Nečasův volební spot: Zde jsem maturoval. První lásky, první sex

09.05.2010 14:01

Volební lídr ODS Petr Nečas na oficiálních stránkách ODS.cz propaguje své plány pomocí krátkého spotu. Na něm zmiňuje nebezpečí levice a upozorňuje na gymnázium, kde získal první životní i milostné zkušenosti.

Nečasův volební spot: Zde jsem maturoval. První lásky, první sex

"Tak tady jsem maturoval," říká volební lídr ODS Petr Nečas, když otvírá bránu gymnázia v Uherském hradišti, kde studoval v letech 1979 až 1983. "První životní zkušenosti, první lásky, první sex. A teď záleží i vás, zdali budeme první i ve volbách!"

Tak zní závěrečná pasáž videa určeného všem obyvatelům Zlínského kraje. Lídr ODS se jím chlubí především na oficiálním webu občanských demokratů. Na stránkách Petr-Necas.cz video umístěno není.

Kromě popisu svých prvních milostných zkušeností Petr Nečas v krátkém klipu, které bylo poprvé uveřejněno již loni v srpnu a od té doby na něm občanští demokraté nic nezměnili, říká: "Na Zlínsku jen nepaseme ovce a nechodíme do sklípků, jsme i moderní kraj. Chceme pro mladé lidi kvalifikovanou a dobře placenou práci. Cestou k tomu je vzdělání." Nečas tak navázal především na Baťovu tradici, již zmiňuje hned v úvodu předvolebního klipu.

"Máme na co navazovat, Tomáš Baťa založil prosperitu tohoto kraje chytrých a pracovitých lidí. Chci, aby ze Zlínska byl opět podnikatelský ráj republiky, tak jako byl za Bati."

Podle informací ParlamentníchListů.cz ODS neuvažuje o změně předvolebního klipu a Nečasovo skoro rok staré video tak poslouží i pro květnové volby.

Petruška už ví, jak vypadá kráva

Krátký spot podle jednotné šablony natočili před loňskými zrušenými volbami do sněmovny všichni krajští lídři ODS.

Poslanec a lídr karlovarské kandidátky Miloš Patera na svém videu při vycházce se psem poznamenává, že sice má rád přírodu a chrání ji, jen nevidí důvod kvůli tomu zakládat zvláštní politickou stranu.

Pardubický kandidát Daniel Petruška se při scéně natáčené na statku zase nechává slyšet, že "po třech letech práce v zemědělském výboru sněmovny konečně ví, jak vypadá kráva". U ohrady s dobytkem konstatuje: "Každý politik přeci nemusí bejt vůl, že, dámy?"

Místopředseda ODS a lídr kandidátky v Olomouckém kraji Ivan Langer se při natáčení pravděpodobně neměl chuť ukazovat, a proto je jeho video sestaveno z děkovných prohlášení olomouckých sdružení a spolků, kterým během svého působení pomohl. Sám se krátce objeví až na konci.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan, nep

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

18:10 Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

Vláda z obav o stabilitu vlády toleruje lži ministra Rakušana o migračním paktu. ParlamentnímListům.…