Muslimové v některých zemích bývají geneticky postižení a mohou mít nižší IQ. U Afričanů se mluví o hormonech zvyšujících agresivitu a libido. Funkcionář Červeného kříže varuje

08.02.2017 4:41

ROZHOVOR „Prorok Mohamed umožnil sňatky a plemenitbu mezi blízkými pokrevními bratranci a sestřenicemi – inbreeding. To spolu s dětskými nevěstami způsobuje trvalé a progredující poškození genofondu muslimů. V psychické sféře jde o významný úbytek mentálních schopností, somatické (tělesné) postižení se projevuje výskytem vrozených vad, části i smrtelných... Inbreeding je za zplozením nadpoloviční většiny populace řady států (Saúdská Arábie, Afghánistán, Pákistán a jiné),“ říká bývalý senátor, lékař a bývalý viceprezident Českého červeného kříže Pavel Lebeda. A doplňuje mnohé další.

Muslimové v některých zemích bývají geneticky postižení a mohou mít nižší IQ. U Afričanů se mluví o hormonech zvyšujících agresivitu a libido. Funkcionář Červeného kříže varuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primář Pavel Lebeda

Minule jsme se bavili o hrozbách epidemií ze strany migrantů. Vidíte nějaká další ohrožení ze zdravotního hlediska?

Dovolte mi zmínit dva specifické problémy se zdravotnictvím a muslimskou imigrací související. Jsou to ženská obřízka a zvýšená zátěž zdravotního a vzdělávacího systému muslimskými imigranty, geneticky podmíněná.

Můžete blíže vysvětlit tu geneticky vyvolanou zátěž?

Pokusím se, ale to musím jít hluboko do minulosti. Konečná a nezpochybnitelná autorita islámu – prorok Mohamed – umožnil sňatky a plemenitbu mezi blízkými pokrevními bratranci a sestřenicemi – inbreeding. To spolu s dětskými nevěstami způsobuje trvalé a progredující poškození genofondu muslimů. V psychické sféře jde o významný úbytek mentálních schopností, somatické (tělesné) postižení se projevuje výskytem vrozených vad, části i smrtelných. Prorokův odkaz ničí genofond muslimů již 1 400 let. Inbreeding je za zplozením nadpoloviční většiny populace řady států (Saúdská Arábie, Afghánistán, Pákistán a jiné).

Existuje rozsáhlá srovnávací studie početné pákistánské komunity žijící ve Velké Británii a srovnatelné skupiny Britů. Výsledky jsou jednoznačné a statisticky významné: 18krát větší pravděpodobnost recesivně dědičných vad a desetkrát více těch smrtících, snížení IQ o 10–16 bodů. Podstatně větší procento neúspěchů v různých přijímacích testech, hrozivý nárůst studentů s nedokončenou střední i základní školou. V detencích pro psychicky nemocné zločince v Dánsku je 46 procent imigrantů.

A nestojí za terorismem muslimů 2. a 3. generace v Evropě nemožnost prosadit se v otevřené společnosti – ať už z důvodu vámi uváděné mentální retardace či jejich islámským náboženstvím omezeného analytického a kritického myšlení?

Ještě jedno zajímavé číslo: Židů žije na Zemi asi 15 milionů. Příslušníci tohoto národa se podíleli na získání více než 200 Nobelových cen. Počet muslimů na zemi se blíží dvěma miliardám. Získali sedm Nobelových cen, z toho je pět problematických Nobelových cen míru. Křesťanství a judaismus od dob Mojžíšových inbreeding zapovídá.

A ženská obřízka?

Nic necharakterizuje vztah muslimů k ženám lépe než tento zrůdný zákrok. Provádí se v dětském věku na zevních genitáliích a jeho následkem ženy neprožívají při pohlavním styku libido a orgasmus. Požitek sexu je vyhrazen pouze mužům, žena má jen otěhotnět a porodit.

Dokážu si představit sterilitu a anestézii u tohoto zákroku někde na afghánském či egyptském venkově. Ubohá děvčátka.

Ženská obřízka je ve Velké Británii trestná. Sami Angličané ale přiznávají, že v tamních muslimských komunitách se provádí obřad hromadné ženské obřízky…

 

Nyní trochu z jiného soudku. Můžete se nějak vyjádřit k vlně sexuálních útoků a znásilnění muslimskými imigranty?

Jevy, jako hony na ženy, masové sexuální útoky a znásilňování muslimskými nájezdníky, mají dvě hlavní příčiny. Předně je to staletími zakořeněný patriarchální vztah k ženám jako nerovnoprávnému a podřazenému člověku. Salafistický výklad svatých knih islámu nemá s násilím na ženách žádný problém.

Druhou příčinou je dlouhodobý sexuální půst, neboť ilegálové jsou z 80 % mladí muži. Spekuluje se i o vyšší hladině androgenů (mužských pohlavních hormonů) u některých afrických kmenů. Následek toho je zvýšená sexuální náruživost, ale i vyšší stupeň agresivity. Parafilie hormony vyvolané vedou až k vraždě (znásilnění a vražda chlapce v Havlíčkově Brodě neléčeným cizincem před dvěma roky). Léčbou takových poruch je kastrace, ať již chemická, či chirurgická.

Jak by se společnost měla postavit k sexuálnímu násilí migrantů?

Zprávy o sexuálním násilí páchaném muslimskými migranty jsou zveřejňovány neochotně, opožděně a často jsou zpochybňovány či bagatelizovány. Média i státní orgány jsou právem obviňovány ze zatajování. V souvislosti s nějakým útokem se hned objeví ponaučení ženám o tom, jak se chovat, kam a kdy raději nechodit, jak se raději neoblékat a podobně. To jsme to dopracovali! Myslím tím celou Evropu.

Raději nevycházet, neboť tam jsou ilegální přivandrovalci, kteří jsou sice nebezpeční, ale pokud nic nespáchají, nemůžeme přece nic dělat. Musíme počkat. Německá policie, která v Kolíně nad Rýnem při silvestrovských oslavách legitimovala Araby, byla obviněna z rasismu a porušování lidských práv. Ale takoví idioti jsou u nás taky. Zvláště objevný mi přišel nápad uspořádat pro muslimské imigranty kurz s návodem, kterak se chovati k ženám v civilizaci. Větší pitomost jsem dlouho neslyšel.

Sexuálně motivovaný útok by v každém případě měl být důvodem k vyhoštění a deportaci. Bez odvolávání, soudního přezkoumávání a právnických manévrů. Je otázka, zda před deportací ještě odpykat nepodmíněný trest. V tom případě bych se přimlouval za velmi odpovědný výběr spoluvězňů pro dotyčného machometána. Výchovný účel nápravného zařízení je žádoucí zajistit.

Při té příležitosti mne napadá, že jsem dlouho nezaznamenal nic v kauze pokusu o znásilnění zdravotní sestry afghánským azylantem, ale možná mi něco uniklo. Že by zameteno pod koberec? Byl jsem v Kábulu u slibu domorodým spolupracovníkům naší mise (tlumočníci, řidiči a podobně), že jim poskytneme azyl, pokud IFOR ukončí působení. Šlo asi o 100 osob včetně rodinných příslušníků, neboť bylo jasné, že by po odchodu koalice dlouho nepřežili. Ale znásilnění? Tam dohoda nesahala. Naposledy jsem zaznamenal emotivní vyjádření šokované sestřičky a doporučení jejího právníka, aby nic neříkala. Že by jí zacpali ústa? Jsou státy, které klasifikují sexuální násilí a znásilnění jako jedny z nejhorších zločinů. S odpovídajícími tresty. Moc bych se za to přimlouval.

Jakou vidíte perspektivu v problému migrace?

Nepříliš povzbudivou. Bomba tiká zejména v Africe. Průměrná africká rodina má pět dětí (u nás 1,5, i v Asii okolo 2,5). I přes obrovskou úmrtnost dosáhne počet obyvatel Afriky dvou miliard v řádu několika let (nyní je to miliarda) a v několika málo desetiletích se spekuluje o čtyřech miliardách. Ekonomická nestabilita, rozkrádání zahraniční pomoci, zaostalost, nezvládnuté epidemie, islám a islámský terorismus – to vše povede k dalšímu masivnímu exodu. A kam ti lidé půjdou? No do Evropy přece, kam jinam! Jestli se včas neprobudíme a nezačneme si chránit svůj kontinent, svoji kulturu, svoji identitu, naše děti nás proklejí. Ale bez odstavení některých politiků to nepůjde.

Alespoň něco pozitivního byste neměl?

Ale přece. Na světě je 40 milionů uprchlíků. Drtivá většina z nich jsou vnitřní, to znamená uvnitř hranic státu. Další jdou do zemí v bezprostředním sousedství. Tyto dvě skupiny bývají uprchlíci. Těch 6 % běženců, kteří se vydávají do Evropy, jsou dobře situovaní, oblečení, mají „ajfouny“ či tablety a hodně peněz na zaplacení drahých převaděčů. To nejsou uprchlíci, ale ekonomičtí migranti. Pozitivní je, že do Evropy nejdou ty nejzaostalejší, nejprimitivnější vrstvy obyvatel. Negativní je, že nevíme, kolik z těch příchozích je islamistů a teroristů.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…