Moderní myslivci čtou Svět myslivosti

25.03.2015 9:10

Věnujete se myslivosti? Chcete mít zajištěn pravidelný přísun aktuálních a kvalitních informací o této tradiční činnosti? Jejich osvědčeným zdrojem byly vždy myslivecké časopisy, a tak tomu je i v „době internetové“. Moderním médiem určeným nejen myslivcům a lovcům, ale všem vyznavačům tohoto životního stylu, je měsíčník Svět myslivosti vycházející již patnáctým rokem. Více prozradil jeho šéfredaktor David Vaca.

Moderní myslivci čtou Svět myslivosti
Foto: CHKO Beskydy
Popisek: Přírodní rezervace Poledňana v Beskydech.

Proč by se myslivci měli zajímat o Svět myslivosti?

Asi proto, že se v něm dozvědí mix důležitých informací, které se jim hodí pro jejich činnost. Poučí se a přitom se i pobaví, protože náš měsíčník koncipujeme tak, aby vedle odborně laděných článků obsahoval i odlehčenější témata.

Svět myslivosti letos vychází již šestnáctým rokem. Jak se za tu dobu změnil?

Svět myslivosti začal vycházet v nakladatelství a vydavatelství Lesnická práce v Kostelci nad Černými lesy v lednu 2000. Za patnáct let existence prošel určitým vývojem, usadil na trhu a dnes je považován za respektovaný časopis, v němž se lze dozvědět to podstatné o dění v myslivosti u nás, ale i v zahraničí.

Jak byste tedy časopis stručně charakterizoval?

Od začátku se snažíme dělat časopis moderní vzhledem i obsahem. Zařazujeme odborné články, kriticky laděné materiály a komentáře k dění v naší myslivosti, ale i články pro milovníky loveckých zbraní a psů. Samozřejmě nechybí myslivecké příběhy. Velice oblíbená je kulinářská rubrika Dobrou chuť. Klademe velký důraz na grafiku a kvalitu používaných fotografií. V tomto směru využíváme služeb našich předních fotografů zvěře a přírody.  

Kde je možné Svět myslivosti koupit?

Nejlepší a nejspolehlivější cestou k tomu, jak se k časopisu dostat, je jeho předplatné, které lze sjednat přímo v naší redakci. Jinak lze časopis koupit u vybraných prodejců tisku po celé České republice.

Lze si přečíst Svět myslivosti i na internetu?

Samozřejmě. Prostřednictvím služby na webu publero.com lze zakoupit jednotlivá čísla v elektronické podobě, případně si zaplatit celoroční předplatné a časopis číst na počítačích, v mobilních telefonech a tabletech.

reklama

autor: az

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš byl asi unesen, podstrčili dvojníka. Režisér Rychlík pro PL

4:44 Babiš byl asi unesen, podstrčili dvojníka. Režisér Rychlík pro PL

„To mne vede k domněnce, že ten Andrej Babiš, podepsaný vlastnoručně pod dopisem plédujícím za podpo…