Martin Koller: Nafetovaný terorista může zabít Zemana. Je to prezident národa jako Masaryk. Hitler taky válčil bez pravidel, a utíkal někdo?

30.12.2015 11:41

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Po návratu ze studia Českého rozhlasu, kde předtáčel pořad prognózující vývoj v roce 2016, se vojenský analytik Martin Koller v rámci své pravidelné rubriky na ParlamentníchListech.cz vyjádřil k aktuálním otázkám. Například k vývoji na syrské frontě, k pravděpodobnosti teroristického útoku na území ČR či k vánočnímu poselství prezidenta Zemana.

Martin Koller: Nafetovaný terorista může zabít Zemana. Je to prezident národa jako Masaryk. Hitler taky válčil bez pravidel, a utíkal někdo?
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Anketa

Kterou celebritu byste volili v prezidentských volbách, pokud by kandidovala?

hlasovalo: 17768 lidí

Islámský stát začal ztrácet území a je nucen ustupovat. Džihádisté už byli vytlačeni z Ramádí, irácká armáda se s pomocí Kurdů chystá na Mosul. Podobně i v Sýrii je Daeš zatlačován syrskou armádou a Kurdy. Mezitím se v mainstreamu objevují informace typu, že Erdogan obvinil Asadův režim ze smrti 400 tisíc lidí… Tedy, co důležitého, se v těchto oblastech událo? Nakolik se může dařit v Iráku a Sýrii Daeš vytlačovat?

Situace v Iráku a Sýrii je složitá a nepřehledná. Průměrný občan, který se musí starat o obživu své rodiny v dlouhodobé chronické hospodářské krizi a je unavený, nemá mnohdy čas a náladu vyhledávat informace na alternativních zdrojích. Proto se stává obětí psychologické války, takzvaného vymývání mozků cestou oficiálních médií. Je logicky pohodlnější se podívat na zpravodajský pořad v ČT než sedět po práci u počítače a hledat pravdu na internetu. Ten je navíc záměrně zaplaven matoucími informacemi, především na Facebooku, ale i jiných sociálních sítích ovládaných z USA. Vždyť na vývoj Facebooku jako systému sledování a ovlivňování lidí v globálním měřítku přispěla i CIA. U nás je realitou matení občanů mnohými českými médii, jejichž vlajkovou lodí je ČT, a to ve službách amerických zájmů. Slouží k tomu především záměrné zkreslování informací a takzvaná politická korektnost, která není ničím jiným než odpornou, zločinnou a zavrženíhodnou formou zatajování pravdy, tedy lži, mediální manipulace a psychologické války. 

Islámský stát je umělá konstrukce, stejně jako Al-Káida a jiné teroristické organizace. V případě velkého tlaku se rozplyne, vůdcové a organizátoři zmizí do Saúdské Arábie, Turecka, Pákistánu, Súdánu, nebo s falešným pasem uprchlíka do Evropy. Zůstanou domácí bojovníci, kteří budou tvrdit, že jsou přesvědčení demokraté a s ISIL neměli nikdy nic společného. Následně začne boj jinde. Takový může být i vývoj v Sýrii a Iráku. Pokud budou teroristé v Sýrii poraženi, bude na tom mít zásadní podíl syrská armáda podporovaná Ruskem. Ostatní, snad s výjimkou Francie, to s bojem nepřehánějí. Spíše bojují jen na oko a s všemožnými výmluvami, aby nebyla jejich podpora teroristům označovaným americkou propagandou za demokratickou opozici příliš zjevná. Typickým příkladem je nedávný článek na Novinkách/Právu (Seznam), kde se píše o bojích vedených příslušníky prodemokratických povstalců a islamistické fronty An-Nusrá. Jestliže někdo spolupracuje s teroristy, není nic jiného než terorista, žádný prodemokratický povstalec. Nebo americká propaganda již mezi svojí demokracií a islámským terorismem nevidí žádný rozdíl. 

Je otázka, zda v Sýrii zahynulo 400 000 lidí. Nelze vyloučit, že tolik jich nezahynulo ani na obou stranách fronty. Podle Erdogana může legálně zvolený prezident Asad, který neustále nabízí mírová řešení, pravděpodobně za veškeré ztráty v Sýrii. Fakt, že minimálně polovinu padlých a zavražděných tvoří Asadovi vojáci a další občané Sýrie, bojující proti teroristům podporovaným z Turecka, prezidentovi státu, který je členem údajně demokratické organizace NATO, zřejmě nevadí. Turecká propaganda připomíná svojí kvalitou neustále narůstající počty obětí stalinského režimu v SSSR podle slov americké propagandy. Kdysi to bylo 40 milionů, nedávno 80 milionů a v současnosti se píše o 100 milionech. Brzy bude mrtvých Rusů a dalších občanů víc, než jich tehdy v SSSR žilo. Hlavně když se to použije proti Putinovi, to je každá lež dobrá. Ze strany Turecka, které vyvolalo občanskou válku v Sýrii spolu se Saúdskou Arábií a s podporou USA, se jedná o opravdu korektní prohlášení. Asi stejně pravdivé jako lži kolem zákeřného sestřelení ruského stíhacího bombardéru. Základem terorismu v Sýrii i tamní občanské války je turkická menšina v Sýrii. Stejnou roli plní obdobná menšina v severním Iráku. To mají být oni prodemokratičtí bojovníci vybavení nejmodernějšími americkými zbraněmi. Právě oni začali teror v Sýrii, zatímco Islámský stát se až později přidal a podpořil je. Na smrti statisíců Syřanů a také na útěku tamního obyvatelstva má hlavní vinu Turecko, Saúdská Arábie a USA. Jaký bude výsledek tamní války lze obtížně odhadnout. Současný vývoj je pozitivní, ale nelze zapomínat, že cíle účastníků jsou různé. Ani porážka ISIL v Sýrii a Iráku nezmění americkou snahu o islamizaci Sýrie podle „demokratického“ saúdského vzoru. 

Belgické policii se prý podařilo odvrátit plánované teroristické útoky, k nimž mělo dojít na Silvestra v Bruselu. Několikrát se už objevila informace, že s jistotou migrační vlnu zneužívají i bojovníci IS, nakonec i někteří z pařížských atentátníků se takto do Evropy dostali. Můžeme se v tuto chvíli díky masivním bezpečnostním opatřením cítit bezpečně? Do jaké míry považujete za pravděpodobné i budoucí útoky v Praze, jak nedávno uvedl prezident Zeman? 

Teroristické útoky v Evropě nelze vyloučit. Ale nelze přehlédnout, že nepřinesly očekávaný výsledek. Většina Evropanů začíná chápat, že islám je vůči nim nepřátelský, a začíná se vracet k vlasteneckým hodnotám. To vyvolává doslova zděšení v Bruselu a mezi poskoky amerických zájmů v celé Eropě. Další velký teroristický útok by uvedený vývoj jen posílil. Momentálně se ohrožení terorismem využívá především proti vlastním občanům cestou omezování svobody projevu a snahou o jejich odzbrojení. Kupodivu se příliš nevyužívá k funkčním opatřením proti ilegální imigraci jako základně pro budoucí terorismus, tedy s výjimkou záplavy řečí. 

Že ilegální a nekontrolovanou masovou migraci využívají islámští teroristé, je logické. Kdyby tak nečinili, museli by být doslova blbí. Islámský terorismus, který není ničím jiným než džihádistickou formou ortodoxního islámu, postupuje všude stejně. Jeho základnu tvoří početná paralelní islámská „civilizace“ v cílových zemích. Tam se vyznavači islámu sdružují a postupně, dobrovolně, místy záměrně vytvářejí oblasti obydlené pouze svojí komunitou. Je zcela lhostejné, zda je označujeme jako no-go zóny, nebo ghetta. V řadě případů tam neplatí evropské zákony, ale islámské právo šaría, které je podle několika verdiktů evropských soudů neslučitelné s evropským právem. Kupodivu nikomu z politických „elit“ ve vedení EU a konkrétních zemích to příliš nevadí. Můžeme mluvit o podpoře porušování zákona samozvanými elitami. V praxi se jedná o početné komunity muslimů neschopných a neochotných se z důvodu víry integrovat do civilizovaných společností, přestože hojně a bez zábran využívají, či spíše zneužívají jejich sociální systém a demokratické zákony. Do tohoto kotle vesměs nepracujících, ale o to chudších a agresivnějších muslimů (především mladíků) přicházejí mulláhové ze Saúdské Arábie a kážou v mešitách ortodoxní wahhábistickou formu islámu, která je ve výsledném efektu obzvláště nenávistná vůči všem nevěřícím. Po nich přicházejí na připravenou půdu organizátoři teroristických útoků z nějaké teroristické organizace typu Al-Káida, An-Nusrá, Palestinský islámský džihád, Islámský stát a dalších – financovaných opět především ze Saúdské Arábie. Jedná se tedy o síť tvořenou nepočetným teroristickým vedením, mešitami a početnými domácími muslimy jako vykonavateli. Tak je to dlouhodobě nejen v Evropě, ale rovněž v Sýrii, takzvané Palestině, Čečensku, Afghánistánu, Mali, Súdánu, Nigérii i jinde. Většinu špinavé práce vykonávají domácí muslimové, z nichž mnozí již získali občanství cílové země. Toho využívají evropská média, šířící americkou propagandu, k tvrzení, že mezi ilegály nejsou teroristé, nebo jen zanedbatelné množství. Problém je v tom, že ilegálové vytvářejí svými velkými počty právě základnu pro pozdější teror v cílových zemích. Bez nich by byli teroristé ve složité situaci. Profesionálních teroristů je málo. Ostatní jsou potenciální teroristé, nicméně přesvědčení, což dokazuje pravdivost názoru o nebezpečnosti islámských komunit a paralelní „civilizace“ v Evropě. Protiútok policie obvykle zasáhne právě základnu, zatímco organizátoři zmizí a jdou pracovat jinam. 

Útoky teroristů v Praze za příliš pravděpodobné nepovažuji, přestože je nelze vyloučit. Chybí tu totiž základna pro islámský terorismus ve formě početné a izolované muslimské komunity soustředěné do jednoho nekontrolovatelného prostoru. Především si však dovedu představit útok na našeho vlasteneckého prezidenta zosnovaný osou zla a provedený nějakým nafetovaným teroristou ohánějícím se rozhořčeně koránem v boji za demokracii a lidská práva. 

Ofenziva je vedena jinými směry, které nejsou tak otevřeně agresivní. Je to především nárůst obchodu s drogami, protože v Afghánistánu je rekordní úroda máku a konopí. Ceny heroinu tedy půjdou dolů. Dalším směrem je islámské bankovnictví v Evropě. V médiích je oslavováno jako protiklad hrabivému evropskému. Přitom se nenápadně uvádí, že se opírá o islámské právo šaría. Zde můžeme hovořit o obzvláště podlém propagandistickém útoku. Ne, že by bankéři v Evropě nebyli hrabiví. Jenže banka je firma jako kterákoli jiná, tudíž slouží k vydělávání peněz, nikoli jako úřad sociálního zabezpečení. Případné nestydaté výdělky bank může jednoduše omezit zákon, včetně poplatků, úroků a podobně. A zákony tvoří politici, kteří za současnou situaci nesou zodpovědnost. Islámští propagandisté se ohánějí tím, že islám zakazuje úrok, a podobnými argumenty. Jenže ani islámské banky nejsou úřady sociálního zabezpečení a musí vydělávat. Místo úroků mají platby za službu a podobné kejkle. Pokud si mohou dovolit dočasně menší zisk, musíme se ptát proč. Především je to díky podpoře z různých bohatých ropných zemí, které dlouhodobě pracují na propagaci islámu v Evropě. Proto mohou investovat i do bank v cílových zemích, aktuálně především v Británii a Německu. Dále jsou zde ilegální transfery hotových peněz – hawala – které odporují evropským zákonům. V neposlední řadě je třeba připomenout, že hlavními producenty drog jsou islámské země. A kde se asi perou špinavé peníze z tohoto zločinu vraždícího a zotročujícího především obyvatele Evropy i bez teroristů? Do praní špinavých peněz se přes oficiální silnou kontrolu opakovaně namočily i americké a evropské banky. A že by ty islámské, ovládané náčelníky početných kmenů, zůstaly stranou? Lze tedy předpokládat, že ani islámské bankovnictví, tvářící se dočasně jako přátelské ke klientům v Evropě, skrývá různá čertova kopyta. A to nemluvím o tom, že právo šaría uznalo několik evropských soudů jako odporující evropským zákonům. A zase žádná reakce ze strany vedení EU. Peníze evidentně nesmrdí. 

Sílí debaty nad složením uprchlíků, kteří přišli dosud do Evropy. Ve vánočním poselství prezident republiky řekl, že velká většina z nich jsou zdraví mladí muži, dříve už hovořil o číslu zhruba 80 procent. V reakci na to byl obviňován ze lži, protože prý Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky uvádí číslo 58 procent mužů a zbytek ženy a děti. Prezident argumentuje tvrzením šéfa německé kontrarozvědky, který hovořil o 80 procentech mladých mužů. Jak se v tom všem orientovat? Lze vůbec někde najít ověřená čísla? 

Především bychom se měli zbavit označení uprchlík. To je z velké části nepravdivé a používá ho islamistická propaganda pouze ve dvou zemích, a to v Německu a u nás. Všude jinde se používá označení migrant. Z právního hlediska se jedná o migranty ilegální, tedy ilegály, kteří od prvopočátku porušují zákony EU, aniž by byl ze strany vedení EU zájem je za to nějak postihnout. Zde vedení EU i jednotlivých zemí dlouhodobě a vědomě porušují vlastní zákony. Opět je za to nikdo nestíhá. A to slyšíme plno řečí o právním státě. Používání slova uprchlík mnohými českými politiky a médii je součástí psychologické války proti vlastnímu národu, jehož součást tvoří nejen Češi, Moravané, Slezané, ale rovněž mnozí Slováci, Němci, Židé, Rumuni, Rusové, Ukrajinci, Rómové i jiní civilizovaní přistěhovalci, kteří se podílejí na pozitivním vývoji naší země, některá z uvedených etnik již mnoho set let. Ty všechny zcela logicky myslel prezident Zeman, jestliže mluvil o naší zemi, která nám patří. Z těch, kterým patří a bude patřit tato zem, se sami logicky vyčleňují ti, kteří přišli či přicházejí především s cílem parazitovat na práci jiných, škodit a prosazovat ideologie neslučitelné s obecnými zásadami civilizovaného člověka. V případě většiny mužů i části žen, pokud pocházejí ze Sýrie, Iráku, Somálska nebo Afghánistánu, je na místě označení dezertér, případně zrádce, protože je nikdo a nic nevyvázal z povinnosti bojovat za svoji zem proti islámským teroristům, a to nejen z ISIL, ale mnoha dalších organizací podporovaných ze Saúdské Arábie, Turecka a USA. Oni zrazují vlast i civilizaci a jdou se povalovat do Evropy, přičemž Evropané mají posílat peníze a svoje vojáky do boje s jejich nepřáteli. 

Součástí psychologické války vedené z USA a jejich filiálek v Bruselu a Berlíně proti obyvatelům Evropy je dlouhodobé vytváření pocitu viny v Evropanech za to, že si svojí prací a oběťmi vybudovali za stovky let civilizovaný kontinent. Kontinent pro všechny Evropany – poprvé v historii světa se značnými svobodami, a především se sociálním systémem umožňujícím převážné většině žít na slušné úrovni. Jenže něco takového snižuje zisky nadnárodních skupin, které ovládají především americkou politiku a snaží se Evropu ukrajinizovat či spíše kolonizovat pod vládou nepočetných oligarchů. K tomu se hodí právě vytváření syndromu viny.

Tvrzení, že je špatné nepomáhat ilegálům porušujícím zákony, v některých případech i teroristům, by vyznívalo jako vtip, ne-li dokonce nabádání k porušování zákona. Že se v naprosté většině nejedná o uprchlíky, propagandistům amerických zájmů v českých médiích nevadí. Jsou dobře placeni za lhaní, mnohdy z našich daní. 

Podle dosažitelných informací se vedení EU stává obětí vlastního lhaní. Kupříkladu dochází k prokázanému falšování oficiálních počtů ilegálních imigrantů. Oficiální počet za týden byl v posledním měsíci udáván 9000, ale ukázalo se, že ve skutečnosti to bylo přes 23 000. Dále bylo zjištěno, že zcela bez kontroly se po západní Evropě pohybuje již kolem 300 000 ilegálů. Počty jsou tedy nejasné a oficiálním číslům nelze věřit, protože propaganda podporující islamizaci se neštítí ničeho. Obdobné to bude i s tím poměry mužů a žen. Vzhledem k tomu, že se jedná o organizovanou invazi, existuje samozřejmě řízení. Po většinu doby v tomto roce dominovali jednoznačně mladí muži; bylo jich místy podle snímků i víc než 80 %. Vzhledem k tomu, že evropští vlastenci na tuto situaci poukazují, došlo v posledním období k navýšení počtu žen a dětí a hlavně se záměrně dostávají do médií snímky a šoty, často záměrně inscenované, kde jsou ženy a děti v hojném počtu. Mediální propagandu a politickou korektnost, tedy zamlčování pravdy jsme poznali od roku 1990 často – počínaje důvody pro války v Iráku nebo Jugoslávii.

Co se týče Ruska, jeho vnímání a prezentace jeho činů v našich, respektive západních médiích. Hovoří se o další stagnaci ruské ekonomiky, rubl se propadá a prý stále klesá počet zahraničních investorů. V kontrastu s tím Putin mluví neustále o potřebě reforem státní správy a ekonomiky, ale nic moc se neděje. Nemůže to skutečně za pár let dopadnout tak, jak už nějakou dobu předpovídají někteří analytici, že se Rusko zcela sesype Putinovi pod rukama? A co vývoj v oblasti ruského zásahu v Sýrii a kooperaci s EU a USA? 

Rusko, které brání Evropu před islamizací, má samozřejmě dílčí ekonomické problémy. Jedná se především o dopad poklesu či spíše pádu cen ropy na světových trzích. V praxi vidíme stoletou válku za přeměnu Ruska v kolonii ukrajinského typu. Je to dlouhodobým cílem politiky především USA. Slibný vývoj tímto směrem – který nastartovali Gorbačov a hlavně Jelcin – zastavil prezident Putin, ale nejen on. V Rusku je mnoho vynikajících vlastenců, v první řadě Medveděv, který je jednou ze záruk dalšího pozitivního vývoje. Proto americká propaganda a její sluhové v Evropě prezentují především Putina jako hlavního světového zloducha. Přitom reprezentanti americké a evropské politiky, kteří se považují za elity, nemají ani zlomek takové podpory ze strany svých občanů jako Putin. Ruský prezident totiž přetvořil Rusko, byť s obrovskými problémy, ze země jelcinovských oligarchů na zemi hrdých a vlasteneckých občanů. V Evropě je vývoj přesně opačný. Evropa se aktuálně chová jako americká kolonie a přisluhuje aktuálně protiruskými ekonomickými sankcemi. Ty jsou podstatně silnější než americké. Stačí připomenout, že v současnosti koupily USA pro svůj raketový program 20 ruských raketových motorů. Evropa s výmluvami na dohody z Minsku, jež porušuje především ukrajinská vláda, dlouhodobě poškozuje svoji i ruskou ekonomiku. Navíc cestou půjček, které nebudou nikdy splaceny, udržuje ukrajinskou vládu oligarchů a fašistických bojůvek při životě. Důvodem je především zuřivost nad tím, že Rusko zabránilo vzniku amerických vojenských základen na Krymu a východní Ukrajině. Podle mého názoru bude mít Rusko ekonomické problémy ještě zhruba čtyři roky. V situaci ekonomické války s EU a NATO a ještě války v Sýrii postupují reformy pomalu. Avšak Rusko má silné spojence, především Čínu. Juan se stal světovou měnou a před čínskými bankami je tlačenice z Evropy. Rusko a jeho obyvatelé vydrží daleko víc než obyvatelé USA a EU, takže v nějaký rozpad nevěřím. Znamenalo by to světovou katastrofu demokracie a svobody a rostoucí americký monopol moci. A monopol moci znamená vždy tu nejhorší tyranii úzkých vládnoucích skupin vůči občanům. Naopak současná Evropa nemá žádné spojence a ještě jí pustí žilou transatlantická smlouva TTIP. Stačí se podívat na následky obdobné smlouvy NAFTA mezi USA a Mexikem. Otázkou je, jak budou za čtyři roky vypadat Evropa a USA se svými nekrytými virtuálními měnami, totalitou skrývanou za potřebou boje proti terorismu, chudnoucí většinou obyvatel a rostoucími bezpečnostními problémy, především islamizací. V nějakou rozsáhlou kooperaci mezi Ruskem a USA v boji proti islámskému terorismu nevěřím. Americká politika vůči Rusku a nejen Rusku se vždy zakládala na podvodu, násilí a pokrytectví a pochybuji, že se to změní. 

Vraťme se ještě k vánočnímu poselství prezidenta. Zeman v něm řekl, že příchozí mladí muži by měli raději ve své zemi zůstat a bojovat proti IS. Před časem analytik Štěpán Kotrba navrhoval, že by Evropa měla přijmout jen ženy a děti, ale muži by měli zůstat a bojovat. Naopak kritici tohoto přístupu namítají, že jakmile je tam občanská válka bez pravidel, tak logicky normální lidé utíkají… Spoustu frakcí a skupin bojuje proti sobě, válčí se brutálně. Je vůbec možné po těch lidech chtít, aby místo útěku do Evropy bojovali? 

Jednoznačně podporuji názor prezidenta Zemana, ostatně si to myslí i převážná většina našich občanů. A je potěšující, že naši lidé nejsou hloupí a pochopili, kde je pravda a odkud přichází do Evropy ohrožení. To vše bez ohledu na masovou propagaci islámu, kterou na nás chrlí sluhové amerických zájmů v médiích, především z ČT, a bandy neziskovkářů placených bůhvíkým na ulicích. Já jsem toho názoru, že Evropa by měla přijímat pouze křesťany a jiné nemuslimy, kteří jsou hlavní obětí muslimského teroru. Muži a bezdětné ženy by měli bojovat proti islámskému terorismu, abychom mohli uvěřit, že islám není agresivní a teroristické náboženství a většina muslimů je dobrých. Zatím bojují proti islámským teroristům pouze vojáci prezidenta Asada, Kurdové a část irácké armády. To jsou podle mého názoru civilizovaní muslimové, kteří zaslouží podporu. Naopak, když se podívám na tureckou muslimskou armádu, která podporuje islámské teroristy a okupuje část severního Iráku, tak v ten boj dobrých muslimů proti špatným mohu sotva věřit. A Turecko je členem NATO a chtělo by být členem EU. Pro muslimské ženy s dětmi je dostatek místa v Turecku a Saúdské Arábii. Kdyby tyto dva státy vyzbrojované z USA věnovaly peníze posílané na podporu islámského terorismu na jeho likvidaci, už by dávno neexistoval. Místo toho válčí s vojáky prezidenta Asada, kteří mají k islámskému terorismu více než daleko. Brutálně se válčí proto, že islám k tomu vyzývá. Uřezávání hlav, rituální vraždy, pobíjení zajatců a masové znásilňování žen i dětí páchá pouze jedna strana konfliktu, a to islámští teroristé podporovaní z Turecka, Saúdské Arábie a USA. 

Jestliže někdo nechce bránit svoji rodinu a zemi a postavit se islámským bojovníkům osy zla, měl by utíkat do okolních zemí ke svým muslimským bratrům. Evropa není nějaký úřad sociálního zabezpečení pro celý svět. Je to opravdu neuvěřitelné, ale pokud se někomu v Africe a okolí něco nelíbí, tak vyrazí do Evropy s očekáváním, že ho tady někdo vítá a bude ho živit. Že by se snažil bojem nebo prací vytvořit lepší podmínky doma, to ani náhodou. Můžeme mluvit o ideálu parazitismu. Je zajímavé, že v Evropě žije bez výraznějších střetů s Evropany obrovské množství cizinců. U nás můžeme jmenovat Vietnamce, Ukrajince, Rusy, o Slovácích nemluvě, a další, přičemž nikdo z nich nepřitáhl s tím, že chce zadarmo dostat dům či byt a žít ze sociálních dávek. Naopak dlouhodobý a zásadní bezpečnostní i ekonomický problém vytvářejí prakticky pouze muslimové, kteří se integrovat nechtějí. Díky islámu se vlastně integrovat ani nemohou. Oni jsou v naprosté většině tvůrci a obyvateli nekontrolovaných a nebezpečných zón a ghett některých západoevropských měst. Tam existuje jako základna terorismu paralelní nepřátelská islámská civilizace, která je ovládaná narkomafií, právem šaría a je naplněná nenávistí k Evropanům. 

Každá válka je brutální. Pouze americká filmová produkce vyrábí neprůstřelné hrdiny a svaté dobrosery zachraňující svět. I my jsme zažili před sedmdesáti lety v Evropě válku, která byla mnohdy bez pravidel. Na východní frontě neplatila ženevská konvence. Existovaly koncentrační tábory na vyhlazování civilistů a rovněž hromadné znásilňování. Existoval holocaust a plány na vyvraždění a přestěhování celých národů, především slovanských. Fašisté a muslimové v Jugoslávii doslova podřezali tisíce Srbů i jiných křesťanů, židů a dalších lidí. Jen tehdejší Sovětský svaz ztratil 26 milionů lidí. Ale naprostá většina těch, kteří utíkali ze svých zemí, utíkala proto, aby mohla bojovat proti zlu. Československo zaplatilo zhruba 360 000 mrtvých (USA 420 000), což je víc, než zahynulo za bojů v Sýrii. Ve srovnání s druhou světovou válkou je nějaká válka v Sýrii legrace. Navíc je to válka, kterou vyvolaly a prodlužují některé státy EU a NATO. A sluhové amerických zájmů si dovolují obhajovat masovou ilegální migraci dezertérů, zrádců a exportérů islámského terorismu do Evropy tím, že je v Sýrii válka. 

Vánoční poselství hlavy státu se dostalo na stránky zahraničního tisku a masivně se šířilo i na sociálních sítích na západě. Zpravidla to vyznívalo tak, že Češi uprchlíky nechtějí. Je dle vašeho názoru dobře, že tyto ohlasy vyzněly tímto způsobem? Nevypadáme jako zlá, ošklivá země? 

Na názor svého prezidenta můžeme být hrdí. Stejně jako kdysi prezident Masaryk je prezidentem svého národa, nikoli sluhou cizích zájmů. Prezident řekl pravdu, tedy to, co si myslí většina národa. Převážná většina obyvatel naší země, nejen Češi, tu muslimské ilegály nechce, a to z jasných a rozumných důvodů. Žádná xenofobie, která je strachem z neznámého, ale logická reakce na reálné ohrožení. To, že se do našeho asociálního státu zatím nevalí proudy ilegálů, na věci nic nemění. Je říkat pravdu špatné? Pokud si vzpomínám, tak se pravdou oháněl především Václav Havel. Ikona těch, kteří v současnosti nejvíc prosazují americké zájmy včetně islamizace Evropy i naší země a snaží se všemožně potlačovat svobodné veřejné vyjádření vlastního názoru. Opravdu trapný konec pravdy a lásky pod vlajícími červenými trenkami. Vlastenecký prezident přivádí k zuřivosti především sluhy cizích zájmů, kteří však tvoří ubohou menšinu mezi obyvateli naší republiky. Bez ohledu na trvalou nenávistnou mediální kampaň, která nemá ve světě obdoby, a záměrně zkreslené statistiky přibývá lidí, kteří s ním sympatizují. Moje osobní i zprostředkované informace potvrzují, že nám mnozí Evropané fandí, dokonce závidí. Britští vojáci, které nemohu jmenovat, se vyjádřili, že máme proti jejich zemi v obraně před islamizací 50 let náskok. 

Jaká je vaše prognóza z hlediska vývoje v příštím roce? 

Konec roku je za dveřmi. Prognózu budoucího vývoje nevidím příliš dobře. Zůstávají hlavní a možno říci smrtelná nebezpečí pro Evropany včetně obyvatel naší republiky. Jsou to na prvním místě etnicko-sociální inženýrství – jednoduše islamizace prosazovaná osou zla a kancléřkou Merkelovou z Berlína a jejich domácími sluhy v jednotlivých zemích s dopady na bezpečnost i ekonomiky Evropy. Součástí procesu řízené islamizace Evropy je program EuroMed, který má umožnit volný pohyb 150 milionů muslimů do Evropy. Ve srovnání s ním je současná masová ilegální imigrace jen slaboučkým testem. Sebevražedný program EuroMed by měl být urychleně zrušen a také mnohá rozhodnutí EU, která neodpovídají aktuální bezpečnostní situaci. Druhým nebezpečím je rostoucí eurototalita zaměřená proti svobodě myšlení a slova s cílem potlačovat veřejné vyjadřování všech názorů, které neodpovídají představám a ideologiím prosazovaným z Washingtonu, Bruselu a Berlína. Hlavními prostředky eurototality jsou úpravy zákonů zaměřené proti evropským občanským a vlasteneckým iniciativám a mediální takzvaná politická korektnost, která je zločinným zatajováním a překrucováním pravdy. S tím se pojí i tendence k zabavování a omezování držení legálních zbraní. Důvodem je strach evropských samozvaných elit z vlastních občanů a snaha omezit možnost občanů bránit se před islámským terorismem a organizovaným zločinem. Tento strach je dokladem toho, že vlády v Bruselu i členských zemích vládnou špatně. Kdo vládně dobře, nemusí se bát vlastních lidí. Třetím nebezpečím je chronická hospodářská krize, která se projevuje dlouhodobým systémovým zadlužováním a vysokými počty nezaměstnaných. Jakási čísla z cíleně upravených statistik a dočasná mírná zlepšení nic nemění na stabilní katastrofální realitě. Kdy si naše republika naposledy nemusela půjčovat, aby přežila? Cílem je ukrajinizace Evropy a její proměna v americkou kolonii řízenou oligarchy, případně likvidace suverénních států podle řeckého vzoru. Již před několika lety se mezi odborníky objevil názor, že EU a USA napumpují do Evropy velké sumy peněz z přetékajících bankovních trezorů včetně islámských, aby dočasně otupily pozornost veřejnosti a obranu před kolonizací. Výsledkem je právě to „úžasné zlepšení“ naší ekonomiky. Čtvrtým nebezpečím je transatlantická smlouva TTIP, která je podivná od prvopočátku svým utajováním. Dobré věci by přece měli znát všichni občané. Příprava TTIP spíš připomíná organizovaný zločin ve prospěch amerických zájmů. Občané by se měli postavit proti diktátu Washingtonu, Bruselu a Berlína a požadovat zveřejnění celého textu smlouvy, demokratickou diskuzi všech obyvatel EU k tak závažnému dokumentu s možností úprav pro jednotlivé země a především schválení referendem v každé členské zemi, nikoli úzkou skupinou amerických sluhů v Bruselu. Pátým zlem je dlouhodobá studená válka USA proti Rusku podporovaná vedením EU aktuálně sankcemi a financováním oligarchů na Ukrajině. Zároveň je zde snaha zvyšovat závislost Evropy na zdrojích ropy a zemního plny z islámských zemí jako nepřímá podpora islamizace. Jedním z cílů je i možnost vyvolání války s Ruskem, kde by hlavní ztráty nesla především Evropa a její mladí lidé vyhnaní umírat za americké zájmy. Hledá a připravuje se jen záminka jako v případě první i druhé světové války. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Řekněte to lidem ještě před volbami.“ Okamura poslal výzvu Babišovi

13:55 „Řekněte to lidem ještě před volbami.“ Okamura poslal výzvu Babišovi

Předseda SPD Tomio Okamura vyzval Babiše, aby ještě před volbami sdělil voličům, zda chce v případě …