KGB vládne v EU. Evropu čeká hladomor, Rusko ji k sobě připojí. Petr Cibulka rozhoupal siderické kyvadlo

07.05.2019 14:06

ROZHOVOR „Každé volby v Evropě jsou až k nepoznání zfalšované,“ říká matador české politiky a antikomunistický aktivista Petr Cibulka, který letos opět se svým uskupením Volte Pravý Blok www.cibulka.net kandiduje do evropského parlamentu. Spor mezi EU a Ruskem je podle Cibulky vyumělkovaný, kdyby totiž EU chtěla Rusy zničit, může to udělat jednoduše – přestat odebírat ruský zemní plyn a ropu. Místo toho však prý Evropu čeká hladomor. Miloš Zeman i Andrej Babiš jsou podle Petra Cibulky agenty ruských tajných služeb, stejně jako Václav Klaus starší. Cibulka se vyjadřuje také k osobě Václava Klause mladšího, a to velmi, velmi tvrdě.

KGB vládne v EU. Evropu čeká hladomor, Rusko ji k sobě připojí. Petr Cibulka rozhoupal siderické kyvadlo
Foto: Screen ČT24
Popisek: Petr Cibulka v ČT

V jakém stavu je podle vás dnešní Evropská unie? Je pro nás dobrým sluhou, nebo zlým pánem?

Každý kdo si přečetl nedávno přeloženou a vydanou knihu „MARX A SATAN“ dobře ví, co je dnešní skrytě totalitní marx-satanská protikřesťanská = protievropská tzv. „Evropská unie“ zač, a do čeho za pomoci svého protikřesťanského = protievropského satanského islámu, celou Evropu vede.

Anketa

Jsou demonstrace proti Babišovi a Benešové prospěšné?

9%
87%
hlasovalo: 22399 lidí

Vzhledem k tomu, že tato skrytě totalitní marx-satanská protievropská „Evropská unie“ ani dnešní marx-satanské skrytě totalitní vlády všech států Evropy, snad s výjimkou Švýcarska, nemají demokratický mandát vládnout a řídit své země, protože každé volby v Evropě jsou až k nepoznání zfalšované, nejsou a nikdy nemohou být dobrými sluhy svých občanů, ale mohou být jedině extrémně zlými pány v žoldu marx-satanských ruských tajných služeb KGB a GRU, tedy ti nejhorší vlastizrádci.

Musíme si ve svém nejvyšším zájmu, co nejdříve uvědomit, že v našem čele, a to na všech úrovních, včetně každé tzv. „křesťanské“ církve, nestojí ti nejlepší z nejlepších, jak nás o tom už po generace ujišťují všichni politici, novináři a ve školách soudružky učitelky, ale právě naopak, ti nejhorší z nejhorších! Stačí zadat na internetu do vyhledávání hesla „Pacepa KGB teologie osvobození“. Celá naše křesťanská Evropa pak podle toho dnes vypadá a církve k tomu mlčí…

Chrání nás Evropská unie od vtažení do sféry vlivu Ruska?

To si jenom máme myslet, že nás marx-satanská protievropská „Evropská unie“ chrání před pohlcením marx-satanským protievropským Putinovým Ruskem. Opak je pravdou! Je třeba vědět, že v Rusku vládne KGB a GRU je tam v opozici, zatím v EU je tomu naopak.

Pokud by EU, která je 1000x ekonomicky silnější než Putinovo zbankrotované Rusko, opravdu chtěla ruskou protizápadní „hybridní“ III. světovou válku 2011 – 2038 rychle zastavit a vyhodit Putina ze sedla, uvalí na Rusko místo současných teatrálních pseudo sankcí sankce skutečné a přestane od Putinova Ruska nakupovat ropu a zemní plyn, na kterých Rusko stojí a se kterými padá a ze kterých Rusko financuje nejenom veškeré svoje zbrojení proti Západu a všechny svoje protizápadní špionážní operace, ale i všechno to ostatní.

Místo Ruska by EU naftu a plyn nakupovala v USA, které jsou dnes největším světovým vývozcem nafty a plynu, a to navíc mnohem levněji, než je nakupuje od Ruska. Posílila by tím našeho válečného spojence USA a oslabila by tím našeho válečného nepřítele, Putinovo Rusko. Do tří měsíců by bylo po Putinovi i po skryté ruské hybridní III. světové válce 2011–2038 proti zrazenému a zcela nebráněnému Západu.

Právě to ale marx-satanská EU svému marx-satanskému Putinovu Rusku nikdy neudělá, protože pak by marx-satanské Rusko nebylo schopno vyvolat s pomocí Bruselu a všech svých evropských vlád složených, a to bez jediné výjimky, pouze z agentů ruských KGB a GRU, v Evropě protikřesťanskou likvidační občanskou válku, která povede ke zničení Evropy a k připojení trosek Evropy k Rusku, jako jeho nové gubernie Západní Rusko.

V roce 2016 o tom mluvil zcela otevřeně v ruské televizi i ruský TOP politik Žirinovský, když řekl: „Za dvacet let bude mít každý Rus chatu u Středozemního moře…“ Bohužel zrazená a zcela úmyslně nebráněná Evropa a dokonce ani totálně infiltrované a profízlované NATO, na tak závažné a varující prohlášení jednoho z nejdůležitějších ruských politiků dodnes nereagovali a reagovat nebudou…

Hlava ruského generálního štábu generál Valerij Gerasimov v roce 2013: Rusko zahájilo světovou „hybridní“ válku proti Západu, kdy „hranici mezi mírem a válkou nelze nikdy určit“, která bude trvat „několik desítek let“ a ve které Rusko zničí Západ „NEVOJENSKÝMI PROSTŘEDKY“, to znamená SATANSKÉ IMPÉRIUM ZLA RUSKO SYPE RUKAMA SVÝCH ZÁPADNÍCH MARX-SATANSKÝCH AGENTŮ, UŽITEČNÝCH IDIOTŮ, VAGONY PÍSKU DO VŠECH SOUKOLÍ ZÁPADU, DOKUD SE VŠECHNA SOUKOLÍ ZÁPADU NEZADŘOU…

Každý, kdo si udělal čas a přečetl si proroctví Nostradama o právě probíhající III. světové válce v Evropě a genocidním hladomoru, dobře chápe, co se dnes v Evropě děje. Proč v důsledku ruské klimatické války, za naprostého nezájmu politiků a novinářů v žoldu ruských KGB a GRU, v Evropě už 6 let téměř neprší, zatím co v Rusku prší celých těchto šest let zcela normálně. A to bude brzy v Evropě ještě mnohem, mnohem hůř, (když už dnes jsou u nás ceny potravin o 50% vyšší a brzy na ně nižší příjmové skupiny nedosáhnou). Čeká nás genocidní evropský hladomor.

Co v současné době považujete za největší hrozbu pro Evropskou unii?

Za tu vůbec nejvyšší hrozbu pro celou Evropu a západní křesťanskou civilizaci vůbec považuji totální infiltraci Evropy ve všech jejich nejvyšších patrech marx-satanskými ruskými tajnými službami. Skrytá okupace Evropy ruskými tajnými službami byla úspěšně dokončena v roce George Orwella 1984. Proto v roce 1985 nastoupil v Moskvě nejvyšší komunista Michail Gorbačov, aby demontoval teď už zbytečnou „Železnou oponu“, rozdělující několik desítek let Evropu na demokratickou a totalitní, protože už z hlediska Moskvy nebyla potřeba.

A v tomto skrytě totalitním marx-satanském světě George Orwella, i když zatím v jeho sametovějším provedení, kdy totalita zesiluje postupně, po kapkách, aby nás vládnoucí soudruzi satanisty Karla Marxe předčasně nevyděsili, už dnes všichni žijeme. Od této skryté okupace Evropy v roce 1984 ruskými tajnými službami a jejich západními užitečnými idioty se pak odvíjí všechno to ostatní, co dnes Evropu likviduje… Je příznačné a usvědčující, že za posledních 20–30 let nebyl v Evropě odhalen a na doživotí za vlastizradu odsouzen ani jeden agent Moskvy, jako by v Evropě žádní agenti Moskvy nebyli.

Anketa

Zaslouží si Jaromír Jágr od Zemana vyšší státní vyznamenání, než jaké dosud má?

hlasovalo: 12364 lidí

To se týká nejenom států původního sovětského bloku a útočného Varšavského vojenského paktu, dirigovaného přímo Moskvou, ale týká se to plně i všech zemí Západu… Z toho je nejlépe vidět, kdo dnes v Evropě a na Západě vládne a jestli to je ve prospěch dříve svobodného Západu, anebo ve prospěch skrytě totalitní Moskvy, s její „řízenou demokracií“, která žádnou demokracií není a být ani nemůže, ale kterou Moskva přesto dokázala více či méně úspěšně vyvézt do celého světa, především však do Evropy, kde dnes ruská „řízená demokracie“ pod vedením Bruselu všude jenom kvete…

Reprezentuje nás premiér Andrej Babiš v EU dobře?

Předseda rusko-české vlády Ukrajinec Andrej Babiš není pouze kriminálník a agent komunistického okupačního gestapa StB s krycím jménem „Bureš“, jak je z masmédií už řadu let dobře známo.

Andrej Babiš je především agentem marx-satanských ruských tajných služeb KGB a GRU, tedy předním vlastizrádcem, tak jako všichni ostatní čeští a evropští politici a většinou i novináři. Babiš dříve fízloval více pro ruské GRU než pro ruské KGB, dnes je tomu spíše naopak. Proto si tak dobře rozumí s RUSKO-českým prezidentem Milošem Zemanem, který prošel podobným vývojem.

Čí zájmy podle vás hájí Andrej Babiš a čí Miloš Zeman?

Předseda „české“ vlády Ukrajinec Andrej Babiš je prodejná, lokajská, hokynářská duše u ruského KGB i u ruského GRU. Fízluje pro toho, od koho právě očekává největší prospěch. Přitom si nechce zavřít dveře ani u ruského KGB ani u ruského GRU, protože neví, koho z nich bude více potřebovat. Jsem přesvědčen, že u „českého“ presidenta Zemana to není zásadně odlišné.

Jejich mírná opozice proti Bruselu je však pouze v rámci moskevského scénáře přípravy likvidační, evropské občanské války. V této občanské válce bude muset někdo reprezentovat křesťanské a národní zájmy, to je moskevské zadání pro marx-satanského ex-komunistu a internacionalistu Miloše Zemana, ex-komunistu a Ukrajince Andreje Babiše a Japonce Okamuru, někdo zas musí v této válce reprezentovat protikřesťanské, protievropské a proislámské satanské zájmy, to je úkol Pirátů a všech těch ostatních politických stran, dosazených Moskvou do českého Parlamentu.

Každý, kdo dokázal překonat svoji psychotronickou negramotnost a naučil se za pět minut pracovat se siderickým informačním kyvadlem, čímž dosáhl relativní vševědoucnosti, dobře ví, že Rusko modeluje likvidační občanskou válku v Evropě tak, že spolu bude bojovat až do úplného zničení Evropy evropská armáda marx-satanistů v koalici s islamisty, řízená dobře zakonspirovanou agenturou ruského GRU, opírající se o Brusel a proti nim bude bojovat armáda křesťanů a evropských vlastenců, vedená dobře zakonspirovanou agenturou ruského KGB, opírající se o země střední Evropy. Nejvýraznějšími mluvčími této části Evropy je dnes maďarský Viktor Orbán a polský Jarosław Kaczyński, kteří se oba nejlépe a nejdůrazněji stylizují do role obhájců křesťanských a národních hodnot. Je škoda, že vedle toho ještě fízlují pro satanské ruské KGB, protože jinak mně oba mluví přímo z duše.

Základní kurz práce se siderickým kyvadlem od Petra Cibulky najdete ZDE

Máme v ČR skutečnou opozici? Jak byste zhodnotil třeba politiku Pirátů, kteří se zdají být nijak nespojeni s politickými skandály minulosti?

Pod vládou kriminální vlastizrádné fízlokracie ruských KGB a GRU žádná skutečná opozice není možná. Kdyby mohly volby něco změnit, už dávno by je zakázali! Celý politický a masmediální systém je hermeticky uzavřený a lze do něj vstoupit pouze na pozvání zevnitř. Jako první to pochopil vůdce ruské demokratické opozice, šachový velmistr Garri Kasparov.

Aby vládnoucí fízlokracie ruských KGB a GRU, naši skuteční skrytí otrokáři,  udrželi svoje dobře vycvičené české a evropské otroky ve falešné iluzi, že jsou naprosto svobodní, tak svobodní, že svobodnější  být už ani nemohou a o svých životech a budoucnosti si rozhodují úplně sami, ve svobodných a demokratických volbách, prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců, těch nejlepších z nejlepších, musí svoji kriminální státní moc nad svými otroky čas od času inovovat.

Z těchto důvodů občas stáhnou z oběhu ty nejvíce zdiskreditované kriminální, parlamentní strany a nahradí je svými novými, neotřelými, mladými tvářemi. To byl v minulosti případ Komunistické strany, stažené dočasně z oběhu v roce 1989-90, pak moravských stran, které se pro svoji nevýraznost neujaly, dále stejně nevýrazná tzv. Unie svobody, atd., atd, až po dnešní extrémně marx-satanskou tzv. Českou pirátskou stranu, navíc vedenou manažerkou pocházející přímo z Ruska, coby projekt ruské vojenské špionáže GRU, orientovanou na zmanipulování mladých, mravně dezorientovaných, rozložených a politicky nezkušených voličů.

Teď budu citovat z cizího článku: „Pirátské strany v jednotlivých zemích zastřešuje a koordinuje „Internacionála pirátských stran“ (PPI – Pirate Parties International), která vznikla 18. dubna 2010 v Bruselu. Je to levičácká, nadnárodní organizace podobná socialistické nebo Komunistické internacionále. Prezidentem „Pirátské internacionály“ je muslim Guillaume Saouli, sám narozený ve Švýcarsku. Viceprezidentkou je Bailey Lamonová, levičácká aktivistka, hlásící se k anarchismu, antifašismu a socialismu. Musí nám tedy být nad slunce jasné, že čeští Piráti vznikli v roce 2010 na přímý pokyn svých vůdců z ciziny, za kterými je skryta ruská vojenská špionáž GRU. A také to dobře osvětluje náhlý zrod pirátských „vítačských“ aktivit, zejména v roce 2015 a 2016.

Jak se díváte na skutečnost, že právě Miloš Zeman je třicet let po sametové revoluci českým prezidentem?

Chápu to jako nejvyšší uznání satanských ruských tajných služeb Miloši Zemanovi za jeho celoživotní vlastizrádné dílo pro Moskvu v roli jejího nejužitečnějšího ze všech užitečných idiotů, když konkurence o získání tohoto titulu byla u nás nadlidsky tvrdá a Zeman musel v této soutěži přeskočit armády sobě podobných vlastizrádců, a to napříč celým pravicově-levicovým politickým spektrem.

Václav Klaus, druhá těžká váha české polistopadové politiky, má zdatného nástupce ve svém synovi. Ten patří aktuálně k nejcitovanějším a zároveň nejkontroverznějším osobám českého politického dění. Sledujete jeho počínání? Jak na vás působí?

Václava Klause staršího hodnotím stejně jako Miloše Zemana, pouze se na něho dostalo o něco dřív než na Zemana. Svoji funkci si z hlediska satanských, ruských, tajných služeb opravdu poctivě zasloužil!

Co se mladého Václava Klause týče, myslím, že jablko nepadlo daleko od stromu, a to včetně jeho extrémní inteligence. Vzhledem k tomu, že platí, co v duši, to ve tváři, když po třicítce si za svůj obličej může každý sám, je jasné, že Václav Klaus mladší by byl se svojí tváří nejreprezentativnějším prezidentem našeho guberniálního kriminálního státu, mezi zcela neinformovanými, známého pod svým oficiálním krycím názvem Česká republika, s.r.o. V této funkci by mohl nejlépe pokračovat ve vlastizrádném satanském díle svého otce…

Nyní trochu obecněji. Evropská unie v důsledku teroristických útoků tlačí na přísnější regulaci zbraní, která by se dotkla statisíců majitelů legálních zbraní u nás. Jde o ukrajování osobních svobod, nebo EU dělá dobře?

Včera jsem na stejnou otázku sdružení majitelů zbraní LEX odpověděl těmito slovy: „Naše politická strana kandidující ve všech volbách pod svým oficiálním názvem Volte Pravý Blok - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků PŘÍMO OBČANY, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie a hlubokého národního, duchovního a mravního obrození VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI K VOLBÁM, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT ŽÁDNOU PARLAMENTNÍ TUNEL - STRANU vládnoucí (post) komunistické RUSKO - ČESKÉ totalitní FÍZLOKRACIE a jejich likvidační protinárodní politiku ČÍM HŮŘE, TÍM LÉPE!!! - jenž žádá o volební podporu VŠECHNY ČESKÉ OBČANY a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!! Nevěříte-li na pokoru u popravčí káry, zdá-li se vám naše kandidátka málo dokonalá nebo postrádáte-li na ní zástupce své obce nebo města a přitom MÁTE ODVAHU v této válce Lidí Dobra s vládnoucími Lidmi Zla povstat z jimi naordinovaného občanského bezvědomí, kterým nás ničí a dnešní DEMOKRATURU, SKRYTOU TOTALITU a OTROKÁŘSTVÍ VYŠŠÍHO ŘÁDU zásadním způsobem změnit, KANDIDUJTE ZA NÁS!!! Kontakt: Volte Pravý Blok www.cibulka.net, PO BOX 595, 170 00 Praha 7, bojuje už dlouhou řadu let za stejný model, jaký platí už stovky let v USA: Každý občan, který nepředstavuje bezpečnostní riziko, má právo vlastnit a nosit zbraň.

Nad to prosazujeme švýcarský model armády, kde každý občan projde krátkou povinnou základní vojenskou službou a odchází do zálohy s kompletní výstrojí a výzbrojí, pokud samozřejmě nepředstavuje bezpečnostní riziko. Každý Švýcar má tedy doma samopal. Švýcarská vláda si je této skutečnosti dobře vědoma a podle toho se ke svým občanům chová, a ne jako zde ta RUSKO-česká k nám. Ozbrojen tedy ve Švýcarsku není stát proti svým vlastním občanům, jak je tomu u nás a v celé Evropě, ale naopak svobodní občané na obranu svých svobod a práv!

Anketa

Souhlasíte s rozhodnutím Ústavního soudu, že hotel měl právo odmítnout klienty z Ruska, protože neodsoudili anexi Krymu?

hlasovalo: 23666 lidí

Jinak jsem přesvědčen, že záměr skrytě totalitní a plně už sovětizované protievropské marx-satanské „Evropské unie“ odzbrojit všechny slušné a poctivé občany Evropy je veden těmi nejhoršími vlastizrádnými úmysly, protože „hybridní“ III. světová válka 2011 – 2038 už dávno začala a evropská genocida se rychle blíží.

Ostrá fáze III. světové války vypukne v Evropě podle scénáře Moskvy v roce 2025, USA stáhnou poslední zbytky americké armády z Evropy v roce 2026 a NATO se rozpadne v roce 2027, jak si může každý snadno a rychle svým siderickým kyvadlem sám ověřit. Usilovat za této situace o odzbrojení občanů Evropy je vlastizrádný hrdelní zločin marx-satanského Bruselu a všech ostatních marx-satanských evropských vlád!!! Evropské armády, hodné toho jména, totiž už dávno neexistují, aby občany Evropy ochránily.

Například největší spojenec Putinova Ruska, Erdoganovo skrytě totalitní islámské Turecko -  které si zcela veřejně činí nároky na třetinu Evropy a Evropa i NATO k tomu mlčí - má silnější armádu, než všechny evropské státy dohromady a evropské vlády na tuto burcující skutečnost vlastizrádně vůbec nereagují...!!!

Co je podle vás příčinou četných teroristických útoků v Evropě posledních let?

Jedná se o prastarou asiatskou strategii Ruska, známou jako „13 zlatých pravidel, jak porazit protivníka bez boje a aniž to tuší“, kterou vypracoval staročínský vojevůdce Sun Tzu, ze kterého si dovolím pro důležitost jeho strategie v současné hybridní III. světové válce 2011 – 2038 Ruska proti totálně infiltrovanému a proto zrazenému a nebráněnému Západu co nejpřesněji citovat: „Ti, kdo jsou znalci umění války, pokoří armádu nepřítele bez boje. Dobývají města, aniž by na ně museli útočit a porážejí vlády, aniž by museli s nimi dlouho bojovat,“ psal Sun Tzu a dodával: „Vaším cílem musí být ovládnout vše, co je pod sluncem, v netknutém stavu. Pak vaše armáda zůstane neznavena a vaše vítězství bude úplné. To je umění útočné strategie.“

Jak ale těchto cílů dosáhnout? Na to dává Sun Tzu „třináct zlatých zásad“:

  1. Diskreditujte vše, co je v zemi protivníka dobré.
  2. Vtahujte představitele vládnoucích vrstev protivníka do zločinnosti.
  3. Podrývejte jejich dobré jméno. Ve vhodné chvíli je předhoďte pohrdání jejich krajanů.
  4. Využívejte ke spolupráci zejména bytostí NEJPODLEJŠÍCH a NEJODPUDIVĚJŠÍCH a na nich postavte svůj vliv a moc.
  5. Všemi způsoby dezorganizujte účinnost protivníkovy vlády.
  6. Zasévejte mezi obyvatele nepřátelského státu rozkol, vášně a neshody.
  7. Stavějte mladé proti starým, ženy proti mužům, zdravé proti nemocným, neschopné proti schopným, nevěřící proti věřícím, vše slabé a neduživé proti všemu silnému a zdravému, vše nepřirozené a zvrácené proti všemu přirozenému a normálnímu, lidský duchovní a mravní odpad proti národním a státním duchovním a mravním elitám, vše nižší proti všemu vyššímu.
  8. Vysmívejte se duchovním a mravním tradicím vašich protivníků.
  9. Všemi způsoby vnášejte zmatek do zázemí, do zásobování a přímo do vojsk nepřítele.
  10. Oslabujte vůli nepřítele klást odpor pomocí smyslných písní, hudby, alkoholu a drog.
  11. Pošlete prostitutky, aby dokončily dílo zkázy.
  12. Nešetřete sliby ani dary, abyste získali informace. Nelitujte peněz, neboť peníze takto vydané se vrátí stokrát.
  13. Všude infiltrujte své špehy!


Všemi těmito doporučeními se barbarská Džingischánova asiatská Moskva dodnes nanejvýš přesně řídí! Například nejtěsnější spolupráci ruského KGB s italskou mafií – a bezpochyby nejenom s ní – a to už od 60. let 20. století, potvrzuje v autentickém ruském dokumentu jeden k tomu pověřených důstojníků KGB působící na Západě pod obvyklým krytím novináře!

„Jen člověk, který má k dispozici právě takové prostředky a dokáže využívat je k zasévání rozkolu a zmatku, jen takový člověk je hoden vládnout a velet. Je pokladem pro svého vladaře a oporou země,“ – těmito slovy shrnul Sun Tzu svůj kodex 13-ti válečných zásad.

Naprosto stejný přístup, jako má marx-satanská Moskva k výše popsanému využití organizovaného zločinu pro své válečné dobyvačné cíle, má tradičně i k celosvětovému obchodu s drogami v řádu několika bilionů dolarů ročně – ve kterém mu může konkurovat pouze marx-satanská Čína – a na to navazujícímu celosvětovému terorismu, ve kterém mu nemůže konkurovat na naší planetě už vůbec nikdo.

Jak se díváte na protesty žlutých vest ve Francii a na fakt, že v zemi galského kohouta přes dva roky trval výjimečný stav?

Na všechno, co se už řadu let děje v Evropě, je nutné se dívat z hlediska ruské hybridní III. světové války 2011 – 2038 proti zrazenému a proto nebráněnému Západu. Z tohoto důvodu je nutné zcela ignorovat veškeré husté informační kouřové clony, které západní politici a novináři v žoldu ruských KGB a GRU kolem této skutečnosti vytváří, abychom nic z toho nepochopili, dokud je čas tomu zabránit, anebo se alespoň na vypuknutí občanské války v Evropě a na genocidní hladomor dobře připravit.

Francii dnes ovládá agentura ruské vojenské špionáže GRU. V opozici proti ní stojí agentura ruské tajné politické policie KGB. Obě strany dirigované Moskvou mají společný úkol a cíl: Dostat Francii do maximálního politického varu, směřujícího nevyhnutelně k občanské válce. O to se Moskva snaží v celé Evropě, ale situace pro vypuknutí evropské občanské války je nejlépe připravena právě ve Francii, Itálii, Řecku a Španělsku. Žluté vesty, vedené dobře zakonspirovanou agenturou ruského KGB, samozřejmě neví, k čemu jejich oprávněné protesty mají ve skutečnosti sloužit, stejně jako jsme to nevěděli my, když jsme v listopadu 1989 skandovali za svobodu a proti marx-satanské totalitě na všech větších náměstích. Oni i my jsme pouze užiteční idioti v mnohem vyšší hře temných sil, jejichž konců, bez překonání své psychotronické negramotnosti a získání relativní vševědoucnosti, nikdy nedohlédneme…

Ve vašem programu se člověk může dočíst o snaze zajistit plné občanské sebeurčení pomocí přímé demokracie. Můžete čtenářům krátce popsat, jak byste toho chtěl dosáhnout? Jakých změn by bylo zapotřebí?

Naše politická strana kandidující letos s božím číslem 13 je rozhodnuta změnit dnešní kriminální stát, ve kterém je Zlo odměňováno a Dobro trestáno, v jeho pravý opak. Čistě teoreticky to je velice jednoduché. Stačí pouze převzít ze Švýcarska a z USA několik osvědčených zákonů:

  1. Zákon o snadno vyvolatelných a pro vládnoucí struktury závazných občanských referendech na všech úrovních, jak to existuje už 700 let ve Švýcarské konfederaci.
  2. Zákon o odvolacích volbách, který platí už od roku 1911 ve 26 státech USA, který umožňuje občanům velice snadno a rychle odvolat každého politika nebo úředníka, který ztratil jejich důvěru. U nás by to byli všichni…
  3. Armádní zákon Švýcarské konfederace, kdy každý Švýcar, který nepředstavuje bezpečnostní riziko, projde povinnou ale velice krátkou základní vojenskou službou a odchází do civilu s kompletní výstrojí a výzbrojí. Každý řádný Švýcar má tedy doma samopal a vláda si je toho dobře vědoma a podle toho se chová!
  4. Nad to je nezbytné vytlačit ze všech škol marx-satanismus, který má na naší planetě na svědomí několik set milionů lidí, což se nikomu dalšímu ani zlomkově nepodařilo a nahradit ho výukou křesťanského náboženství jako základu vzdělání a ve vyšších ročnících pak výukou duchovní vědy Rudolfa Steinera a Vodnářského evangelia Ježíše Krista, jako koncentrace nejvyšší lidské moudrosti, viz závěr rozhovoru, červený text. Ty by měly být i součástí maturity na všech středních školách a součástí státnic na všech vysokých školách. Jinak se satanismu v naší civilizaci nezbavíme a civilizační rozklad a úpadek bude dál pokračovat.
  5. Samozřejmostí je pak překonání psychotronické negramotnosti a tím získání relativní vševědoucnosti a to až po nejvyšší úroveň svého vědomí.

Mnoho lidí možná neví, že před deseti lety jste v evropských volbách dosáhl dílčího úspěchu. Překročil jste tehdy hranici 1 procenta hlasů a měl jste tak nárok na státní příspěvek. Cítíte, že by bylo možné do širšího povědomí voličů vstoupit i letos?

S naším programem nezfalšované, švýcarské, přímé demokracie a snadné a rychlé odvolatelnosti politiků přímo občany kandidujeme v každých volbách, kde seženeme peníze na volební kauce. Vzhledem k tomu, že každé volby u nás i všude jinde jsou až k nepoznání zfalšované, naše volební zisky se blíží nule, jako kdyby u nás neexistoval nikdo, kdo je s politiky a úředníky natolik nespokojen, že by chtěl mít právo takové lidi z jejich funkcí snadno a rychle odvolat. Protože skutečnost je ale v naší české společnosti přesně opačná, je to jenom další důkaz zfalšování každých voleb.

Přesto nekapitulujeme a budeme i nadále kandidovat v každých volbách a budeme tímto způsobem usilovat o probuzení politicky zcela umrtvené a rezignované české společnosti k vyšší občanské aktivitě, protože sami, bez pomoci politicky aktivních, moudrých a nebojácných lidí, tento guberniální kriminální stát RUSKO-české fízlokracie KGB a GRU, ve kterém je Zlo odměňováno a Dobro trestáno, změnit v jeho pravý opak nedokážeme.

Proto je na našich internetových stránkách www.cibulka.net už řadu let tato naléhavá byť stále neúspěšná výzva, na kterou dodnes houfně služebně reagují pouze fízlové, kteří nás v několika vrstvách stále obklopují:

NEBLOKOVANÝ OSOBNÍ KONTAKT PRO AKTIVNÍ POLITICKÉ SYMPATIZANTY:
Jediná možnost je každý rok ve státní svátky 1. 5. a 28. 10. v Praze na
Strossmayerově náměstí před kostelem sv. Antonína od 10 do 12 hodin.
Filtrovaný kontakt: Volte Pravý Blok www.cibulka.net, P. O. BOX 595, 170 00 Praha.
Filtrovaný mailový kontakt: Petr.Cibulka@PravyBlok.cz.

Pokud se nám nepodaří vyburcovat české občany ke společensky prospěšným aktivitám do vypuknutí ostré fáze III. světové války v Evropě v roce 2025, jsme přesvědčeni, že se nám to podaří po návratu armád důkladně poučených vojáků ze zákopů balkánské fronty.

Je ovšem otázkou, kdo z českých občanů bude ochoten za dnešní kriminální stát bojovat a umírat. Možná že se nenajde vůbec nikdo…

Považujete financování politických stran ze státního rozpočtu za problém? A jsou podle vás volební kampaně v Česku férové?

Tak jak jsou RUSKO-českou fízlokracií zfalšovány každé volby, tak je zfalšovaný i volební zákon a financování politicky aktivních stran. Každá politická strana, pokud má existovat a vyvíjet politickou činnost, musí mít tomu odpovídající finanční prostředky, protože pokud máte na kontě nulu, je i vaše politická činnost nulová, což držitelům kriminální státní moci nad námi, našim marx-satanským otrokářům, na nejvyšší míru vyhovuje.

Anketa

Podporujete vládu Andreje Babiše? (Hlasování od 1.5.2019)

78%
hlasovalo: 21592 lidí

Pokud má být politická soutěž poctivá a spravedlivá, musí každá kandidující politická strana dostat peníze za každý hlas, který dostane, i kdyby ve volbách získala pouze jeden jediný hlas! Tedy ne jako je tomu dnes, kdy i v totálně zfalšovaných volbách dostanou peníze za cizí připsané hlasy pouze ty strany, které tímto podvodným způsobem získají v evropských volbách alespoň jedno procento, anebo v parlamentních volbách alespoň 1,5%.

Jinak jsou až k nepoznání zfalšované nejenom každé volby, to si může každý ověřit siderickým informačním kyvadlem, ale totálně zfalšovány jsou i tzv. průzkumy veřejného mínění i politická prezentace neparlamentních politických stran, které jsou ze všech masmédií zcela vytlačeny. Prostor v masmédiích dostanou pouze parlamentní politické strany v žoldu ruských KGB a GRU, anebo ty neparlamentní politické strany KGB či GRU, které je mají v Parlamentu čas od času nahradit. V období mezi volbami se nikam nedostanete, a to dokonce ani do Českého rozhlasu, který sám sebe vydává za veřejnoprávní, ale je vždy důsledně proti veřejnosti.

Jedinou světlou výjimkou je Česká televize a její okrajový pořad Politické spektrum, který jsme si vybojovali dvěma žalobami na Českou televizi, podaných z důvodu její mnohaleté politické diskriminace neparlamentních stran. V tomto pořadu jsme vždy jen několik minut, a to 2x ročně… Tomu se u nás říká rovná a poctivá soutěž politických stran… Nikde jinde ale nemáme šanci!

Proto rozesíláme na desítky tisíc mailových adres naše politicky necenzurované zpravodajství, jehož rozesílání nám ale užiteční idioti Moskvy z BIS silně blokují… Zablokovali nám na dva roky i naše hlavní informační internetové stránky www.cibulka.net a několikrát nám úplně vymazali naše necenzurované video stránky na Youtube = ruská vojenská špionáž GRU s cca tisícem video dokumentů. Naše graficky těžce poškozené články na www.cibulka.net jsou toho nejlepším důkazem…

A to nemluvím o tom, že nám z našich počítačů několikrát vymazali naši databázi 30.000 mailových kontaktů a před parlamentními volbami v roce 2017 nám dokonce fízlové vymazali celý počítač, připojený na internet, a to i se všemi daty.

Bohužel jinou možnost, než i za těchto politicky barbarských podmínek stále pokračovat, v naší dnešní třeskuté demokracii ruského typu nemáme, stejně jako jsme ji neměli za nedávné ruské vojenské okupace a předchozí marx-satanské totality, kdy jsem byl za tyto aktivity 5x marx-satanisty uvězněn...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

19:48 Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

„Rozčarování z EU narůstá. Volby třeba na Slovensku anebo v Nizozemsku to jasně prokazují,“ říká pub…