Miroslav Macek: FBI a ČSSD? Vábnička na nemyslící voliče

08.04.2010 18:24

Takže jde, jak jinak, jednak o kšeft a pak zřejmě o sbírání informací.

Miroslav Macek: FBI a ČSSD? Vábnička na nemyslící voliče

ČSSD si dovezla do Prahy dva bývalé zaměstnance FBI s tím, že by je po vyhraných volbách angažovala na boj s korupcí v Česku. Ministr vnitra Pecina o tom ovšem nevěděl a exministr vnitra Bublan jakbysmet.

Holt typická tvrdíkovština a vábnička na nemyslící voliče, aby nabyli dojmu, kterak socialisté myslí boj s korupcí vážně. Zajímavé je ovšem hlavně to, že pánové Wolfinger a Pomeranz jsou spolu s bývalým agentem Mossadu Hesselem spolumajitelé soukromé firmy, specializující se na rozvědné, kontrarozvědné a prý i protikorupční služby.Takže jde, jak jinak, jednak o kšeft a pak zřejmě o sbírání informací na politické odpůrce a spolustraníky, což je zase typická paroubkovština...

O čem autor píše: Bývalí agenti FBI se mají angažovat pro ČSSD

ODS přišla s návrhem zřídit Národní rozpočtovou radu, kterou by jmenoval prezident a která by měla pravomoc zastavit projednávání zákonů, jež by zvyšovaly schodek státního rozpočtu.
Tak na to nepřišel ani Václav Havel, takto velký přívrženec nevolených "rad moudrých" (ze kterých se vždy vyklubaly rady hloupých až blbých). Netvrdí media, že Petr Nečas je konservativní člověk? Pak nad takovým nápadem musí útrpně zavrtět hlavou a ihned jej smést ze stolu. Ale je pravděpodobné, že jde opět jen o předvolební výkřik, i když v tomto případě velmi falešný...

Včera po páté odpolední jsem asi dvacet minut poslouchal na Radiožurnálu jakýsi předvolební pořad Martina Veselovského, a to s kandidátními jedničkami z Karlovarského kraje. Podivný pořad: kandidáti plácali k daným tématům páté přes deváté, říkali jak prázdná klišé, tak příšerné nesmysly, a to za mlčení moderátora k čemukoliv řečenému. Proč, proboha, si naproti kandidátům nesedne kovaný odborník na dané téma a cílenými otázkami neukáže tu myšlenkovou bídu a intelektuální zpozdilost kandidátů? To by byla veřejná služba!

Čtenář glos J. K. mi napsal:
Domnívám se, slabinou demokracie je, že přírodou či Bohem (rozhodněte dle své vyznání) určená část lidstva postižená inteligencí, nakonec musí akceptovat vládu zvolenou tou druhou částí obyvatelstva, která nebyla přírodou či Bohem obdařena inteligencí dostatečnou . Už příroda zvážila, že bude potřeba více lidí pracujících rukama, než mozkové základny. Stačí se pro ověření této teorie začíst do diskusních příspěvků na internetových stránkách.
Pro tyto lidi je prostě obtloustý, nevzhledný mrňous, tvářící se neustále bohorovně nasupeně, ten pravý idol, on se jim tak podobá, to je ten táta, co se vrací nespokojený z práce, kde ho jeho nadřízení (inteligenti!!!) zneužívají, a tak jim mluví svými jednoduchými útočnými frázemi z duše.

Kolikrát už toto historie zaznamenala v různých částech světa, jen jak na to doplatili obyvatelé Německa nebo Italie, nemluvě o rozvojových zemích.

Dnes plně chápu příznivce monarchie a bude trvat ještě řadu let, než lidstvo najde vládnoucí systém, který bude demokracií, hlídanou a podpořenou monarchistickými ideami.

Publikováno na: Viditelnymacek.cz a Paulczynski.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miroslav Macek

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

10:02 Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

„Byla to čistě rituální návštěva, která měla potvrdit naši absolutní loajalitu Washingtonu,“ hodnotí…