Islámská armáda hrozí Evropě. Silná jako my, silná jako Rusko, varuje Martin Koller. A ukazuje souvislosti

02.05.2016 13:52

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Součet armádních sil Turecka, Saúdské Arábie a Egypta je srovnatelný se silami EU či Ruska, upozorňuje vojenský analytik Martin Koller a varuje před situací, kdy by se turecký prezident Erdogan mohl stát „sultánem Evropy“. Nemyslí si, že by nyní hrozila migrační vlna přes české území, nicméně upozorňuje na nebezpečí neregistrovaných migrantů v Německu.

Islámská armáda hrozí Evropě. Silná jako my, silná jako Rusko, varuje Martin Koller. A ukazuje souvislosti
Foto: Archiv redakce Vaše Věc
Popisek: Sýrie, opozice.

Anketa

Který kandidát na předsedu KSČM je nejlepší?

hlasovalo: 6553 lidí

Podívejme se nejprve do Sýrie. Neustále se tam bojuje, přestože se již zdálo, že mírová jednání přinesou klid. A opět slyšíme o civilních obětech... a opět je obviňován Asad a jeho armáda dobývající Aleppo, jednu z bašt teroristů.

Válka bez mrtvých, raněných, zmrzačených, nemocných, hladových a jinak postižených neexistuje, nanejvýš někde v produkci Hollywoodu. Kdyby si různí troubové, kteří s bezmyšlenkovitým, či dobře zaplaceným nadšením podporují americkou snahu o vyvolání války s Ruskem, uvědomili následky, dali by možná pokoj. Válka totiž neušetří nikoho (kromě zanedbatelného počtu vyvolených) a utéct nebude kam. Realita je taková, že od doby po první světové válce bylo ve většině konfliktů po celém světě víc mrtvých civilistů než vojáků. 

V rámci občanských válek se uvedený problém do značné míry stírá, protože mnohdy bojuje více ozbrojených civilistů než vojáků. Nářky nad mrtvými civilisty v Aleppu jsou pouze účelovou propagandou namířenou proti vojákům prezidenta Asada, kteří vítězí nad islámskými teroristy všeho druhu. Najednou se zapomíná na oběti teroru islámských teroristů i amerických koloniálních válek po celém světě. 

Rýsují se nová spojenectví a nezůstává u diplomacie; zdá se, že když se chce, umí muslimové vojensky spolupracovat... Co to může přinést, jaký obraz mocenského postavení se rýsuje?

Naprosto zásadním bezpečnostním faktorem z hlediska ohrožení Evropy islámskou invazí je současné spojování armád Turecka a Saúdské Arábie do takzvané islámské armády. Ta je téměř tak silná jako ruská, nebo jako spojené armády členských států EU. Výzbroj má tato islámská armáda na srovnatelné úrovni, je totiž většinou americké a německé výroby. K této koalici se přibližuje Egypt. Vše je dáno především saúdskými penězi a vlivem Muslimského bratrstva, které propaguje boj proti nevěřícím. Turecko, Saúdská Arábie a Egypt jsou zároveň základní pilíře bývalé Osmanské říše. Stačí zlikvidovat Sýrii a Izrael a je hotovo. Novým sultánem bude Erdogan a vládcem věřících saúdský emír. 

Turecko a Saúdská Arábie mají dohromady 711 000 vojáků, 400 000 příslušníků dalších ozbrojených formací mimo policie, 4 500 tanků, 10 000 bojových vozidel pěchoty a obrněných transportérů, 2 300 dělostřeleckých systémů a téměř 600 bojových letounů. Egypt má 350 000 vojáků, 300 000 příslušníků dalších ozbrojených formací, 3 500 tanků, 4 500 bojových vozidel pěchoty a obrněných transportérů, 2 000 dělostřeleckých systémů a 480 bojových letounů. 

Dochází k naprosto paradoxní situaci, kdy stát NATO se sbližuje se státem, který podporuje islámský terorismus v oficiální rovině. Další důvod pro vyloučení Turecka z NATO. Připočteme-li k tomu početné příslušníky a sympatizanty Muslimského bratrstva a dalších agresivních teroristických organizací v Evropě, existuje jednoznačné vojenské ohrožení, proti němuž nás NATO reprezentující především americké zájmy nebude chránit. Prezident Obama bude vetovat jakákoli opatření proti Saúdské Arábii a totéž se dá očekávat v případě vítězství Clintonové. Ohrožení v kombinaci s americkou vojenskou přítomností v Evropě posiluje pozici USA při diktování svých zájmů z hlediska smlouvy TTIP. Islámská armáda samozřejmě představuje cennou pomoc z hlediska vyvolání války proti Rusku. 

Obavy z migrantů se u nás nesnižují, objevují se spekulace o možných cestách migrační vlny přes naše území. Jak vidíte realitu vy, kudy k nám mohou případně migranti pronikat?    

V posledním týdnu se objevily informace a názory, že přes naši republiku se převalí další vlna islámské invaze. Kdo se podívá na mapu, ten se musí takovým názorům podivit. Z jihovýchodu je zde Slovensko s hranicí na Dunaji a před ním Maďarsko, které svoje hranice uzavřelo. Totéž dělá Rakousko. Tím je kryta hranice z jihu. Do Německa, ráje ekonomických parazitů, by muselo tažení pokračovat přes Polsko, a to buď přes Ukrajinu, nebo z Baltského moře. I když od ukrajinského režimu zlodějských oligarchů, který zcela podléhá diktátu USA, se nedá čekat nic dobrého, přes hornatou slovenskou hranici na východě se ilegálové pravděpodobně nepohrnou a Poláci jsou schopni svoji hranici ubránit. 

Největší ohrožení pro nás představují neregistrovaní ilegálové z Německa, kteří se živí organizovaným zločinem a splývají s muslimskou komunitou. V evidenci jich chybí kolem 300 000. Dále se jedná o legalizované ilegály, které se nám budou snažit vnutit z Německa na ubytování. Zde mají slovo místní samosprávy, které mohou takové ziskuchtivé projekty zastavit. Nelze rovněž zapomínat na neustálou snahu o prosazení kvót z Bruselu na přijímání ilegálů a jejich domestikaci. 

Slavil se 1. máj; různě. Jak byste zhodnotil informace, které o demonstracích a protestech dostáváme?

Prvomájové demonstrace se vcelku nevyjímaly z reality ve vztahu k aktuálním problémům a ohrožením. Jednalo se především o protesty vůči islamizaci a politice vedení EU v Bruselu, smlouvu TTIP a otázku ostudných platů a otrokářství ve východní Evropě. Nijak neudivují střety demonstrantů s reprezentanty médií, která se většinou zprofanovala propagandou islamizace a smlouvy TTIP, která přináší Evropě postavení americké kolonie. Na „pravdy“ z ČT už opravdu nikdo není zvědavý a nepomáhají ani rádoby nové pořady, které mají zatajovat pravdu a provádět propagandu cizích zájmů méně primitivním způsobem. 

Vysílání současné ČT připomíná vysílání sovětského rozhlasu v srpnu 1968, který vykřikoval do éteru na podporu okupace: „my vás správně informujeme.“ Dnes tu máme islámskou invazi a americkou válkychtivou politiku a zase nás kdosi „správně informuje“. V naší zemi je stále méně médií i politiků, kterým lze věřit, že nehrají ubohou, účelovou komedii – i z hlediska vlastní kapsy a uvedených problémů, především islamizace. 

Hlídka na Florenci, která ověřovala totožnost – dostává se jí kritiky za zvolený postup. Má policie právo takto s lidmi zacházet? 

Zásah na Florenci lze hodnotit z různých pohledů. Každopádně je však jednou ze základních povinností občana prokázat svoji totožnost příslušníkovi policie. Zadržený jedinec k takovému opatření přímo vybízel. Bohužel psedohumanita u nás již zapustila svoje demokratické kořeny pravdy a lásky. Důvodem je rovněž arogance moci a pohrdání mnohých politiků občany, zvláště pokud nepatří k jejich sponsorům. Nelze se divit, že kdokoli jedná bez ohledu na ostatní, neexistuje úcta k zákonu a civilizovanému chování. Výsledek 26 let boje proti vlasti, národu, rodině a dalším civilizačním hodnotám pod prapory pravdy, lásky a lidských práv. Kdo z rozhořčených ochránců svobody by si individuum polapené na Florenci – jak vystřižené z Kliniky – vzal domů? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…