Ladislav Větvička: Viděl jsem příšerné věci ve velké redakci. Brusel rozpoutá peklo, když vyhrají Le Penová a spol. A s Trumpem je to také jinak

06.02.2017 4:40

ROZHOVOR Donald Trump nepřišel ze vzduchoprázdna. Také je odvislý od velkých bank, upozorňuje čtenáře ParlamentníchListů.cz bloger roku, cestovatel a spisovatel Ladislav Větvička. Ten příliš nevěří ani v plynulou proměnu garnitur Evropské unie

Ladislav Větvička: Viděl jsem příšerné věci ve velké redakci. Brusel rozpoutá peklo, když vyhrají Le Penová a spol. A s Trumpem je to také jinak
Foto: Facebook Ladislava Větvičky
Popisek: Ladislav Větvička

Donald Trump začal úřadovat za hlasitých protestů aktivististů, či aktivistek. Čemu to přisuzovat? Jeho obhroublosti, odchýlení se od minulé agendy, či jeho údajnému rasismu? Co na jednom člověku může miliony lidi tak iritovat, že jdou do ulic násilně protestovat?

Za to nemůže Trump, za tím stojí levičáci, u nich je to už takový zvyk. Všichni levičáci se vztekají, když není po jejich. Oni mají představu, že demokratické je to, když je zvolen jejich kandidát. Když ne, pak to podle nich není demokratické, jsou schopni ničit hodnoty, prát se s okolím, zapalovat cizí auta a cizí domy a klidně i vraždit. To je společné všem levicovým hnutím, od bolševiků, přes nacisty, komunisty, až k růžovo-zeleným multikulturním bandám.

Zastánci Trumpa tvrdí, že je jen trestán liberálnimi, multikulturními a globalistickými kruhy za to, že jde proti právům menšin či gayů a že nechce po světě šířit lidská práva a demokracii. Dokonce se mluví o angažmá George Sorose, coby jakéhosi čarodějného ochránce obamovského uspořádání. Jak takové úvahy vysvětlit?

Vypadá to, že starý Soros zainvestoval hezkých pár miliard dolarů jako v minulosti, ale investice se tentokrát nepovedla. To se stává, tak se jeho ovečky teď trochu vztekají. Mimochodem, to mi připomnělo, že „šíření lidských práv a demokracie“ je vlastně pěkné svinstvo, pokud je tím myšleno rozpoutání válek v Iráku, Sýrii, Lybii atd.

Anketa

Kdo má v tuto chvíli nejvíc vaší důvěry? (hlasování od 5.2.2017)

hlasovalo: 12728 lidí

Vysokoškoláci bývají proti Trumpovi. Někteří pozorovatelé tvrdí, že provázanost médií, univerzit a neziskovek vytváří systém oborů typu gender studies, multikulturních studii, kulturologie a dalšich oborů. Je to křivda vůči univerzitám?

Ne, to je přesný popis situace. Ve Spojených státech se od poloviny šedesátých let vede tato zločinná kampaň, jejímž výsledkem je debilizace národa. Multikulturní agenti infiltrovali nejprve vzdělávací systém tak, jak to popisuje agenda tzv. Frankfurtské školy a Kalergiho plánu, popisující likvidaci bílých národů. Ve vzdělávacím systému vytvořili zvrhlé obory jako gender studies atd. Poté, co se tato praxe ukázala být úspěšná, pokračovali v Evropě západní, no a přibližně od poloviny devadesátých let i v naší zemi. Tehdy došlo ke změnám v našem vzdělávacím systému, jehož výsledkem je opravdová debilizace našich dětí. Podívejte se, jak stoupají náklady na jednoho žáka (a tyto finance jdou právě na podporu nepotřebných, zvrhlých oborů a multikulturních asistentů), a na straně druhé prudce klesá vzdělanost dětí. Právě před měsícem byly zveřejněny výsledky testů. Trend je katastrofální, a počítejte s tím, že to není konec…

Pokud jde o George Sorose, konglomerát jeho nevládních organizací je podezírán z organizování „barevných revolucí“, z ovlivňováni politiky po celém světě ve prospěch liberálních představ apod.  Jak nahlížet chladně a v souvislostech na dílo tohoto starého muže, který některým bývá oceňován jako ochránce západních hodnot? O co mu jde?

Ten starý, hodný pán, který pečuje o světové dobro, jen pokračuje v díle svých předchůdců. Tyto bankovní kruhy financovaly a financují všechna svinstva a tzv. barevné revoluce za posledních sto let. Podporovali a financovali rudou revoluci v Rusku, hnědou revoluci v Německu, oranžovou na Ukrajině, všechna ta arabská jara a desítky dalších převratů, revolucí a jiných svinstev po celém světě. Dělají to tak desítky a stovky let a je to velice dobře naplánováno. A stejným způsobem ten starý, hodný dědeček dnes podporuje růžovou revoluci v USA.

Europoslanec Jan Zahradil napsal, že Trump dělá tečku za 90. léty – léty Clintona, Albrightové či Havla. Je způsob chápání mezinárodních vztahů jakožto boje USA za lepší svět u konce? Je dobře, když už Trumpovi nebude záležet na boji Ukrajiny proti Rusku, na ochraně lidských práv – a naopak s Ruskem může uzavírat pragmatické dohody? V čem přesně tento „starý svět“ skončil?

Já žádným tečkám nevěřím, jsem realista. Trump nepřišel ze vzduchoprázdna. Je to člověk bankovních kruhů právě tak, jako Clintonova banda. Trump v minulosti zkrachoval. Kdo mu pomohl? Bankovní kruhy. Opravdu si myslíte, že by si vybrali člověka, který neudělá to, co bude vyhovovat jejich plánům? Když se dostal k moci Kennedy a oproti plánům se pustil do vydávání měny mimo FED, byl rychle zlikvidován. Proto jsou pod přísnou kontrolou už nominovaní kandidáti. Když hrozí nečekaný vývoj, je zlikvidován kandidát na prezidenta už při primárkách, jak byl naposledy odstraněn RFK. Ne, já nevěřím, že by Trump dělal své kroky bez toho, aniž by to bylo v zájmu bankovních kruhů. Ale pokud to tak je, a Trump je chybou v Matrixu, pak bude brzy odvolán, zničen nebo zlikvidován.

Donald Trump nejprve označil NATO za zastaralé, pak v rozhovoru s britskou premiérkou i s německou kancléřkou dodal, že jeho úloha je zásadní. Vyzval také Evropany, aby se začali starat o své zbrojní výdaje sami. Nečeká se od něj podpora vojenského tlaku na Rusko a podpora Pobaltí či Polska v něm. Evropskou unii rovnou mezi řádky označuje za nedůležitou. Čili, opravdu myslí vážně jistý izolacionismus. Co s tím my? Semknout se kolem Merkelové? Začít politiku všech azimutů?

Víte, NATO je strašný průser. Podívejte se, co natropilo od poloviny devadesátých let. My jsme vstoupili, a už pouhé dva týdny poté jsme bombardovali Jugoslávii.  Severoatlantický pakt měl být rozpuštěn tak, jako Varšavský pakt. My jsme místo toho, abychom začali budovat svobodnou euroasijskou zónu, tak jsme začali tajně pracovat na likvidaci Ruska. Nezapomínejme, že Rusové byli první obětí komunistického svinstva, financovaného americkými bankami. Osm milionů lidí bylo vyvražděno jen při bolševickém teroru po skončení světové války.

Po pádu komunismu v roce 1991 si Rusové oddychli a chtěli se radovat z toho, že jsme se společně toho svinstva zbavili. Nikdo ze „Západu“ se ale s nimi radovat nechtěl. Naopak. Rozpadem společné měny byla nastartována obrovská tragédie prakticky ve všech zemích bývalého Svazu. Vnitřní trh se rozpadl a Jelcin spolu se západními poradci vedl zemi k totální destrukci. A destrukce byla připravena, Rusko se mělo rozpadnout do několika nezávislých celků s vlastní měnou, které by byly pod patronátem západních zemí. Ale ten poslední krok se Jelcinovi nepovedl. Všichni tehdejší protagonisté se dnes shodují, že se v Putinovi velice zmýlili. To, co se mu v následujících letech povedlo, nebylo v plánu. Dnes je pozdě. Rusko je zpět a v plné síle. A šašci z Bruselu na to hledí a nic nechápou.

A co s tím my dnes? Byla to krásná doba, kdy jsme snili o tom, že nepotřebujeme armádu, okolo nás jsou přátelé a hranice nic neznamenají. Začněme jednat. Potřebujeme armádu, potřebujeme domobranu a potřebujeme mít pod kontrolou své hranice. Pokud to potřebuje Švýcarsko, pak to potřebujeme také.

Den po inauguraci Trumpa se sešli Le Penová, Wilders, Okamura, Salvini z italské Ligy severu, Petryová z německé AfD a další nacionalisté. Vyjádřili Trumpovi podporu. Jsou to „budoucí vládci Evropy“? Mohou se jim establishmentové strany vyhnout, když přeberou jejich nechuť k migrantům? Jsou tito lidé jen splasklá bublina? Co za 5 let zbude z uspořádání Evropy, které dnes zrcadlí např. Evropský parlament?

Evropské fašisticko-úřednické kruhy, soustředěné v Bruselu, prosazující zločinnou strategii Kalergiho plánu, si nenechají svou hračku vzít jednoduše. Pokud by se do čela národních států a Evropy svobodných národů dostali lidé, které jste jmenoval, pak je Brusel schopný ve vzteku rozšlapat ten svůj hrad z písku, spolu se všemi bábovičkami, které krade národním státům. My jsme ještě vstupovali do Evropy svobodných národů, ale ta Evropa dnešní je jiná. Obávám se, že je pozdě. Obávám se, že už jsme za bodem zlomu. Kdyby v západní Evropě začali vyhrávat výše zmínění lidé, tak bude rozpoutáno peklo. Bankovní a bruselské kruhy jsou na tuto alternativu připraveny, mloci, bojovníci z východu, kteří nemají co ztratit, jsou už také na svých místech.

Nelze opomenout média. Dle Trumpa o něm lžou, dle médií lže Trump. Proč západní média ztrácejí důvěru svých čtenářů? Jak to souvisí s termínem „jediný správný uhel pohledu“? Předkládala média jen jeden správný názor a nyní jsou trestána? A co česká média?

Média? Kdo to je? Kdo je platí? Kdo tam pracuje? Byl jsem nedávno v redakci jednoho významného mediálního domu. To, co jsem viděl, bylo příšerné. V obrovských, bezbariérových místnostech seděli u počítačů mladí, vyjukaní chlapci a děvčata, sotva vyšlí z multikulturních lavic našeho zvrhlého školství. Na recepci vlála vlajka Eurounijního spolku. A tito multikulturní svazáci formují naše veřejné mínění. Smutné, co? Novináři jsou docela blbě placení, a když potřebujete na splátky hypotéky, tak každá koruna je dobrá. Všechno to samozřejmě zastřešují šéfové redakcí, chlapi okolo padesátky. Ale i oni živí své rodiny. O televizní propagandě ani nemluvím. To je jednoznačný návrat k normalizačním rokům. Nestranné zpravodajství neexistuje, lidé nesmí ani naznačit jiný úhel pohledu, jinak jsou zlikvidováni. Je hrozné sledovat aroganci a nevychovanost pseudomoderátorů, kteří skáčou tázanému do řeči, kladou stupidní otázky a melou pořád to stejné dokola. To je tragické, kam naše média klesla.

Donald Trump koncem minulého týdne vyvolal bouři kritiky, když zcela pozastavil příliv migrantů do USA. Může takto razantní přístup prezidenta USA vykořenit představu, že se migrantům musí automaticky pomáhat?Jaký dopad to může mít v Evropě? Merkelová s Hollandem se jali Trumpa poučovat. Zvítězí nakonec ryze humanistický „evropský“ přístup v tom, že prostě pomáhat musíme, anebo se časem i zde ujme tvrdý přístup v přísném výběru, koho si k nám do Evropy pustíme a vůči ostatním žadatelům budeme nemilosrdní? A co je dle vás správně?

Amerika má máslo na hlavě. Za posledních 15 let rozpoutala mnoho válek, zničila fungující hospodářské systémy, vyvraždila miliony nevinných občanů. Je povinností Ameriky postarat se o to, aby ten bordel, který udělala na Blízkém východě, dala do pořádku. Vždyť na co šáhli, to zničili.

Přijímání uprchlíků je ale jiná věc. Když přijmete do své země milion mladých, pracovitých, údajně vzdělaných lidí, tak tím vlastně okrádáte země, ze kterých ti lidé odcházejí. Připravujete je o fyzickou a intelektuální sílu. A proč? Proto, aby tady seděli v lágrech, brali podporu a čuměli na porno na svých nových ajfounech? Co tady dělají lidé z Balkánu a Turecka? Tam je válka? Co tady chtějí lidé z Afriky? Tam je taky válka? Co tady chtějí Pakistánci, Íránci a další?

Před deseti lety jsem si řekl, že ze mě nikdo nebude dělat vola, a vydal jsem se do zemí, do kterých se obvykle na dovolenou necestuje. Byl jsem v Íránu, Tatarstánu, Sýrii, Palestině, Kosovu, Bosně, Ázerbájdžánu, Karabachu a v desítkách jiných míst. Nikdo mě nemůže obviňovat, že mám strach z neznámého, tzv. xenofobii. Naopak. Vím o těch zemích víc, než ti mladí svazáci v našich médiích. Jediné, co funguje, je společný obchod, rušení víz, vzájemná spolupráce a komunikace s lidmi, kteří tam žijí a chtějí se mít dobře, tak jako se máme dobře my. To je přesně to, co v mezinárodních vztazích prosazoval už Tomáš a Jan Baťovi. Nic nového na tom není. Vraťme se zpátky do poloviny devadesátých let a začněme napravovat chyby, ke kterým od té doby došlo.

Vystupme z Unie a buďme zase suverénním státem, který nepotřebuje žebrácký systém dotací, který rozvrací naši morálku a hospodářství.

A zpět k vaší otázce. Lidé, kteří dovolili, aby se do střední Evropy dostaly miliony neznámých mloků, jsou zločinci a doufám, že budou brzy souzeni. Lidé, kteří obdrželi tzv. „Kalergiho cenu“ za prosazování plánované zločinné genocidy bílých národů, v čele s Merkelovou, budou souzeni jako první.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Martin Huml

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…