Boulad se rozhodl požádat o maďarské občanství, aby tak podpořil maďarského premiéra Orbána a jeho restriktivní postoj k masové imigraci a islámu.

Karel Schwarzenberg již dříve říkal něco ve smyslu, že si na to budeme muset zvykat a že to je ve svobodné společnosti normální a nedá se tomu úplně vyhnout. Takže si myslíte, že diskurs bude nastaven tak, ať si lidé prostě zvyknou?

Lidé si již zvykli. Na Západě to již lidé berou jako běžnou součást života. Většina neprotestuje proti tomu, že současný režim dovoluje příchod dalších a dalších potencionálních vrahů a toleruje šíření ideologie politického islámu, který je základním zdrojem a ospravedlněním, společně s náboženským sunnitským islámem, těchto vražd. Pan kníže je buď lhář, nebo je již tak senilní, že si neuvědomuje, že Evropa byla svobodnou společností pouze tehdy, když zde nebyla náboženství, jako je islám. Nepřijde mi normální, že se zde šíří ideologie a náboženství ospravedlňující zabíjení a terorizování nevěřících v Mohameda. Pokud je to normální pro voliče TOP 09, tak nevím...

Lze očekávat, že se to stane i v České republice?

Ano. Dříve či později se to stane i zde. A hlavně pokud bude zde narůstat muslimská komunita, tak postupně bude sílit i riziko takového útoku. Ale přece KDU-ČSL, ODS, TOP 09 i ČSSD nás přesvědčují, že patříme na Západ, takže čemu se divit? když tohle všechno je součásti Západu?

Je zajímavá skutečnost, že v únoru proběhla v Barceloně demonstrace, které se zúčastnilo 160 tisíc lidí, při níž se žádalo, aby španělská vláda přijala uprchlíky podle kvót z Bruselu. Také se ví, že v té Barceloně nedávno anarchisti obtěžovali zahraniční turisty…

Již jsem o tom hovořil dříve. Většina západní společnosti je zblblá propagandou multikulturalismu, která se tam lidem po desetiletí vnucuje již od školek, takže neuvažují logicky a věří, že je nutné obětovat i vlastní život pro vybudování multikulturního „ráje“ v Evropě. Zároveň Evropa upadá ekonomicky a životní úroveň obyvatel reálně klesá, takže logicky sílí i extrémní levice. Paradoxem je, že vzniká začarovaný kruh, kdy levice požaduje neomezený příliv imigrantů, kteří vysávají více a více ze sociálního systému a peněz daňových poplatníků, což vede k pokračování společenského a ekonomického úpadku západní Evropy a k nárůstu podpory extrémní levice. Pravice tomu není schopná čelit, protože přijala prakticky dogma levice o nutnosti migrace, jen ji chce mít trošku omezenou.Takže zdá se, že pokud nepřijde úplně nějaká nová myšlenka či ideologie, tak dříve či později zbytky evropských národů buď opustí levicové a pravicové myšlení a uchýlí se k neofašismu, nebo zaniknou postupným vymíráním a asimilací s masou imigrantů.  

ČTK informovala, že podle vysokého komisaře OSN pro uprchlíky Filippa Grandiho by státy Evropské unie měly příští rok přijmout 40 tisíc uprchlíků přímo ze zemí původu nebo z tranzitních států. Německá kancléřka Angela Merkelová řekla, že 40 tisíc je číslo, které EU může dobře zvládnout. SRN je podle ní připravena nést příslušný díl zátěže, na spravedlivém rozdělení běženců v rámci EU se podle ní však ještě musí pracovat. Co tomu říkáte?  

Co bych říkal? Již od roku 2000 otevřeně hovoří představitelé OSN, že je třeba do Evropy nastěhovat desítky milionů Afričanů a muslimů. Židovská spisovatelka Bat Ye´or zdokumentovala ve své knize Eurabia: The Euro-Arab Axis kořeny programu na přesun milionů muslimů do Evropy, který se zavázala Evropská unie realizovat. Kolega spisovatel Benjamin Kuras (taky Žid) před tím již roky varuje ve svých knihách a veřejných vystoupeních. Já jsem o tom napsal také knihu Eurabia – mýtus nebo realita? Takže kdo se zajímá o tuto problematiku, ví, co nás čeká a co se děje.

Bohužel většina českého národa a absolutní většina našich politiků a státních úředníku to ignoruje, nebo tomu dokonce dobrovolně pomáhá. Adolf Hitler chtěl mít čistou německou rasu; multikulturalismus je stejný rasismus, jen přesně opačně. Cílem multikulturalismu v podání EU, Merkelové a spol. je zničit evropské národy, aby mohl vzniknout evropský totalitní stát s novým člověkem. Je to adaptovaná vize marxistů o novém sovětském člověku, teď jen předělaná na 21. století.

Proč se vlastně tomu divit, když Merkelová je vychovaná jako kovaná neomarxistická křesťanka? Kdo ví, že její otec byl protestanský pastor, který spolupracoval se STASI a marxisty a ona byla kariéristka v marxistických strukturách východního Německa? Kdo si uvědomuje, že EU je plně pod kontrolou neomarxistů a evropských lidovců, kteří likvidaci našich národů podporují nepřímo v rámci své agendy vytýčené již skoro před 100 roky hrabětem a ideologem konzervativních zakladatelů EU Coudenhove-Kalergim? Dnes se rozhoduje o budoucnosti našeho národa a naší civilizace, a málokdo si to uvědomuje.   

Co dělat, aby se to nedělo u nás?

Je třeba probudit tuto společnost, probudit Čechy, Moravany a Slezany a ukázat jim, kam vede politika EU a multikulturalismu. Je potřeba bránit se prohlubování odevzdávání našich práv a suverenity do rukou nevolených úředníků v Bruselu. Je třeba, aby do čela hnutí odporu se postavili ne egoisté a sobci, ale skuteční vůdcové s diplomatickým přístupem, kteří by dokázali sjednotit rozhádanou scénu česko-moravsko-slezkého odporu k multikulturalismu a imigraci a vedli ji vpřed na barikády, kde se dnes bojuje o budoucnost našich potomků. Mám zkušenosti s metodami tohoto režimu a jeho bezpečnostních složek, proto vím, jak dobře se jim podařilo skrze jejich manipulace rozvrátit odpor proti Bruselu, imigraci a islamizaci. Záměrně podporují v hnutí odporu vzestup egoistů, sobců a lidí toužících po moci, kteří se pak mezi sebou rozhádali v zápasu o moc a tím rozvrátili celou protirežimní opozici. Není se čemu divit, když ti, co to realizovali, mají zkušenosti z komunistické StB a byli doškoleni americkými, německými a britskými tajnými službami...  

V Praze prý již existuje soud práva šaría. Říká se tomu prý oficiálně Komise pro rodinu při pražské mešitě. Víte o tom něco?

Ano, byl jsem první, kdo tohle odhalil a upozornil na to, ale není známo, že by tento soud dále po medializaci celého případu pokračoval ve své činnosti. Spíše se muslimové s ním uchýlili do ilegality a moc se již tím nechlubí. Tento soud, označovaný za komisi pro rodinu, byl založen českým státem registrovanou muslimskou obcí a Ministerstvo kultury vedené čelným politikem KDU-ČSL a odpadlým knězem proti němu nijak nezasáhlo, a vlastně ho posvětilo! Názorně to ukazuje chování české státní správy a části politiků, kteří muslimům tolerují to, co by se nám netolerovalo. Vznik tohoto islámského ilegálního soudu iniciovali radikální muslimové z Velké Británie. Zde je nádherně vidět, jak se propojují jednotlivé struktury v rámci Evropy.

Jaký máte názor na kauzu takzvaných burkin?

Je to logický důsledek toho, že nám v ČR již žijí desítky tisíc muslimů. Podle mne by se tohle mělo prostě zakázat – a je klid. Spíše by mne zajímalo, jak se v českém školství vyrovnávají s tím, že muslimské dívky nechodí na hodiny plavání s chlapci. Tolerují jim to, nebo ne?

Tomáš Halík zmínil při svém kázání jedno svaté přijímání v minulosti, jehož se měl zúčastnit muž s plackou s přeškrtnutým minaretem a nápisem „Islám tady nechceme“. „Hlásí se tím k hnutí pana Konvičky, Okamury a těchto lidí. Kdybych si toho včas všiml, svaté přijímání bych mu nepodal, protože není možné, aby ti, kteří se hlásí k ideologii nenávisti, přistupovali ke stolu Páně. My jsme dlouho měli velkou potíž, až do slov papeže Františka, abychom našli místo u stolu Páně pro ty, kteří jsou ve velmi komplikovaných životních situacích. A papež říká: ‚Buďme milosrdní‘,“ řekl Halík, ale s tím, že však není možné, aby „ke stolu Páně“ přicházeli lidé, kteří se hlásí k nenávisti. Co si o tom myslíte?

Tomáš Halík se dlouhodobě prezentuje jako ten, kdo je lepší než Ježíš Kristus. Když pominu, jak se chlubil, že se mu Ježíš zjevil v nějaké svatyni jednoho východního náboženství, a on to interpretuje tak, že vlastně jsou všechna náboženství z jednoho zdroje, tak je pan Halík velice příkladný synkretista, který podporuje budování jednoho světového náboženství. Možná mu i zůstalo něco z doby, kdy věrně sloužil komunistickému režimu a neměl odvahu na to se mu vzepřít. Tak dnes – když cítí, že ho současný režim podporuje – kádruje křesťany.

Ale nejen kádruje! On i lže a manipuluje, když automaticky spojuje odpor k islámu s nenávistí. Odporovat islámu ještě neznamená nenávidět muslimy. Blahoslavení svatí mužové katolické církve totiž také hlásali, že islám je zlo a je povinnosti nenávidět zlo, ale milovat hříšníky a ty, kteří zlu podlehli. Halík by jim tedy nedal svaté přijímání. Halík by ho nedal ani Ježíši Kristu, protože Ježíš nás právě učí nenávidět zlo, ale milovat hříšníky. Halíkův narcismus je už asi tak veliký, že se považuje za většího, než byl Ježíš a svatí. Chová se přesně jako velekněží, kteří poslali Ježíše na smrt.

 

Lukáš Lhoťan je bývalý muslim a autor knih Islám a islamismus v České republice, Ježíš Kristus a islám či Arménský holocaust – Sto let od plánované genocidy arménského národa 1915–2015. Vydal také knihu Marek z Aviana – patron a štít Evropy, životopis duchovního obránce Středoevropanů před islamizací. Dříve redaktor košer finančního webu Shekel.cz. Nyní analytik Da Vinci Prague Institute, o. s. Od roku 1998 do roku 2010 byl spolupracovníkem předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 členem Muslimské obce v Brně, absolventem vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolventem studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).   

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…