Ladislav Větvička: Z Hermana je ukecaný tlučhuba bojující za medajlu pro stryka, pravdoláskaři ze sebe udělali idioty u Krause. Bez násilí Majdan nejde. Kocáb, Halík, Pithart, Ruml, Fischerová, Ombucmáňa…

04.11.2016 15:59

ROZHOVOR Svérázný moravskoslezský komentátor a bloger roku Ladislav Větvička vzbudil v nedávné minulosti rozruch na PL.cz svými názory na kauzu Brady a na aktivity pražské kavárny celkově. Stalo se tak ještě před velkou demonstrací na Staroměstském náměstí, proto nyní ParlamentníListy.cz Větvičku oslovily, aby zhodnotil vyvrcholení vzpoury pražských elit. A je to opět mimořádně zajímavé.

Ladislav Větvička: Z Hermana je ukecaný tlučhuba bojující za medajlu pro stryka, pravdoláskaři ze sebe udělali idioty u Krause. Bez násilí Majdan nejde. Kocáb, Halík, Pithart, Ruml, Fischerová, Ombucmáňa…
Foto: Vít Hassan
Popisek: Protestní shromáždění proti politice Hradu na Staroměstském náměstí 28. října.

Vy jste minulý týden naznačoval, že politici, kteří chystají oslavu 28. října na Staroměstském náměstí, chystají „Majdan“. Jak uspěli? Náměstí bylo plné, proslovy plamenné...

Uspěli velice dobře. Každý Majdan se rozjíždí pomalu, testují se reakce lidí, loajalita médií, naladění veřejnosti… Byl jsem před válkou v Sýrii, v době, kdy v celé zemi byl klid a mír. Ta země byla zvláštní, prošpikovaná policajty uniformovanými, i policajty tajnými. Když začaly nepokoje a najednou se objevily zbraně, kterými kdosi střílel ze střech do demonstrujících i do policie, bylo jasné, že se jedná o akci plánovanou zvenčí. Režim by sám sebe chtěl asi těžko svrhnout.

Pak jsem v prosinci roku 2013 byl pracovně v Kyjevě, shodou okolností v týdnu, kdy bylo náměstí – Majdan – násilně zabráno demonstranty. Měl jsem možnost vidět celý proces „zevnitř“, na vlastní oči, bez propagandy České televize. Sledoval jsem střechy okolních domů, jestli se tam také neobjeví maskovaní chlapci jako v Damašku. Objevili se o pár týdnů později, kdy už jsem naštěstí byl jinde.

My máme klidnější mentalitu než Syřané nebo Ukrajinci, u nás to nemusí dojít až k maskovaným chlapcům na střechách. Kdysi nám k účasti na statisícových demonstracích stačila fáma o mrtvém studentovi. To už nám dnes stačit nebude, ale obecně řečeno, test Majdanu u nás proběhl dobře, nesmyslná zápletka přivedla několik tisíc lidí na náměstí... Teď je otázka, jaký scénář mají kluci pro následující dny, jestli jim jde „jen“ o pokračující diskreditaci úřadu prezidenta, nebo jestli už je na čase provést další kroky.

Nakonec se nám kvůli celé věci rozhádala vláda: Zaorálek se zlobí, že Herman porušil slib a sešel se s dalajlámou veřejně. Herman v zásadě popírá, že by takový slib dal. Do toho se zhroutily preference ČSSD, která se propadla až pod komunisty. Nutno říct, že průzkum byl konán ještě před rozruchem nad „metály“. V jaké pozici je teď Sobotka? Co má chudák premiér teď dělat? Poprosit o pomoc Zemana, který ho nesnáší?

Jaký chudák premiér? Je to přece PREMIÉR! Hlava výkonné moci! Už dávno měl vyhodit toho, kdo podrazil jeho vládu. Šéf vlády nemůže tolerovat Jidáše ve vlastních řadách. Ministr není žádná samostatná jednotka, je členem vlády. Pokud nesouhlasí s politikou vlády, nemá tam co dělat. Že se v soukromí sejde s kýmkoliv, to je jeho věc, ať už je to skinhead v županu nebo sudetoněmecký ordner s bílou fusaklí. Ale jako člen vlády má své povinnosti.



Když tak chodíte v posledních dnech mezi lidi, případně do vaší oblíbené hospůdky... Co slyšíte o Zemanovi, Hermanovi, Gazdíkovi, panu Bradym a vůbec o všech těch lidech, kteří nám defilují v médiích? Někteří novináři, kteří nemají rádi Zemana, tvrdí, že on není žádný všeobecně oblíbený prezident a to, že ho lidé milují, si namlouvá...

Není u nás mnoho lidí, kteří by Zemana milovali. Na to udělal příliš mnoho chyb, kterými snížil vážnost úřadu prezidenta. Zeman má ale podporu ne proto, že by lid miloval jeho dvojitou bradu a gulášový pupek. Zeman má podporu proto, že ve svých názorech vyjadřuje podobné hodnoty, které zastávají lidé, kteří se živí prací a kteří nejsou napojeni na multikulturně marxistické spolky, parazitující na nejrůznějších rozpočtech. A těchto lidí je pořád v tomto státě většina – proto má Zeman podporu a proto se multikulturně marxistické spolky budou snažit o dodávku co možná největšího počtu imigrantů. Všimněte si, že se už snaží o to, aby imigranti okamžitě získali volební právo, protože imigrant bude vždycky volit toho, kdo jim slíbí vyšší dávky placené z práce místního lidu. O Hermanovi, Bradym a Gazdíkovi jsem v hospodách neslyšel ani slovo. Je to asi tím, že o klaunech se lidé v hospodách moc nebaví.

Lidé se trochu posměšně ptají, kam se ztratil Miroslav Kalousek. Na Staromáku nebyl, údery Zemanovi rozdávali poslední dobou hlavně Herman a Gazdík, TOP 09 byla dokonce i méně v médiích. Znamená to něco zásadního?

Mira Kalousek není žádný pitomec, myslete si o něm cokoliv, ale ten chlop to má politicky promyšlené. On prostě ze sebe nechtěl udělat vola, jako se to povedlo všem, kteří proti prezidentovi v posledních dvou týdnech nastoupili. Z Hermana je ukecaný tlučhuba bojující za medajlu pro stryka, pravdoláskaři ze sebe udělali idioty u Krause, z intelektuálně-umělecké fronty je zase banda zaprodanců, premiér vypadá jak mamlas neschopný zvládat vlastní ministry a z pražské primátorky je bazilišek předávající stejný klíč města Prahy strýčkovi Bradymu i papalášovi z Číny. Nebojte se, Mirkův čas ještě přijde.

Po sociálních sítích kolují takové divné teorie: Že celá „akce Brady“ byla dopředu naplánovaná, že to platí George Soros, že jde o tlak Američanů na to, aby oni mohli dostavět Temelín... Zbláznili se ti lidé, co to píší, nebo mohou mít pravdu?

Nezbláznili se. Je vidět, že přes masivní propagandu jsme nezapomněli umění číst mezi řádky.

Protestující studenti přinesli na Hrad plastiku, kde je Zeman znázorněn jako lejno. Je to v pořádku, nebo je to moc?

Je to naprosto v pořádku. Od toho máme svobodu slova, svobodu shromažďování a svobodu vyjadřovat svůj názor. Kdo leze do politiky a chce peníze z mojí kapsy, musí počítat s tím, že se ho zeptám, co za ty peníze udělal. Politici mají naše peníze a pomocí médií nám něco sdělují. My média nemáme, proto s politiky zpětně komunikujeme pomocí malování tykadel, ručně psaných plakátů, vystrčených holých zadků a lejn v nadživotní velikosti. Až se tyto lidové aktivity budou kriminalizovat, bude zle… jejda, ono už se vlastně kriminalizuje, že?

A co je důležitější: Co se bude dít dál? Blíží se 17. listopad. Čekáte masové demonstrace? A mohlo by se dle vás stát, že někomu „rupnou nervy“ a na ulice a náměstí se nám nastěhuje násilí? Ať už ze strany příznivců, nebo odpůrců prezidenta?

Jak je vidět z předchozích Majdanů, bez násilí to nejde. Neznáme přesné plány multikulturních marxistů, ale i oni sami vidí, že jejich aktivity jsou jen terčem posměchu. Nepovedená Krausova politická taškařice, srandovní Kroměřížské výzvy a smích ze strany veřejnosti je musí neuvěřitelně vytáčet. Pokud je v jejich plánu dostat lidi do ulic, pak musí přijít s násilím. Operace pod falešnou vlajkou je metoda, kterou už mají Majdanisti ověřenou z různých zemí. Jediné štěstí je, že v naší republice máme zázračného policistu, muže s koženou bundou, který zatím dokázal všechny násilné operace pacifikovat. Bojím se, co se stane, až jednou bude na dovolené…



Závěrem: Kdybyste mohl lidem v naší zemi po všech těch vypjatých dnech něco vzkázat či je o něco požádat, co by to bylo?

V jakých vypjatých dnech? Normální lidé žádné vypjaté dny nemají. Musí chodit do roboty, aby uživili sebe, starou, děcka, hypotéku a auto. Přestože to vypadá, že jsme před velkým ekonomickým celosvětovým průserem, jsme dnes v Česku v té nejlepší etapě ekonomického cyklu. Vypjaté dny tady vytváří propaganda a demagogie České televize, médií a multikulturně marxistické elity – ti tu furt dokola obemílají svou písničku a salámovou metodou nám kradou jednu svobodu za druhou. Jedná se pořád o ty samé politicky-nepolitické klauny, placené z našich peněz – Kocáb, Halík, Pithart, Ruml, Fischerová na straně jedné, Ombucmáňa na straně druhé, a spřátelené politické multikulturní gangy na straně třetí.

A co bych naší zemi přál? Třeba aby byl konečně přijat zákon, jaký mají USA i Rusko o označování lidí, kteří jsou placeni z peněz ze zahraničí, nebo z veřejných peněz a o povinném používání těchto označení v médiích. Pak by zprávy v tisku mohly vypadat třeba takto: „Daniel Herman (agent cizí mocnosti) se setkal s premiérem Sobotkou (celý život placeným z daní pracujících lidí) a Jakubem Jandou (agentem cizí mocnosti) a společně diskutovali o protilidové činnosti Ombucmáni (placené z peněz pracujícího lidu). Premiér Sobotka (celý život placený z daní pracujících) s okamžitou platností razantně…“

Sami vidíte, že systém by se velice zprůhlednil. A právě proto žádný takový zákon přijat nebude…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česko jako přívěšek, F-35 jako výplané. USA jsou připraveny chránit jen některý vzdušný prostor. Rozborka profesora Krejčího

4:44 Česko jako přívěšek, F-35 jako výplané. USA jsou připraveny chránit jen některý vzdušný prostor. Rozborka profesora Krejčího

„Nelze pochybovat o tom, že když se ve Washingtonu rozhodnou rozmístit v Česku či Polsku jaderné nál…