Kdyby vstal táta Dienstbier z hrobu, zfláká mladého páskem. A vedoucí českých čarodějnic Šabatová... Senátor Doubrava uzavírá povedený týden českých neziskovek

30.04.2016 23:59

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR O tom, co si myslí ohledně chování některých lidí vůči prezidentu Zemanovi o neziskovkách i o „pomalování“ některých multikulturních kaváren promluvil mimo jiné pro Parlamentnilisty.cz senátor Jaroslav Doubrava. Široce se rozhovořil o incidentu, kdy měly děti údajně na popud pracovnice neziskové organizace házet hlínu na prezidentův portrét. „Ona tím neplive jen po prezidentovi, ona tím poplivala i většinu národa, která Miloše Zemana zvolila,“ vyjádřil se na adresu této pracovnice, kterou označil za hloupou husu.

Kdyby vstal táta Dienstbier z hrobu, zfláká mladého páskem. A vedoucí českých čarodějnic Šabatová... Senátor Doubrava uzavírá povedený týden českých neziskovek
Foto: hns
Popisek: Jaroslav Doubrava v půlnočním rozhovoru

Co říkáte na informaci o tom, že v jedné pražské škole měly děti údajně házet hlínu na portrét prezidenta, k čemuž je prý vedla pracovnice neziskové organizace?

Kdyby to bylo údajně! Člověk s tak špinavým charakterem nemá u dětí co pohledávat. Ukazuje to jen to, jací lidé jsou velmi dobře neziskovkami živeni. Ona tím neplive jen po prezidentovi, ona tím poplivala i většinu národa, která Miloše Zemana zvolila, a která ho v současnosti podporuje! Četl jsem o případu, kdy ve Švýcarsku ředitel školy dal za pravdu muslimskému žáku, že nemusí podávat ruku učitelce, přestože to školní řád nařizoval. Co se stalo? Druhý den už nebyl ředitelem! Příklad hodný následování! Ta hloupá husa už by do školy nesměla vkročit a ředitel školy stejně tak! Kdyby to byl jediný případ. Na jiné škole učí děti jak se klanět Alláhovi! Tak si tak říkám. Co jsme to za národ? Zatahovat do svých názorů děti považuji za nestoudné a ubohé. Ukazuje to na podlost dospělých. Aktivisté neziskových organizací šířící lásku a humanismus, podobně jako teroristé, žijí ve zvláštním světě, kde se mísí naivita, láska a nenávist ve smrtelném koktailu blbosti. Nedivím se, že na popud hloupé husy - aktivistky školní děti z Prahy 4 házely kuličky hlíny na obraz prezidenta Zemana.

K tomu lze dodat, že jsem již uvedl - lidé jako výše zmíněná aktivistka jsou nebezpeční i pro Evropu. Lidé z neziskovek jsou ideálním cílem islamistů pro svou naprostou vykolejenost z reálného uvažování. Proto také pomáhají v nelegální migraci lidí z islámských zemí do EU. K okupaci jakékoliv oblasti není potřeba jenom invazní armády.

Takže uvede výčet podmínek.

  1. mít v zemi síť ochotných očí a hub, které poskytují invazní skupině informace o čemkoliv. znát nelegální ekonomické sítě a kriminální sítě, a politické klientské sítě, tedy koho lze a kde podplatit nebo zastrašit

  2. poznat idioty a kolaboranty, tedy osoby natolik hloupé, že z dobré vůle budou invazním skupinám pomáhat, a natolik šikovné, aby (aniž by to pochopili) lobovali podle potřeb invazní skupiny. Jak ministr Pelikán, Dienstbier, Uhl a jeho manželka Šabatová, nebo hloupá aktivistka, která děti nabádala, aby házely hlínu na portrét prezidenta. Všichni dohromady mají vytvořit situaci, aby příchod invazní islámské skupiny – vlny, nebyl považován za hrozbu, ale jenom za řešitelný problém. Pokud něco nazvete problémem, nemůžete se tomu bránit, ale jenom „to“ řešit. Řešit znamená tak dlouho hledat řešení, až dojde k nezvratné změně – začnou fungovat mechanismy, které invazi prohlásí za normální stav. Kdo se tomu bude bránit, bude od té doby člověkem jednající proti systému, čili zákonu. To lze nazvat plíživou okupací.

Co více k hloupé huse a k házení kuliček hlíny na obraz prezidenta říci?

Co tento konkrétní případ ve škole podle vašeho mínění v dětech zanechá?

Přesvědčení, že si mohou dovolit cokoli ke komukoli. Prostě ztráta autority. Podívejte se, co si dnes dovolují děti k učitelům. Podívejte se, co vyváděli studenti, jejichž řádění bylo zveřejněno na internetu. Řádění, které asi vedlo až k uštvání, ke smrti učitelky. Takových příkladů je celá řada. Myslím, že kdyby byli postiženi ti, kteří toto umožní, ale i jejich vedoucí, vypadalo by to na školách i v běžném životě jinak.

Myslíte si, že by něco takového bylo například v Americe, nebo třeba i v Německu vůbec možné?

Nemyslím si to. Dokonce si myslím, že by to tam nikoho ani nenapadlo. Podívejte se, v jaké úctě tam chovají vlajku! Myslíte si, že by v Americe prošla taková zhovadilost, jakou předvedli blbečkové Ztohoven ukradením prezidentské vlajky a vyvěšení toho jejich? Jsem přesvědčen, že už by nežili, že by je ochranka Bílého domu bez jakýchkoli rozpaků sestřelila. Vzpomeňte na zastřelení řidičky, tam jen proto, že nezastavila dost rychle. A to měla v autě malé dítě!

Co byste vzkázal těm, kteří prezidenta neustále „napadají“, poučují a zkrátka mu dávají najevo, že není „jejich“ prezident?

V podstatě jsem to již řekl. Je to poplivání všech, kteří Miloše Zemana volili, a kteří mu i v těchto dnech vyjadřují svou podporu. Hezky a pravdivě to řekl Vítek Jandák, když ocitoval: „ V Americe, když vyhrál Obama nad McCainem a byl to tvrdý souboj, tak McCain jako chlap přišel a řekl: Gratuluji vám k vítězství, od teď jste můj prezident. Tak se chovají chlapi. Ale tahle lidská chamraď, ten póvl, to nedokáže.“

Jak hodnotíte neziskové organizace i s ohledem na to, co se dělo kolem křesťanských uprchlíků z Iráku?

Nejraději bych řekl, že je to sebranka, na které by stát neměl vydávat ani korunu. Pak by mohli ukázat, jak to s tou pomocí myslí vážně, že to nejsou peníze, pro které to dělají. A ti „slavní“ křesťanští uprchlíci? Okamžitě vyhostit! Jasně dokázali, že neutíkali před nebezpečím, které by jim doma údajně hrozilo. Šli za vidinou bezpracného, pohodlného života. Jejich představy nesplňoval život u nás, také proč, když v Německu se budou mít lépe, tak vyrazili! Už několikrát jsem řekl, že nastal čas ne na přijímání dalších migrantů, ale na jejich vracení zpět aby mohli uplatnit svou touhu po práci a začít obnovovat svou zemi. Toto jsem řekl při jednání Pléna Senátu i premiérovi Sobotkovi. Žel, mou otázku, zda ten čas nastal, cudně přešel mlčením. K tomu dodávám: V Iráku jsou dvě třetiny území zcela bezpečné – šíitský jih a kurdský sever. V Sýrii je bezpečná zóna vládních vojsk a také kurdská enkláva. Bohužel, kurdské území dnes ohrožuje nejen všivý islámský stát, ale také všivé Erdoganovo Turecko.

VŠECHNY DŘÍVĚJŠÍ PŮLNOČNÍ ROZHOVORY

Velkou aférou bylo v posledních dnech „pomalování“ několika multikulturních kaváren. Co si o tomto činu myslíte?

Jde o humbuk o ničem. Mám pochybnost o tom, že by se našel cvok, který by pod kamerami dělal takovou klukovinu. Spíše mám pocit, že to mohli být sami majitelé, nebo objednaní sluníčkáři obecně, kdo to udělal. Aby se zviditelnili jako chudinky.

Mluví se i o možné provokaci…

Hned mě napadlo: Upoutat na své kavárny pozornost a vyvolat opět napětí. Prostě reklama jak fík a navíc zadarmo! Víte co by taková reklama stála v televizích?

Při úklidu – tedy „mytí“ kaváren pomáhala i primátorka Krnáčová, nebo Dominik Feri. Proč myslíte, že se do toho zapojili? A měli to podle vás vůbec udělat?

Ukazuje to jejich nulovou inteligenci. Myslím, že to bylo naprosto zbytečné a hloupé gesto. Co tím chtěli deklarovat? Svou podlejzavost komusi, nebo to, že ještě umí nějakou práci? Žádný rozumný důvod mě nenapadá. K vyšetření takové věci máme kompetentní orgány a k úklidu patřičné firmy. Ty by úklid udělaly určitě rychleji a dokonaleji. Jenže to by u toho nebyli jmenovaní pseudohumanisté vidět. To je důvod jejich primitivního ukazování v roli „Viktora čističe“! Alespoň se lidé přesvědčili, že to jsou pózéři.

Po útoku na kavárny následovala demonstrace proti projevům nenávisti. Vyřeší to podle vás něco?

Není to potvrzení toho mého dojmu, o kterém jsem mluvil? To, že lidé dávají najevo nesouhlas s přijímáním migrantů, nepovažuji za projevy nenávisti! Jsou to projevy obav o budoucnost nejen naší vlasti, ale o budoucnost celé Evropy. Podívejte se, jak dlouho řešíme problémy nechuti pracovat u cikánů. Stále bezvýsledně! To, co do Evropy přichází, je horší, v lepším případě, stejné. Shrnu-li, nevidím to jako nenávist, ale jako legitimní obavu o naší budoucnost.

Aktivista Hate Free o prezidentu Zemanovi:

Jaký je váš názor na agenturu Hate Free a v této souvislosti na ministra Dienstbiera?

Peníze budiž až na prvním místě se říká. Myslím si, že tady jde právě o ně. Vydatný pramen dotací je prostě lákavý. Upřímně řečeno, proč by ho nevyužívali. Po zkušenostech s různými takovými rádodyagenturami cucajícími peníze například na začleňování cikánů, a že takových „odborníků“ u nás je! Proč nikoho nezajímá, proč se to stále nedaří, jestliže to stojí tak obrovské prostředky! Ale také proč vynakládání takového množství financí není prakticky kontrolováno! Proč by se neobjevovaly další a další. A Dienstbier? Kdyby jeho táta vstal z hrobu, vzal by pásek a zflákal by mu zadek, protože dělá rodině svým hloupým chováním jenom ostudu. Svému otci nesahá ani po kotníky. Myslím, že by se měl vydat do své druhé vlasti a škodit zase chvíli v Americe.

Například Stanislav Křeček se vyjádřil, že kampaň HateFree nijak ke zmírnění nenávisti a rozdělení společnosti nepřispívá, spíše naopak. Má podle vás pravdu?

Má naprostou pravdu. Jak Stanislava Křečka znám, neřekl by nic, za čím by si pevně nestál! Když vidím reklamu post fašistické organizace HateFree, jediné, co mě napadá, že tohle mohou vymyslet jenom nebezpeční idioti.

Velké emoce u mnoha lidí vyvolal návrh novely zákona o upřesnění trestného činu hanobení a podněcování nenávisti k osobám například na základě jejich sexuální orientace. Co si o něm myslíte?

Ono by nešlo jen o hanobení a podněcování nenávisti například osob pro jejich sexuální orientaci. Ty by zůstaly stranou velmi brzy. I když Vám řeknu zcela upřímně. Vím, že za to, že si s nimi příroda hloupě pohrála, nemohou. Proč s tím ale chodí na veřejnost, proč nezůstanou doma v ústraní? Právě tím vyvolávají negativní reakce. Navíc, pamatuji si, když prohlašovali, že jim ke štěstí stačí možnost registrace jejich vztahu. Pak už to nestačilo, ale chtějí svatby. Dnes jdou po možnosti adopce dětí. S tím zásadně nemohu souhlasit! S čím přijdou později? Podobně postupují i islamisté. Pomaličku plíživé požadavky, jako hadi v trávě.

Tento sluníčkářský zákon by nám všem vzal možnost protestu proti čemukoli! Dal by úlisně poslušným orgánům možnost jakékoli naše nesouhlasné vyjádření prohlásit za závadné a trestat. Nelíbí se ti chování cikánů, nelíbí se ti, jak žijí z práce jiných, a říkáš to? Podněcuješ k nenávisti, marš do basy! Nelíbí se ti přísun migrantů a upozorňuješ na nebezpečí, které s nimi přichází a říkáš to? Šup do basy. Zlobte se na mne, nebo ne, ale, toto skryté násilí proti občanům nebylo ani za toho zavrženého systému před rokem 1990! Kde je vyřvávání „Nejsme jako oni!“ I když mají vlastně pravdu. Jsou horší! Přijetí takového pendreku přece nemůžeme dopustit. I když Bruselu by se přijetí líbilo. Tam na rozumného mezi idioty skoro nenarazíme.

Někteří poukazují na to, že jde o zavádění cenzury, „náhubku“ a privilegování homosexuálů. Takže by se do podle vás dalo takto vyložit?

Ano, to v každém případě, jak jsem řekl. Nejde jen o tyto osoby. Homosexuály chtějí zamaskovat, odvést pozornost od podstatně závažnějších možností! Tento „náhubek“ by jim dal možnost uplatnění primitivního násilí na společnosti: Odstíhat kohokoli, kdo by se jim znelíbil. V jakémkoli vyjádření by mohli nalézt to, pro ně potřebné, podněcování a možnost zavelet „ Obušku, z pytle ven“!

A je vůbec podle vašeho názoru naše společnost opravdu tak „nesnášenlivá“ k různým menšinám, že je nutné řešit to novelou zákona?

Jednoznačně není! Nesnáší flákače žijící z práce jiných a dlužno říci, že žijící většinou podstatně lépe, než ti, kteří na ně pracují. Zdá se Vám normální, že rodina cikánů vyfasuje na sociálních dávkách 92 tisíc korun, ano slovy devadesát dva tisíc korun?! Pro kolik rodin tvrdě pracujících to je mzda několikaměsíční! Vadí, samozřejmě to, jak v rukavičkách zacházíme s těmi, kteří ilegálně překročí naše hranice, a přesto vyřvávají, jak špatně se o ně staráme a tak bych mohl pokračovat! A sekundují jim hlupáci jako ministr Pelikán nebo vedoucí českých čarodějnic soudružka ombudsmanka Šabatová?

Proč nám ale nevadí Ukrajinci, Vietnamci, Číňani a další? Protože nevyřvávají do noci. Protože pracují. Mnohdy s takovým nasazením, jak by naši nepracovali. Protože jejich děti řádně chodí do škol a jsou to většinou velmi dobří studenti. Prostě, chovají se jako běžní sousedé. Nepotřebují zvláštní výsady, jako osobní asistenty, školní pomůcky a hodně často i oblečení zdarma. Dovážení do škol, které většinu z nich ani nezajímají, protože už v té škole vědí, že budou pohodlně žít ze sociálních dávek. Ne, nepotřebujeme žádné zvláštní zákony. To, co potřebujeme, je zajistit, aby současné zákony platily pro všechny bez výjimky. Ostatně, proto to jsou zákony. Poruší-li je kdokoli, musí na něj být pohlíženo způsobem „Padni komu padni“. Ale to by podle sluníčkářů bylo porušování lidských super práv…


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přijedou a diví se: „Co máte ze života? Pořád pracujete.“ Řeší migraci už od 2015. Byla u všeho

4:44 Přijedou a diví se: „Co máte ze života? Pořád pracujete.“ Řeší migraci už od 2015. Byla u všeho

Přesně před týdnem oficiálně odstartovala koalice Přísaha a Motoristé sobě svou kampaň do eurovoleb.…