Martin Koller: Putin je vytáhl ze žumpy. Pravda o českém islámu

15.08.2016 17:30

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Česká muslimská komunita je naštěstí dosud nepočetná. Bohužel stále menší část v ní tvoří civilizovaní muslimové, kteří přišli před delší dobou ze zemí, jež americká armáda rozvrátila. Jsou to většinou starší a vzdělaní lidé, kteří skutečně nepředstavují bezpečnostní problém. A samozřejmě existují i mezi muslimy civilizované výjimky, které potvrzují praxí prověřené pravidlo nebezpečnosti islámu, definuje svůj pohled na českou muslimskou komunitu analytik Martin Koller.

Martin Koller: Putin je vytáhl ze žumpy. Pravda o českém islámu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Vidíme zajímavý vývoj na Krymu. Rusko zuří kvůli údajné provokaci a vystavuje údajné příslušníky ukrajinských tajných služeb a trhavinu, kterou si měli přinést. Jde pro vás o věrohodné důkazy? Nebo jde o falzifikaci ze strany Ruska?

Situace v tamním prostoru je především nepřehledná. Stačí si připomenout nedávnou komedii kolem ukrajinské příslušnice létacího personálu a údajné agentky Savčenkové. Na Ukrajině navíc mnohdy není jasné, kdo je kdo. Většinu budovy velení ukrajinské tajné služby již zabrali příslušníci amerických tajných služeb. To je horší situace než u nás, kde může na základě dvoustranné dohody operovat CIA bez kontroly našimi tajnými službami. Ukrajina je tedy ještě ubožejší kolonie než naše republika.

Nelze vyloučit, že se jedná o americké agenty – Ukrajince zcela mimo kontrolu ukrajinské vlády a jejích silových složek. Přitom ani sami agenti nemusí vědět, pro koho vlastně pracují. Zbraně a trhaviny se na Ukrajině seženou téměř z celého světa, takže agenty lze vybavit čímkoli. Ukrajina je veliká a nějaký výcvikový tábor CIA chráněný fašistickými žoldáky je v tamních lesích mimo kontrolu ukrajinských politiků. Stačí připomenout amerického agenta Jaceňuka, který byl ještě nedávno ukrajinským premiérem a rozprodal americkým firmám a bankám kdeco. A najednou zmizel beze stopy??? A podobných cizáckých „vlastenců“ ve službách USA je plná Evropa, nejen Ukrajina. Většinou disponují i patřičnou mediální podporou a dostatkem financí. A najde se dost hlupáků, kteří je volí.

Potom se jedná o menší skupinu z populace krymských Tatarů, kteří jsou v žoldu saúdských a tureckých tajných služeb a vyvolávají nepokoje. I z nich je možné naverbovat agenty proti Rusku.

Vzhledem k dlouhodobé nenávistné protiruské propagandě na Ukrajině je pravděpodobné, že lze naverbovat agenty k provádění teroristických akcí na Krymu. Nějaký samohonem posilněný trouba se na špinavou práci určitě najde. Věřím, že z fašistů potetovaných trojzubci a hákovými kříži se jich najde dost i z ideových důvodů. Stejně jako pár desítek tisíc podobných zločinců, kteří dělali za druhé světové války protiruské a protipolské etnické čistky a sloužili v nacistických koncentračních táborech jako dozorci.

Podle mého názoru se ruské tajné služby nemusí snažit vyrábět ukrajinské agenty. Ostatně jejich polapení je dokladem dobré práce FSB, případně jiných ozbrojených složek a možná i spolupráce občanů Krymu, kteří jsou šťastní, že se dostali mimo kvetoucí Ukrajinu oligarchů, CIA a NATO.

Ať je to, jak chce, Rusko přisouvá k hranicím Ukrajiny další jednotky. Vyplatilo by se mu teď začít konvenční válku s Ukrajinou? Západní analytici mají strach, že kdyby Ukrajina prohrála, byl by to konec NATO, a tudíž je nutné zasáhnout ve prospěch Ukrajiny. Je Rusko ve výhodě vůči NATO kvůli lepšímu vztahu s Tureckem, tudíž může udeřit?

Přisouvání jednotek k hranici ohrožené útokem je z vojenského hlediska vcelku logické. Ukrajinské vedení neustále vyhrožuje Rusku válkou. Pokud jsou protivníci blízko, aspoň nehrozí použití jaderných zbraní, protože by byly zasaženy obě strany. Ukrajina by válku s Ruskem prohrála zcela jistě. Ubývá lidí, kteří jsou ochotni položit život za oligarchy a jejich vzorový stát podle not USA a Bruselu.

USA (tedy NATO) se stále snaží vytvořit situaci, kdy by mohly vyvolat válku a svalit to na Rusko. Proto jim tak vadí, že Rusko si na svém území přesouvá jednotky k odražení útoku. Že Američané přesouvají svoje jednotky a útvary na cizím území k hranici Ruska jim nevadí. Největší jednotka je navíc prapor, tedy od nějakých 400 do přibližně nanejvýš 1 000 vojáků podle druhu vojska, tedy žádná sláva. Avšak záleží na pozici v prostoru a kombinaci prostředků. USA/NATO mají rozhodně výhodnější pozici k útoku než Rusko.

Rusko mohlo zahájit útok na Ukrajinu za výhodnějších okolností, a neudělalo to. Co jsme se už naposlouchali řečí různých Pavlů, Stoltenbergů a jiných amerických politruků z NATO i domácích bezpečnostních expertů, především v propagandistických pořadech ČT24. Rusko mělo podle nich vyrazit na jihu k Oděse a vytvořit si cestu na Krym po pevnině. Poté se zase jednalo o tažení na Kyjev, a tím porážku kvetoucí prosperity, demokracie a lidských práv na Ukrajině. V poslední době chce Rusko údajně obsadit pobaltské republičky. A stále nic, takže samé lži.

Vhodná doba k útoku byla před rokem a dříve. Nikdo z amerických propagandistů, kvílejících v médiích o ruském útoku, dnes tam a zítra onde, ještě nevysvětlil, proč by to Rusko dělalo, a především, co by tím získalo.

Válka se vede z jednoznačných důvodů a vždy s velkými riziky, není to fotbalový zápas. Prezident Putin je politik světového formátu a starý zpravodajec. Není to nějaký Saakašvili, který zahájil válku, a poté se nestačil divit, když Gruzie dostala exemplární výprask a NATO nepřišlo na pomoc. Ani ve vedení NATO tehdy nebyli úplní idioti, aby riskovali jadernou válku kvůli jednomu pomatenci a jeho klanu.

V současnosti Rusku stačí sledovat, jak se Ukrajina hroutí v chudobě, kriminalitě a bezpráví. Až přes její území přestane téct ruská ropa, zhroutí se i energeticky. Útok Ruska by Ukrajince sjednotil v době, kdy už stále více z nich má několika vládnoucích pomajdanovských oligarchů a jejich fašistických band placených z USA doslova plné zuby.

Nechápu, proč by měl hypotetický útok Ruska na Ukrajinu znamenat konec NATO? Ukrajina není členskou zemí Aliance. Americké panstvo v NATO se nevzrušovalo, ani když Turecko a Řecko jako členské země NATO válčily o Kypr. V současné době je nevzrušuje, že Turecko jako člen NATO organizuje islámskou invazi do Evropy, čímž ji bezpečnostně destabilizuje, a tím oslabuje proti hypotetickému ruskému útoku. Asi jim oslabená Evropa vyhovuje, aby ji mohli osvobozovat, pardon, obsadit, abychom se drželi moderní rétoriky historika Klvani. A zároveň jí vnucovat koloniální smlouvu TTIP.

Lepší vztahy s Tureckem jsou pro Rusko dobré z hlediska snížení pravděpodobnosti útoku NATO na jih Ruska. Z hlediska nějaké útočné operace Ruska na západ nemají žádnou hodnotu. Navíc Turecko je stále členem NATO a za spolehlivost tamního vedení bych nedal ani tu pověstnou zlámanou grešli.

Mimochodem, Rusko objednalo pro tento rok celých 15 bojových letounů. A přitom posloucháme řeči o strašném ruském zbrojení. Stejné to je i s ruským útokem na Ukrajinu.

V Sýrii zaznamenávají úspěchy v bojích o Aleppo i síly podporované Západem. Tereza Spencerová tvrdí, že zejména proto, abychom volně parafrázovali, že Rusové jim chtějí dát také ten kus vítězství v Sýrii. Ve městě Madžíb po útěku „magorů“ z Islámského státu ženy zahazují nikáby a muži si stříhají vousy. Co ke stavu na bojišti říci? A vítězí teď hezčí islám nad tím ošklivějším?

Vítězící síly podporované Západem tvoří z velké části Kurdové. Těm jde především o vybojování vlastního státu, který měli získat už počátkem dvacátých let minulého století na základě mezinárodních dohod garantovaných USA a Francií. Američtí demokraté a obhájci lidských práv mají zpoždění téměř sto let a desetitisíce mrtvých Kurdů, možná i víc.

Je nejasné, na čem se dohodli Putin s Erdoganem. Možná se jedná také o některé oblasti Sýrie, které by mohlo získat Turecko. Erdogan si potřebuje zlepšit pozici z hlediska světových médií, protože popularita jeho i Turecka se hluboko propadla. To se podepisuje i na ekonomice. Putin je doslova vytáhl ze žumpy, samozřejmě nikoli nezištně.

Pokud proturecké síly bojují proti Islámskému státu, je to jen pozitivní. Otázkou je, zda nebude boj pokračovat i po porážce největších „magorů“ s cílem zlikvidovat prezidenta Asada a jeho vojáky. Od Američanů se dá očekávat především pokrytectví, ne-li přímo podraz. Takovým způsobem dlouhodobě odpovídají na všechny ruské přátelské iniciativy. A chovají se tak i ke svým spojencům. Jim přece nejde o boj proti Islámskému státu, který dlouhodobě podporují s cílem zničit civilizovanou Sýrii a změnit ji na kolonii Turecka a Saúdské Arábie. Jen se to trochu zvrtlo – stejně jako v Iráku, Afghánistánu a Libyi.

Problém je v tom, že Američané se stejně jako za dřívějších válek v islámských zemích dostali poněkud mimo realitu. Dění v Sýrii aktuálně určují křehké dohody mezi Putinem a Erdoganem a američtí exportéři svých zájmů se snaží, aby jim neujel vlak.

S odhazováním pohlavních plachetek a stříháním vousů bych na územích obsazených takzvanými umírněnými teroristy moc nespěchal. Ono to bude velmi rozdílné v prostorech ovládaných Kurdy a v prostorech ovládaných jinými ozbrojenci. Leckde mohou být hadry a fousy brzy opět v kurzu, jen co odjedou televizní kamery.

Islám je jen jeden a stále v něm platí džihád a právo šaría, i když propaganda v ČT24 se to snaží všemožně zakrývat. Můj kamarád má firmu, která spolupracuje s tureckými obchodníky, kteří zde žijí řadu let. Jednoho z nich se zeptal, zda by mu uřízl hlavu, až sem přijdou vládnout muslimové. Turek řekl, že k nim je jako otec, takže by to neudělal. Poté se zamyslel a řekl, že pokud by zemi ovládli muslimové, tak by uřízli hlavu jemu, pokud by ji neuřízl on mému kamarádovi, takže by mu ji raději uřízl. A Turci jsou v EU prezentováni jako civilizovaní umírnění muslimové a někteří možná byli i na té komediální mši. Islám je jen jeden v Sýrii, nebo u nás. Není žádný hezčí a ošklivější islám. Jsou jen civilizovanější a necivilizovaní muslimové.

Ti civilizovaní vlastně ani nejsou dobří muslimové podle zásad šířícího se salafismu a wahhábismu Muslimského bratrstva. Mohli by dopadnout jako civilizovaní kosovští muslimové, kteří nechtěli občanskou válku. Teroristé z dnes vládnoucí UCK podporovaní z USA je povraždili jako první. Islám je jen jeden.

Maďarsko je kritizováno za plot na svých hranicích, ale neustupuje. Švýcarská i rakouská policie se činí na hranicích s Itálií, Francouzi též. I Makedonie už přestala být prostupná. Tak tedy, kde za půl roku v Evropě budou na vnitřních hranicích hlídky a kde dokonce ploty? Co slova prezidenta Zemana, který navrhl postavit plot na našich hranicích, dojdou naplnění?

Maďarsko a další země, které se starají o bezpečnost svých občanů před islámskou invazí, jsou kritizovány ze strany etnicko-sociálních inženýrů z vedení EU a soudružky Merkelové, snažících se zuby nehty prosazovat ideje islamizace Evropy v souladu se zvrhlou americkou ideologií multikulturalismu. Naopak občanská většina – a to aktuálně už prakticky v celé Evropě – obráncům hranic nadšeně tleská.

Naše republika je v unikátní situaci, kdy nás před invazí muslimských ilegálů z jihu chrání právě Slováci, Maďaři, Rakušané, Makedonci, Švýcaři a další. Hlavní ohrožení je však z Německa, odkud se nám neustále snaží nacpat nejméně civilizované ilegály pomocí kvót z Bruselu. Bohužel s podporou naší protinárodní vlády, která na to má dost peněz, tedy včetně ministra financí a majitele firmy ANO. Chystají se k nám zatáhnout 6 000 muslimů, aby posílili zdejší rychle se rozrůstající islámskou komunitu jako voliče evropské levice pro záchranu svých koryt. To je cílem Strategie 2030. Jenže to pány Sobotky, Dienstbiery, Babiše a Bělobrádky nepálí.

Anketa

Na hranice bych v souvislosti s migranty poslal/a nebo postavil/a

73%
23%
hlasovalo: 15380 lidí

Zde je třeba odmítnout lži a komedie stran protinárodní vlády včetně její strategie 2030, případně i dalších protinárodních stran a politiků. Pokud naši občané nevezmou rozum do hrsti a nebudou volit svoje zájmy, čeká je evropský islámský stát, chudoba a otroctví, život horší než v dobách Třetí říše. Je na čase přestat se ptát, co máme dělat. Především nevolit protinárodní politiky a jejich partaje a neposlouchat propagandu v jejich médiích! Přitom kdo není slepý, vidí rychle přibývající cizince v Praze a Brně, samozřejmě v okolí Teplic. Kšeft s migrací a ilegálním ubytováním už běží, i když dosud v malém.

Stavba ženijních zátarasů, počínaje neprůchodnými ploty a elektronickými systémy, je nutná. Mají svoji hodnotu i z hlediska ochrany proti pašerákům drog, zbraní a jiných výrobků i lidí bez ohledu na islámskou invazi. K tomu budou rovněž potřeba ozbrojené hlídky se psy, které budou ilegály chytat a vracet zpět, nikoli tahat do naší země jako evropská „taxislužba“ Frontex, která je hromadně vozí do Evropy. Vzniknou pracovní místa pro vlastenecké občany. Peníze na jejich platy se získají tím, že se zastaví financování protinárodních politických neziskovek a jejich nesmyslných projektů.

Ochrana hranic samozřejmě nemá nic společného s volným pohybem zboží. A pokud ilegálové míří do Německa, je třeba jim to umožnit. Soudružka Merkelová přece trvá na svém multikulturalismu. Ochrana hranic podle názoru pana prezidenta, a nejen jeho, bude možná poté, co občané ve volbách pošlou politiky protinárodních stran do historie.

Čeští muslimové nám předvedli demonstrativní ukázku, že podle svých slov odsuzují terorismus, a šli se zúčastnit katolické mše. Oceňujete toto jejich gesto? Jak vlastně strukturovat českou muslimskou komunitu složenou častokrát z podnikajících přistěhovalců a leckdy pohledných českých konvertitek?

To je otázka nejlépe pro pány Konvičku nebo Kurase. Já bych jen připomněl tři základní fakta. 1. Především česká muslimská komunita je naštěstí dosud nepočetná. 2. Bohužel stále menší část v ní tvoří civilizovaní muslimové, kteří přišli před delší dobou ze zemí, jež americká armáda rozvrátila. Jsou to většinou starší a vzdělaní lidé, kteří skutečně nepředstavují bezpečnostní problém. 3. A samozřejmě existují i mezi muslimy civilizované výjimky, které potvrzují praxí prověřené pravidlo nebezpečnosti islámu. K našim známým patří lékařka původem z Turecka, která nenosí na hlavě žádný nikáb či jinou pohlavní plachetku a na migranty má zásadně negativní názor.

Pokud muslimové tvoří v cizí majoritě malou menšinu, chovají se na veřejnosti většinou civilizovaně, dokonce i salafisté. Nicméně různé provokace a vyřvávání Alláhu Akbar vidíme v poslední době i v naší republice. Byli i tito Alláhovi bojovníci na mši? Koho vlastně parta v kostele reprezentovala? Mohli to být civilizovaní muslimové, kteří opravdu chtějí mír. Stejně tak to mohla být skupina organizovaná nějakou neziskovkou, aby hrála komedii. Nedávno jsme viděli takovou komedii v ČT v pořadu o muslimských manželkách provdaných za Čechy. Problém je v tom, že muslimky jsou (s prominutím) naučené držet ústa a poslouchat na slovo manžela. Do politiky se většinou nemíchají. Navíc inteligentnější ženy – muslimky jsou rády, že se dostaly z islámského ráje demokracie a lidských práv a pozice živočichů nižší kategorie do civilizovanějšího prostředí. Takže proč by si stěžovaly? Naše propagandistická ČT by měla také natočit pořad o násilí v muslimských rodinách, kam se přivdaly české ženy. Podklady může poskytnout pan Konvička a nejen on.

Problémy s muslimy podle zkušeností z posledních několika desítek let v Evropě začínají v případě, že tvoří více než dvě procenta obyvatel, a vážnější problémy, pokud je jich víc než čtyři procenta obyvatel. Dále je třeba zdůraznit, že současnou islámskou invazi do Evropy lze bez nadsázky označit za džihád. Cílem džihádu je převzetí moci v zemi a prosazení práva šaría. V takovém případě nejsou muslimové povinni dodržovat přikázání Koránu, mohou lhát, předvádět pokrytectví jak americká politika, hrát komedie a podvádět, protože hlavním úkolem je šíření islámu, a to s využitím všech prostředků. Je to přímo jejich povinnost.

Oni už nevědí, jak by k nám ten islám nacpali, takže jejich takzvané gesto pro média považuji spíše za obyčejnou komedii, samozřejmě vydatně podporovanou protinárodními politiky, kněžími a médii. Rád bych se mýlil.

Důvody k uvedenému názoru vycházejí z praxe. Především jsem nezažil, ani neslyšel o tom, že by muslimové v islámských zemích, ať už více či méně civilizovaní, někdy vstoupili do křesťanského kostela, pokud ho nechtěli zneuctít, zničit, případně předělat na mešitu. Dále to není tak dlouho, co podobnou komedii hodnou samozvaného protinárodního kněze Halíka organizoval papež František. Vedle tohoto Svatého otce bojujícího proti křesťanské civilizaci stál imám a nahlas se modlil za smrt křesťanů. O tom naše pravdomluvná média rovněž mlčí.

V protinárodní propagandistické ČT se střídají na běžícím páse všemožní odborníci, cestovatelé a další placení propagandisté, kteří se nás snaží přesvědčit, jak je ten islám skvělý. Každá komedie dobrá. Zrovna předevčírem kdosi vykládal, že založil hnutí NE a zároveň popisoval svoje skvělé zkušenosti s muslimy v bohatých arabských islámských zemích. (I já jsem měl pozitivní zkušenosti s muslimy v islámských zemích, jenže v Evropě to jaksi nefunguje.)

Takže máme firmu ANO, jejíž majitel se tváří, že není členem vlády a netýká se ho multikulturní Strategie 2030 ani financování politických neziskovek, zatímco všichni jeho zaměstnanci u nás i v Bruselu podporují islamizaci ze všech sil. Na druhé straně máme hnutí NE, které je jako proti firmě ANO, ale také nám bude vnucovat islám. Pokrytecká komedie jak z Washingtonu. Nebo přímo z Washingtonu?

Zaměstnanci firmy ANO zároveň vytvořili v parlamentu takzvanou platformu proti multikulturalismu, ale nikoli aby proti této zrůdné ideologii aktivně bojovali, ale pouze o ní žvanili. Možná se prožvaní k názoru, že henten multikulturálizmus je vlastně skvělý. Samozřejmě až po parlamentních volbách. Další vytvářejí petici proti Evropské unii, odkud čerpá jejich zaměstnavatel miliardy. Nicméně všichni budou mávat praporem ANO a předvádět se v médiích majitele firmy ANO jako vlastenci a bojovníci za občanskou většinu. Je třeba oblbnout před volbami dostatek voličů, aby hlasovali proti svým zájmům.

Česká politika je stále větší a ostudnější protinárodní komedie. Připadá mi, že lev v našem znaku by si měl odít šaškovský obleček, čepici s rolničkami a na ocas vyvěsit americké vlajky vyzdobené velkými písmeny ANO.

U podnikajících migrantů nelze přehlédnout fakt, že fungují výhradně v terciární sféře, především v obchodu, pohostinství a obchodu s drogami. Nevytvářejí žádné opravdové hodnoty pozitivní pro naši zemi a nejsou hospodářským přínosem. Kdyby zde nebyli oni, bude prodávat v krámu nebo opékat maso někdo jiný. Jen na okraj bych připomněl, že všichni prodavači halal kebabu platí daň 10 % ze zisku na podporu islámu. O brutálním mučení zvířat při porážce snad nemá smysl se znovu rozepisovat. Takže dobrou chuť každému, kdo u nich nakupuje a podporuje týrání zvířat a šíření islámu u nás.

Konvertitky, kterým není dost dobrý vlastní národ, považuji za patologické případy samy o sobě. Muslimové často zneužívají vztah ženy k dětem. Žena je pro většinu z nich především mašina na výrobu dětí a prostředek k získání občanství v Evropě.

Vzpomínám na akci, kdy naše a německá ambasáda jednu takovou českou vlastenku zachraňovaly z jisté země. Muslimský manžel ji tam vedl jako služku mimo svoji hlavní ženu. Sebral jí pas, měl ji zavřenou v bytě na chudém předměstí a občas si chodil k ní sexuálně odskočit. Když se dostala pomocí mezinárodní akce domů, tak unesl její děti zpět a ona táhla zase za nimi dělat služku.

Dále bych připomněl tu „slavnou“ unesenou dvojku, za niž jsme zaplatili pytel milionů z našich daní. Jednu po čase chytili Turci, jak se snažila dostat na území, kam byla údajně unesena. Druhá pracuje v jakési promuslimské organizaci. Tak si říkám, zda celý únos nebyla jen dobře připravená komedie, která pomohla islámským kriminálníkům k dobrému výkupnému. O tom všem naše média mlčí.

A není to zase tak dlouho, co muslimský obchodník v Plzni zmlátil železnou tyčí jednu naši občanku, protože se zastávala jeho týrané české ženy. A policie stála na jeho straně. Bohužel nikoli každý policista chrání vlast a její občany. Podobné to bylo i v případě sebevraždy 13 ranami nožem na večírku libanonského muslimského narkomafiána žijícího bez problémů v Praze. Jsou dobří policisté a jsou plevy.

Všem občanům naší republiky bych doporučil seznámit se s případy týraných českých žen, které se provdaly za muslimy, a proto samozřejmě musely konvertovat. Na ně upozornil Martin Konvička. Protože šířil pravdu, stal se cílem nenávisti muslimů, českých multikulturalistů i orgánů činných v trestním řízení posluhujících naší protinárodní vládě. Kdyby se zastával obětí domácího násilí v českých rodinách, byl by pro naše média hrdinou.

Závěrem bych připomenul, že pohlednost, a to nejen ženy, není dokladem používání mozku. V době, kdy jsem pracoval v diplomacii, mi jeden specialista vysvětlil zajímavý úkaz. Týrané cizinky v muslimských rodinách mnohdy zcela nebo z velké míry postrádají možnost volného pohybu i jiných kontaktů mimo domov. Pokud se dostanou do islámských zemí, bývají často zcela pod kontrolou matky a rodiny manžela, kteří je většinou nemají rádi. Čest výjimkám. Děti podle islámského práva patří manželovi. Proto se konvertitky, kterým se nesplnil pubertální sen o muslimském ráji, bojí mluvit o své životní realitě a stydí se za svoji hloupost, případně prodejnost.

Naopak některé jednodušší jsou spokojené, že se mohou bezpracně flákat na společenské a sociální úrovni nějaké kozy. Kdekomu, především svým kamarádkám, se snaží namluvit, jak je jim skvěle. Často je k tomu jejich manželé a rodiny nutí, aby získali další mašinu na výrobu světlých dětí. Z tohoto hlediska je zajímavé, jak jsem zjistil v době své mise, že světlá pleť je v islámských zemích dokladem vyššího postavení. Opravdu to nejsou rasisté.

Zároveň se mnohé konvertitky snaží získat některou z kamarádek, aby měly spolutrpitelku a oporu ve svém „radostném“ multikulturním islámském životě. Ale kontakty s nějakou další cizačkou jim rodina samozřejmě znemožní.

Jen bych připomenul, že všemožné ženské a feministické organizace, mnohdy sponzorované z USA, k otázce postavení žen v islámu a žen přivdaných do muslimských rodin zarytě mlčí. Praxe islámské rodiny je zdaleka méně idylická, než se nám snaží televizní propaganda namluvit či zamlčet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…